Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ
newsletter
www.ion.gr
ΤΕΥΧΟΣ 192 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2021

Travel Mode On. Ετοιμάσου να φύγεις για αλλού!

Nέος μεγάλος διαγωνισμός από τη Σοκοφρέτα ION!

Απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και διεκδίκησε μία ευκαιρία να κερδίσεις. Κάθε εβδομάδα νέοι νικητές.

Δες τον διαγωνισμό εδώ.

#ΙΟΝΣοκοφρέτα #travelmodeon #iongiapanta

Η υψηλή τέχνη της μαύρης σοκολάτας!

Η υψηλή τέχνη της μαύρης σοκολάτας σε μια σειρά σοκολατών, με εξαιρετικής ποιότητας κακάο, πρωτότυπους συνδυασμούς και την υπογραφή της ΙΟΝ.

Γνωρίστε τη νέα γεύση της σειράς ION Dark, Dark Super Fruits Stevia.

Δείτε όλη τη σειρά ΙΟΝ Dark, εδώ.

#ΙΟΝDark #iongiapanta

Υγείας Φουντουκιού, μια νέα λαχταριστή εμπειρία!

Μια νέα σοκολατένια εμπειρία έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια της ΙΟΝ Φουντουκιού! Η νέα, Υγείας Φουντουκιού απευθύνεται στους λάτρεις των κλασικών, διαχρονικών γεύσεων, σε αυτούς που θέλουν να απολαμβάνουν μια σοκολάτα υγείας, πλούσια σε γεύση με ολόκληρα φουντούκια.

Εσείς τη δοκιμάσατε?

#ΙΟΝΦουντουκιού #iongiapanta

Η ΙΟΝ Α.Ε. δημιουργεί κοινωνική αξία πάνω από 2 εκατ. Ευρώ μέσω της δωρεάς της στο ΕΣΥ

H ΙΟΝ Α.Ε. πραγματοποίησε το Νοέμβριο του 2020 σημαντική δωρεά, θέλοντας να ανταποκριθεί έμπρακτα στην ανάγκη για υποστήριξη του κοινωνικού συνόλου και ενίσχυση του ΕΣΥ. Η δωρεά έλαβε χώρα από κοινού με τον Ευάγγελο Μαρινάκη και την Αγγελική Φράγκου, ξεπερνώντας έτσι το 1,5 εκατ. Ευρώ, για τη δημιουργία 12 νέων κλινών σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Η δωρεά κάλυψε την αγορά πλήρους ειδικού εξοπλισμού για τις ΜΕΘ, την κάλυψη των εξόδων για όλες τις οικοδομικές και τις ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, για τον απαραίτητο υγειονομικό και νοσηλευτικό εξοπλισμό καθώς και για κάθε ανάγκη που προέκυψε στα πλαίσια της επέκτασης της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου. Παράλληλα, έγινε πρόσληψη 10 μόνιμων ειδικευόμενων γιατρών του ΕΣΥ και 38 επικουρικών νοσηλευτών.

Για να εκτιμήσει την ακριβή κοινωνικοοικονομική αξία που παρήχθη ως αποτέλεσμα της δωρεάς ύψους 500.000€ για δημιουργία 12 κλινών ΜΕΘ, η ΙΟΝ Α.Ε. πραγματοποίησε εξειδικευμένη μελέτη με τη μεθοδολογία SROI. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

#IONCSR #iongiapanta

Μους σοκολάτας με 3 υλικά!

Με πρωταγωνιστή την ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα, ο chef Δημήτρης Μακρυνιώτης, δημιουργεί μια απολαυστική συνταγή.

Oι συνταγές του ionsweets.gr έχουν δημιουργηθεί από τους chef του IONSweets χρησιμοποιώντας προϊόντα από τη σειρά ζαχαροπλαστικής της ΙΟΝ !

#IONSweets #iongiapanta

| ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ |

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ
www.ion.gr