Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ

  

www.ion.gr

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2022 Τα νέα μας!

ΜΑΖΙ, προσφέρουμε!

Η εταιρεία μας, στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής και του εθελοντισμού των εργαζομένων, πραγματοποιεί ετησίως αιμοδοσίες από το 1974.

Γνωρίζοντας ότι η ανάγκη για προσφορά αίματος είναι ζωτική και αδιάλειπτη , καταφέραμε για φέτος να συλλέξουμε 176 μονάδες αίματος από τις εθελοντικές αιμοδοσίες που πραγματοποιήθηκαν στα εργοστάσια Νέου Φαλήρου, Μαρκοπούλου και Άρτας, υποστηρίζοντας έμπρακτα τον “Στόχο 3” των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ για «καλή υγεία και ευημερία».
#IONCSR #iongiapanta

ΙΟΝ Γάλακτος με 30% λιγότερη ζάχαρη!

Από τα παιδικά μας χρόνια μέχρι σήμερα, η ΙΟΝ Γάλακτος συντροφεύει την καθημερινότητά μας. Πλούσια σε γάλα και γεύση, με βελούδινη υφή, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε μέλος της οικογένειάς μας. Και για όσους, οι διατροφικές τους συνήθειες άλλαξαν, η ΙΟΝ αφουγκράζεται τις ανάγκες της εποχής και μέσα από την ΙΟΝ Γάλακτος με 30% λιγότερη ζάχαρη, συνεχίζει να προσφέρει την ίδια, αγαπημένη γεύση.
#IONΓάλακτοςμε30%λιγότερηζάχαρη #iongiapanta

ΙΟΝ Dark Super Fruits: Σοκολάτα υψηλών προδιαγραφών

Μπορεί οι εποχές να αλλάζουν, αλλά η αγαπημένη σου συνήθεια, να ξεκινάς την ημέρα σου γεμάτος/η ενέργεια, παραμένει σταθερή.

Η ΙΟΝ Dark με Super Fruits είναι η σοκολατένια απόλαυση, που συνδυάζει τα super fruits: ρόδι, μύρτιλο και φραγκοστάφυλο και το κακάο υψηλής ποιότητας. Το αποτέλεσμα? Μια σοκολάτα, υψηλών προδιαγραφών.#IONDarkSuperFruits #iongiapanta

ΙΟΝ Σοκοφρέτα: Απόλαυση στο ΜΑΧΙ!

Τραγανή, φρέσκια βάφλα, βουτηγμένη σε πλούσια σοκολάτα ΙΟΝ και όλα αυτά στο MAXI!

H ION Σοκοφρέτα είναι η γκοφρέτα που έχεις πάντα και παντού μαζί σου, η αγαπημένη σου συνήθεια που μπορείς να απολαμβάνεις σε δύο γεύσεις: Γάλακτος και Φουντουκιού σε συσκευασία ΜΑΧΙ, 52γρ.#IONPatisserie #iongiapanta

ΜΑΖΙ, επιβραβεύουμε!

Πιστεύοντας στην αξία της εκπαίδευσης ως βασικό αγαθό και μέσο προόδου και εξέλιξης κάθε ανθρώπου, επιβραβεύουμε και συγχαίρουμε τα παιδιά των εργαζομένων μας που πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και εισήχθησαν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευση της χώρας μας.

Συνολικά 18 παιδιά εργαζομένων, 16 από την ΙΟΝ Α.Ε και 2 από την ΑΦΟΙ Ι.ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΙ Α.Ε., έλαβαν το ποσό των 700,00 ευρώ από την εταιρεία μας ως επιβράβευση της επιτυχία τους.

Ευχόμαστε,
Καλή σταδιοδρομία στα παιδιά και συγχαρητήρια στις οικογένειές τους!
#IONCSR #iongiapanta

Aφράτα, ψωμάκια σοκολάτας, με κουβερτούρα ΙΟΝ Patisserie!

Ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης έχει πάθος με τη σοκολάτα, γι᾽αυτό και κάθε εβδομάδα δημιουργεί στο ionsweets.gr μοναδικές, σοκολατένιες συνταγές!

Αυτή την εβδομάδα, δοκιμάστε, Αφράτα, ψωμάκια σοκολάτας με ION Patisserie! Δείτε τη συνταγή εδώ.#IONPatisserie #iongiapanta

Ακολουθήστε μαςwww.ion.gr
Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*