Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ

  

www.ion.gr

ΜΑΡΤΙΟΣ 2024 Τα νέα μας!

ΙΟΝ Αμυγδάλου Υγείας: 72% Κακάο, 100% Εξαιρετική Επιλογή!

Η ΙΟΝ Αμυγδάλου Υγείας με 72% κακάο αποτελεί μια σοκολάτα που ξεχωρίζει για την ένταση και την αυθεντικότητα της γεύσης της. Το υψηλό ποσοστό κακάο, αναδεικνύει τις πλούσιες νότες αυτής της ποιοτικής σοκολάτας, ενώ τα ολόκληρα αμύγδαλα ισορροπούν την ένταση του κακάο. Το αποτέλεσμα? Μια μοναδική εμπειρία γεύσης.
#ΙΟΝ_Αμυγδάλου_Υγείας #ΜαύρηΣοκολάτα #iongiapanta

Κάθε BREAK, μια γευστική έκπληξη!

Στιλάτες, πρακτικές συσκευασίες, πρωτότυπο τετράγωνο σχήμα σοκολάτας, ποικιλία γεύσεων. Αυτή είναι η Break. Πάντα με σοκολάτα γάλακτος σαν βάση, άλλοτε με τολμηρούς συνδυασμούς στους ξηρούς καρπούς και άλλοτε με κλασικές γεύσεις, η σειρά σοκολατών Break, καλύπτει κάθε γευστική ανάγκη.

Έξι υπέροχες γεύσεις σας περιμένουν να τις δοκιμάσετε!
#ΙΟΝ_Break #Τα_θέλεις_όλα_κομμάτι_εύκολο #iongiapanta

ΜΙΑ και Μοναδική γεύση – και σε υγείας!

Τραγανή βάφλα με επικάλυψη μαύρη σοκολάτα ΙΟΝ. Η Σοκοφρέτα Υγείας είναι το ελαφρύ snack που θέλεις να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ημέρας. Μία και Μοναδική γεύση, με την υπογραφή της ΙΟΝ.

Κυκλοφορεί και με Stevia (χωρίς προσθήκη ζάχαρης).#ΙΟΝ_Σοκοφρέτα_Υγείας #Μία_και_Μοναδική #iongiapanta

Μπισκότα Κακάο με σοκολάτα!

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης διαβάζει τις πιο κρυφές μας επιθυμίες για σοκολατένιες συνταγές ΙΟΝ και ετοιμάζει κάτι απολαυστικό! Μπισκότα Κακάο, φτιαγμένα με Κακάο ΙΟΝ. Μια συνταγή διαθέσιμη στο ionsweets.gr#Κουβερτούρες_ΙΟΝ #ΙΟΝ_Κακάο #iongiapanta

Ακολουθήστε μαςwww.ion.gr
Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*