Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ

  

www.ion.gr

ΙΟΥΛΙΟΣ 2023 Τα νέα μας!

ΙΟΝ Protein: 20% Πρωτεϊνη 100% σοκολάτα ION!

Πολλοί από εμάς έχουν παρατηρήσει ότι τους καλοκαιρινούς μήνες που η θερμοκρασία ανεβαίνει, είμαστε λιγότερο παραγωγικοί. Οι ρυθμοί στις καθημερινές δραστηριότητές μας «πέφτουν» και πολύ συχνά αισθανόμαστε την ανάγκη για ενέργεια.

Η σειρά, ΙΟΝ Protein, αποτελεί μια απολαυστική πηγή πρωτεϊνών σε μια μπάρα 50 γρ. Με 4 γεύσεις, φουντούκι, καρύδα, καραμέλα και κακάο θα γίνει η ιδανική γεύση για το καλοκαίρι.
#ΙΟΝ_Protein #iongiapanta

Το Derby του καλοκαιριού!

Καρύδα, η γεύση που μας θυμίζει περισσότερο από όλα καλοκαίρι! Όταν αυτή συνδυάζεται με την πλούσια σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ, τότε το Derby είναι η μπάρα που θες να καταναλώσεις!

Derby Classic, σε ατομική συσκευασία 38 γραμμαρίων και σε συσκευασία MINI.
#ΙΟΝ_Derby #iongiapanta

ΙΟΝ Κουβερτούρες, νέες συσκευασίες!

Είναι γεγονός ότι η ανάγκη μας για γλυκό δε γνωρίζει εποχικότητα, αλλά είναι παντός καιρού! Οι νέες συσκευασίες για τις ΙΟΝ Κουβερτούρες: Κλασική, Γάλακτος και Λευκή, αλλά και Σταγόνες Κουβερτούρας, αποτελούν τη σειρά που διευκολύνουν όσους αγαπούν τις σπιτικές δημιουργίες!

Με την υπογραφή και την ποιότητα ΙΟΝ, που χρόνια προσφέρει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, ειδικά φτιαγμένα για τις ανάγκες των καταναλωτών.#Κουβερτούρες_ΙΟΝ #iongiapanta

Μπάρες βρώμης με ΙΟΝ Κουβερτούρες!

Ο chef, Δημήτρης Μακρυνιώτης, προτείνει «Μπάρες βρώμης» με κύριο συστατικό την ΙΟΝ Κουβερτούρα! Εύκολες, γρήγορες, σοκολατένιες συνταγές για κάθε περίσταση, φτιαγμένες με μεράκι και φροντίδα, από τον αγαπημένο μας chef!

Μπείτε στο ionsweets.gr και ανακαλύψτε τις!#IONSweets #iongiapanta

Ακολουθήστε μαςwww.ion.gr
Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*