Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ

  

www.ion.gr

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023 Τα νέα μας!

To Derby που όλοι κερδίζουν!

Νέα τηλεοπτική καμπάνια για το αγαπημένο μας Derby! Μια τριμελής παρέα παίζει ποδόσφαιρο, διεκδικεί, κατακτά το χώρο και βγαίνει κερδισμένη!
#IONDerby #iongiapanta

ΙΟΝ Φουντουκιού, σε ευέλικτη συσκευασία 70 γραμμαρίων!

Τραγανά, φρεσκοκαβουρντισμένα, ολόκληρα φουντούκια συναντούν την πλούσια σοκολάτα γάλακτος της ΙΟΝ. Αυτό είναι και το χαρακτηριστικό στοιχείο της ΙΟΝ Φουντουκιού.

Σήμερα, προσθέτουμε στη σειρά, τη νέα, εύχρηστη συσκευασία 70 γραμμαρίων, για να απολαμβάνετε την εξαιρετική αυτή γεύση, όπου κι αν βρίσκεστε!
#ΙΟΝ_Φουντουκιού #iongiapanta

ION Protein Φουντούκι με Στέβια 20% πρωτεΐνη, 100% σοκολάτα ION, ΤΩΡΑ και 0% Προσθήκη Ζάχαρης!

Η καθημερινότητά μας περιλαμβάνει πολλές υποχρεώσεις και συχνά μας βρίσκει εκτός σπιτιού. Είναι σημαντικό, το σνακ που επιλέγουμε, να μας δίνει τις απαραίτητες πρωτεϊνες, ενέργεια και ώθηση, για τις απαιτήσεις της ημέρας.

Η σειρά, ΙΟΝ Protein περιλαμβάνει 4 μπάρες, που καλύπτουν κάθε γευστική ανάγκη. Σήμερα, μία νέα μπάρα προστίθεται στην γκάμα: Η ΙΟΝ Protein Φουντούκι με Στέβια (χωρίς προσθήκη ζάχαρης), πλούσια σε γεύση, χαμηλή σε θερμίδες.#ΙΟΝ_Protein #iongiapanta

Τρουφάκια με σοκολάτα γάλακτος!

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης φέρνει σήμερα στην κουζίνα μας όλη την αγάπη που έχουμε για τη σοκολάτα, μέσα από τη νέα του συνταγή! Τρουφάκια με Κουβερτούρα γάλακτος!

Μπείτε στο ionsweets.gr και ανακαλύψτε τις πιο λαχταριστές σοκολατένιες συνταγές!#ΙΟΝ_Κουβερτούρες #ΙΟΝ_Κακάο #iongiapanta

Ακολουθήστε μαςwww.ion.gr
Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*