Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ

  

www.ion.gr

ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2022 Τα νέα μας!

Ευχές για ένα ξεκούραστο καλοκαίρι!

Από τα παιδικά μας χρόνια μέχρι σήμερα το καλοκαίρι ταυτίζεται με τις πιο γλυκές αναμνήσεις. Συνυφασμένο με ανέμελες στιγμές, ξεκούραση , βόλτες και εξωτερικές δραστηριότητες είναι η εποχή, που γινόμαστε όλοι παιδιά. Σε αυτές τις στιγμές, ευχόμαστε να βρισκόμαστε δίπλα σας με τα προϊόντα μας, δίνοντας στο καλοκαίρι σας τη γεύση που του ταιριάζει!

Καλές διακοπές!
#mazisou #iongiapanta

ION Pocket Pie, το σνακ των διακοπών!

Για όλες εκείνες τις φορές που ευχήθηκες να είχες ένα απολαυστικό σνακ στις βόλτες σου, το ION Pocket Pie είναι η πλούσια, τραγανή γεύση που θα γίνει η συνήθεια που θα έχεις πάντα, στο τσεπάκι σου!
#IONPocketPie #iongiapanta

ΙΟΝ Protein, μαζί σας!

Θάλασσα, βόλτες, συναντήσεις με φίλους…οι δραστηριότητές σας έχουν αυξηθεί! Η ΙΟΝ Protein, 4 υπέροχες μπάρες, αποτελούν μια απολαυστική πηγή πρωτεΐνης και ενέργειας.
Καρύδα, κακάο, φουντούκι και caramel, όλες με 20% πρωτεΐνη, ποια θα γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια?#IONProtein #iongiapanta

Κέικ ζέβρα: Σπιτικό και απολαυστικό!

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης με σύμμαχο το Κακάο ΙΟΝ, φτιάχνει ένα απολαυστικό, σπιτικό κέικ! Ιδανικό, για όλες εκείνες τις στιγμές της ημέρας που θέλεις κάτι γλυκό.

Για περισσότερες ιδέες και συνταγές μπείτε στο ionsweets.gr#ΙΟΝPatisserie #IONKακάο #IONRecipes
#IONSweets #iongiapanta

Ακολουθήστε μαςwww.ion.gr
Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*