Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ
newsletter
www.ion.gr
ΤΕΥΧΟΣ 194 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2022

ION SELECTION
4 υπέροχες, πλούσιες γεύσεις!

Μπορεί οι γιορτές να τελείωσαν αλλά η ανάγκη μας για καθημερινές στιγμές απόλαυσης, παραμένει το ίδιο δυνατή. Τα σοκολατίνια ION Selection σε 4 υπέροχες γεύσεις έρχονται να εμπλουτίσουν την κάθε στιγμή.

  • Με σοκολάτα γάλακτος, γέμιση κακάο και crisp rice
  • Με σοκολάτα γάλακτος, γέμιση καρύδας και crisp rice
  • Με σοκολάτα γάλακτος, crispy ball και γεύση καραμέλας
  • Με λευκή σοκολάτα και γέμιση γεύση raspberry


#ΙΟΝSelection #iongiapanta

ΙΟΝ Derby, άλλο level απόλαυσης!

Βελούδινη σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ, ανάλαφρο τραγανό πέπλο crisp rice και απολαυστική στρώση καρύδας! Άλλο level απόλαυσης!

#ΙΟΝDerby #iongiapanta

Ισορροπημένη διατροφή και απόλαυση!

Ο στόχος μας για τη νέα χρονιά είναι να διαμορφώσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες χωρίς να στερηθούμε την ποιότητα και την απόλαυση. Οι αγαπημένες μας μάρκες ΙΟΝ Αμυγδάλου, Γάλακτος, Φουντουκιού, ION DARK, Σοκοφρέτα και WAFER ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής και προσφέρουν, εκτός από τις κλασσικές και αγαπημένες τους γεύσεις και εναλλακτικές σοκολάτες με στέβια, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης.
Η γκάμα αποτελείται:

Αμυγδάλου ΙΟΝ με Στέβια: Η Αμυγδάλου ΙΟΝ με Στέβια γίνεται η νέα σου αγάπη και παντοτινή. Διατίθεται και σε Υγείας.

Γάλακτος ΙΟΝ με Στέβια: Πλούσια σε γάλα και σοκολάτα ΙΟΝ, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

ΙΟΝ DARK κλασσική με Στέβια: Ένταση και απόλαυση, σε μια σοκολάτα με εξαιρετικής ποιότητας κακάο, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

ION DARK Super Fruits με Στέβια: Η πλούσια γεύση των super fruits με το εξαιρετικής ποιότητας κακάο τώρα και χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Φουντουκιού ΙΟΝ με Στέβια: Φρεσκοκαβουρντισμένα φουντούκια, πλούσια γεύση, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

ΙΟΝ Σοκοφρέτα με Στέβια: Τραγανή φρέσκια βάφλα βουτηγμένη σε πλούσια σοκολάτα ΙΟΝ. Είναι η ΙΟΝ Σοκοφρέτα χωρίς προσθήκη ζάχαρης με φυσικό γλυκαντικό από το φυτό στέβια. Διατίθεται και σε Υγείας.

ION Wafer με στέβια: Η πλούσια γεύση της κρέμας κακάο ΙΟΝ και η φυσική γλυκαντική δράση του φυτού στέβια, «δένουν» αρμονικά πάνω στην τραγανή βάφλα και δίνουν διατροφικά πλεονεκτήματα σε όσους δε θέλουν ζάχαρη στη διατροφή τους.

#ΙΟΝπροϊόνταμεStevia #iongiapanta

Μαζί, διεκδικούμε την κορυφή!

Ο αρχηγός της πρώτης επιτυχημένης ελληνικής αποστολής στο Έβερεστ Παναγιώτης Κοτρωνάρος και ο επαγγελματίας φωτογράφος, βιντεογράφος και ορειβάτης Κορνήλιος Σαραντίογλου, το καλοκαίρι του 2022 στρέφουν το βλέμμα τους στην υψηλότερη κορυφή της Βορείου Αμερικής, το όρος Ντενάλι στην Αλάσκα, με στόχο την κορυφή, τη δημιουργία ενός πρωτότυπου ντοκιμαντέρ για τα ελληνικά δεδομένα και την προβολή των ορειβατικών αξιών.

Μαζί με ενθουσιασμό και υπερηφάνεια στηρίζουμε την προσπάθεια!

Περισσότερα: Denali 2022

#iongiapanta

Pancake φούρνου με Nucrema

Ένα μεγάλο pancake φούρνου με Nucrema είναι η πρόσφατη, υπέροχη συνταγή από τον Chef Δημήτρη Μακρυνιώτη που θα γλυκάνει κάθε σπίτι.

Για περισσότερες ιδέες και συνταγές μπείτε στο ionsweets.gr

#ΙΟΝNucrema #IONRecipes #IONSweets #iongiapanta

| ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ |

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ
www.ion.gr