Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ

  

www.ion.gr

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023 Τα νέα μας!

ION Αμυγδάλου: Η πρώτη σου αγάπη και παντοτινή!

Από το 1947 μέχρι σήμερα, η ΙΟΝ Αμυγδάλου, αποτελεί τη διαχρονικά, αγαπημένη σοκολάτα μικρών και μεγάλων. Τι είναι αυτό που κάνει αυτή τη σχέση τόσο δυνατή στο πέρασμα των χρόνων; Η μοναδική συνταγή της που παραμένει ίδια όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και η φροντίδα και αφοσίωση της εταιρείας να προσφέρει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών για τους καταναλωτές της. Μέχρι σήμερα, η ΙΟΝ Α.Ε. είναι η μόνη σοκολατοβιομηχανία στην Ελλάδα που ελέγχει όλη τη διαδικασία παραγωγής, από τον καρπό του κακάο μέχρι το τελικό προϊόν.
#IONΑμυγδάλου #iongiapanta

ION DARK Κλασική: κατάλληλη για κάθε στιγμή!

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να απολαύσεις μια ΙΟΝ Dark Κλασική; Πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι το ιδανικό επιδόρπιο μετά το φαγητό. H ΙΟΝ Dark είναι μία μοναδική εμπειρία απόλαυσης, που συνδυάζει τη μαύρη σοκολάτα, τη φυσική βανίλια bourbon και την εξαιρετικής ποιότητας κακάο. Ένας συνδυασμός, κατάλληλος για κάθε στιγμή της ημέρας.
#IONDark #iongiapanta

Η ΙΟΝ Α.Ε. στο Linkedin!

Από το 1930 μέχρι σήμερα, η ποιότητα και η αξιοπιστία παραμένουν θεμελιώδεις αρχές για την ΙΟΝ Α.Ε. Μέσα από τη νέα μας σελίδα στο Linkedin, μπορείτε να δείτε πώς κάνουμε τις αξίες μας πράξη και να γνωρίσετε την ιστορία, δράση και εταιρική ευθύνη της εταιρείας.

Κάντε follow και μάθετε περισσότερα.#iongiapanta

Μπουκιές σοκολάτας με ΙΟΝ Patisserie!

Ο chef Δημήτρης Μακρυνιώτης δημιουργεί μία σοκολατένια συνταγή, ιδανική για όλη την οικογένεια! Μπουκιές σοκολάτας με ΙΟΝ Patisserie!

Βρείτε τη συνταγή εδώ.#IONPatisserie #iongiapanta

Ακολουθήστε μαςwww.ion.gr
Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*