Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ

  

www.ion.gr

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023 Τα νέα μας!

Γιορτές με γεύση ΙΟΝ!

Η πολυαναμενόμενη χριστουγεννιάτικη συλλογή της ΙΟΝ έφτασε, φέρνοντας μαζί της την επίσημη έναρξη των γιορτών. Πλούσια, πρωτότυπη και ανανεωμένη, η φετινή σειρά αποτελείται από τα παρακάτω σοκολατίνια και σοκολάτες:

Σοκολατίνια

  • 3 Γεύσεις: Σοκολάτα με γέμιση από φυσική φράουλα, κρέμα κακάο, ή μιλφέιγ, τρεις γεύσεις σε μία συσκευασία!
  • Mabel Cherry: Πλούσια μαύρη σοκολάτα ΙΟΝ και στο κέντρο λαχταριστή γέμιση από λικέρ τσέρι.
  • Noisetta: Πλούσια σοκολάτα γάλακτος και στην καρδιά της ένα ολόκληρο φουντούκι! Το γνωστό σοκολατίνι που συντροφεύει κάθε στιγμή των γιορτών!
Χριστουγεννιάτικες Σοκολάτες 270 γραμμαρίων

Οι 3 αγαπημένες μας γεύσεις, ΙΟΝ Αμυγδάλου, Γάλακτος και Φουντουκιού σε εορταστική συσκευασία! Απόλαυση σε κάθε κομμάτι!
#ΙΟΝ_Χριστουγεννιάτικες_σοκολάτες #iongiapanta

To Derby που όλοι κερδίζουν, με νέα γεύση!

Πλούσια σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ, απολαυστική γέμιση φουντούκι και κομματάκια φουντουκιού. Η νέα γεύση Derby φουντούκι είναι η μεταγραφή που τα σπάει!
#ΙΟΝ_DERBY #iongiapanta

Κακάο ΙΟΝ, το ρόφημα των Χριστουγέννων!

Ποιος δεν έχει συνδέσει το άρωμα των Χριστουγέννων με μια ζεστή κούπα Κακάο ΙΟΝ; Ετοιμάστε την, αφήστε το σπίτι να μυρίσει σοκολάτα και απολαύστε την.#IONΚακάο #iongiapanta

Vegan Brownie με Κακάο ΙΟΝ!

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης φέρνει σήμερα στην κουζίνα μας μια vegan σοκολατένια συνταγή! Vegan Brownie με Κακάο ΙΟΝ, διαθέσιμη στο ionsweets.gr.#ΙΟΝ_Κουβερτούρες #ΙΟΝ_Κακάο #iongiapanta

Μαζί με ευθύνη για το περιβάλλον και τον άνθρωπο!

Στο πλαίσιο Εθελοντικής Δράσης και Προσφοράς, η ΙΟΝ Α.Ε συνεπής στις δράσεις της για το περιβάλλον και τις ευπαθείς ομάδες, συνεχίζει τη δράση ανακύκλωσης ρουχισμού, που ξεκίνησε για πρώτη φορά το φθινόπωρο του 2021.

Με πρωτοβουλία του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΙΟΝ Α.Ε. και ενεργοποιώντας τον εθελοντισμό των υπαλλήλων της εταιρείας, συγκεντρώθηκαν ρούχα που προσφέρθηκαν στη δράση “Fabric Republic”.

Στόχος της δράσης είναι η συμμετοχή στη διεκδίκηση ενός καλύτερου περιβάλλοντος αλλά παράλληλα και η στήριξη ευπαθών ομάδων.#ΙΟΝCSR #iongiapanta

Μαζί με ευθύνη για το περιβάλλον!

Στο πλαίσιο Εθελοντικής Δράσης και Προσφοράς, η ΙΟΝ Α.Ε. συνεπής στις δράσεις της για το περιβάλλον ολοκλήρωσε και παρουσιάζει την 3η κατά σειρά Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για τα έτη 2021 και 2022. Σε αυτήν αναλύονται οι δεσμεύσεις, οι στόχοι και τα αποτελέσματα των προσπαθειών της για βιώσιμη ανάπτυξη.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία:

  • Μείωσε τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου κατά 2% το 2022 σε σχέση με το 2021, ενώ παράλληλα μείωσε και την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας κατά 3% για την ίδια περίοδο.
  • Απέκτησε πιστοποιητικό CHEP Βιωσιμότητας για την Προστασία του Περιβάλλοντος και την Προώθηση ενός Βιώσιμου Μοντέλου Εφοδιαστικής Αλυσίδας, για τα έτη 2021-22.
  • Αύξησε το ποσοστό προμηθειών από ελληνικές εταιρείες κατά 22% το 2022 σε σχέση με το 2021.
  • Αυξήθηκαν κατά 60% οι ώρες εκπαίδευσης των εργαζόμενων.
#ΙΟΝCSR #iongiapanta

Ακολουθήστε μαςwww.ion.gr
Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*