Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ
newsletter
www.ion.gr
ΤΕΥΧΟΣ 195 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2022

Δίπλα σας, διπλά!

H πρώτη σοκολάτα γάλακτος που σου έρχεται στο μυαλό, αυτή που συντροφεύει τα παιδικά σου χρόνια μέχρι σήμερα, μεγαλώνει την γκάμα της και παρουσιάζει δύο νέες γεύσεις, διπλής απόλαυσης!

• ΙΟΝ Γάλακτος Double: Δυο σοκολάτες σε μια. Λευκή σοκολάτα στο επάνω μέρος και σοκολάτα γάλακτος στο κάτω! Πλούσια γεύση Γάλακτος ΙΟΝ και λευκής σοκολάτας! Για όσους δεν μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των δύο, η ION Γάλακτος Double δίνει την λύση!

• ΙΟΝ Γάλακτος Smooth & Creamy: Κρεμώδης με βελούδινη υφή! Μια διαφορετική σοκολάτα γάλακτος με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και γεύση.

#ΙΟΝΓάλακτοςdouble #iongiapanta

Απόλαυση χωρίς συμβιβασμούς!

Έχετε υιοθετήσει έναν ισορροπημένο τρόπο διατροφής, πλούσιο σε γεύματα και ενέργεια. H νέα ΙΟΝ Γάλακτος 30% λιγότερη ζάχαρη, καλύπτει την επιθυμία σας για να απολαμβάνετε τη γεύση που αγαπάτε χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και χωρίς γλυκαντικά!

#ΙΟΝΓάλακτος30%λιγότερηζάχαρη #iongiapanta

ION Praliné : Νέα συσκευασία!

Στην καρδιά για πάντα ION Αμυγδάλου αλλά στη συσκευασία με νέα εμφάνιση! O λόγος για την ΙΟΝ Αμυγδάλου Praliné! Tην αγαπημένη σοκολάτα ION, με πλούσια πραλίνα αμυγδάλου και τραγανά, φρεσκοκαβουρδισμένα αμύγδαλα! Τώρα σε λεπτή φόρμα για πιο ισορροπημένη και πλούσια γεύση.

#ΙΟΝPraline #iongiapanta

Χρόνια Πολλά και παντοτινά!

H πραγματική αγάπη είναι παντοτινή και συνδέεται με τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σου! Αυτές που σε συντροφεύουν από το χθες μέχρι το σήμερα, σηματοδοτώντας τις πιο γλυκιές στιγμές της καθημερινότητάς σου.

Στις 14 Φεβρουαρίου χαρίζουμε τη γεύση που αγαπάμε σε όσους βρίσκονται πάντα, δίπλα μας. Χρόνια Πολλά και παντοτινά!

#ΙΟΝAμυγδάλου #iongiapanta

Zελέ με μαύρη σοκολάτα!

Δροσιστικό και ανάλαφρο αλλά και πολύ εύκολο επιδόρπιο! Η νέα συνταγή «Ζελέ με μαύρη σοκολάτα» από τον Chef Δημήτρη Μακρυνιώτη θα γλυκάνει κάθε σπίτι!

Για περισσότερες ιδέες και συνταγές μπείτε στο ionsweets.gr.

#ΙΟΝNucrema #IONRecipes #IONSweets #iongiapanta

| ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ |

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ
www.ion.gr