Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ

  

www.ion.gr

ΙΟΥΝΙΟΣ 2023 Τα νέα μας!

ΙΟΝ Σοκοφρέτα fingers

Τα αγαπημένα «Σοκοφρετίνια» αλλάζουν συσκευασία και όνομα, χωρίς όμως να αλλάξουν συνταγή! Η νέα ονομασία «Σοκοφρέτα fingers» ευελπιστεί να διευκολύνει τους λάτρεις της μάρκας, χωρίς όμως να τους στερήσει την απόλαυση από ένα προϊόν που μετράει μέχρι σήμερα φανατικούς οπαδούς.
#ΙΟΝ_Σοκοφρέτα #iongiapanta

ΙΟΝ Κουβερτούρα, για κάθε σπιτική συνταγή!

Σας παρουσιάζουμε τις νέες συσκευασίες ΙΟΝ Κουβερτούρα: Κλασική, Γάλακτος και Λευκή, αλλά και τις Σταγόνες Κουβερτούρας. Μια σειρά, ειδικά φτιαγμένη για να διευκολύνει όσους αγαπούν τις σπιτικές δημιουργίες!

Με την υπογραφή και την ποιότητα ΙΟΝ, που χρόνια προσφέρει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, ειδικά φτιαγμένα για τις ανάγκες των καταναλωτών.
#ION_Κουβερτούρες #iongiapanta

Γιαουρτόπιτα με σοκολάτα!

Ο chef, Δημήτρης Μακρυνιώτης, προτείνει «Γιαουρτόπιτα με σοκολάτα» με κύριο συστατικό την ΙΟΝ Κουβερτούρα! Εύκολες, γρήγορες, σοκολατένιες συνταγές για κάθε περίσταση, φτιαγμένες με μεράκι και φροντίδα, από τον αγαπημένο μας chef!

Μπείτε στο ionsweets.gr και ανακαλύψτε τις!#IONSweets #iongiapanta

ΜΑΖΙ, προσφέρουμε!

Η εταιρεία μας, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και του εθελοντισμού των εργαζομένων, πραγματοποιεί ετησίως αιμοδοσίες από το 1974. Οι αιμοδοσίες οργανώνονται από την Κοινωνική Υπηρεσία σε συνεργασία, με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Ελπίς» (για την έδρα και το Μαρκόπουλο).

Γνωρίζοντας ότι η ανάγκη για συγκέντρωση φιαλών αίματος είναι ζωτική, καταφέραμε να συλλέξουμε 94 μονάδες αίματος από την πρόσφατη εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο.

Θέλοντας να διατηρούμε τη συνέπεια σε κάθε μας δράση, το ραντεβού για αιμοδοσία ανανεώθηκε για τον Ιούνιο και το Σεπτέμβριο και για τις υπόλοιπες μονάδες παραγωγής μας(Μαρκόπουλο, Άρτα, Θεσσαλονίκη).#IONCSR #iongiapanta

Μαζί, συμμετέχουμε!

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με σεβασμό πάντα, στην τοπική κοινωνία που δραστηριοποιούμαστε, 93 εργαζόμενοι της ΙΟΝ με μέλη της οικογένειάς τους, συμμετείχαν την 1.05- 2.05.2023 στην διοργάνωση “7ο Δρόμο του Γιοφυριού της Άρτας”.

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες πήραν μέρος στον περίπατο των 5χλμ και στον αγώνα δρόμου των 5 χλμ. Συγχαρητήρια σε όλους!#IONCSR #IONSweets

Μαζί, εκπαιδευόμαστε!

Η εταιρεία μας, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και με στόχο πάντα την εκπαίδευση των εργαζομένων, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, πραγματοποιήσε 5ωρη εκπαίδευση σε Α΄Βοήθειες (ΚΑΡΠΑ και Απινίδωση).

Η συμμετοχή όλων ήταν εξαιρετική, καθώς 82 εργαζόμενοι της ΙΟΝ Α.Ε παρακολούθησαν την εκπαίδευση και βρίσκονται σε θέση και οι ίδιοι να γνωρίζουν τις πρώτες βοήθειες.#IONCSR #IONSweets

Μαζί, αθλούμαστε!

Η ανάγκη μας για ομαδικότητα, αποτελεί κομμάτι της κοινωνικής μας πολιτικής. Σε αυτό το πλαίσιο, συμμετέχουμε για πρώτη φορά στο 4ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ του Δήμου Αρταίων.

Στόχος μας είναι η εμψύχωση των ομάδων και η διατήρηση μιας εταιρικής κουλτούρας που μας κάνει όλους, υπερήφανους.#IONCSR #IONSweets

Ακολουθήστε μαςwww.ion.gr
Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*