Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ
newsletter
www.ion.gr
ΤΕΥΧΟΣ 191 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2021

Νέα, Break Crunchy Pop Corn

Μπορεί μια σοκολάτα να συνδυάζει γλυκό και αλμυρό και να δίνει ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα? Η νέα σοκολάτα, Break Crunchy Pop Corn, προκαλεί και απογειώνει τις αισθήσεις σας μέσα από ένα πρωτότυπο συνδυασμό.

Πλούσια σοκολάτα γάλακτος Break και τραγανά κομμάτια popcorn με επικάλυψη καραμέλας, ειδικά φτιαγμένη, για τους λάτρεις των πρωτότυπων γεύσεων.

Η νέα Break Crunchy Popcorn έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη οικογένεια σοκολατών Break που περιλαμβάνει τις Break Γάλακτος, Φουντουκιού, Αμυγδάλου, Pistachio, την Break με ξηρούς καρπούς και σταφίδες, την Λευκή Break με σταφίδες και ξηρούς καρπούς και την Break Gold.

#BREAK #IONBreak #iongiapanta

Dark Super Fruits με στέβια!

Με εξαιρετικής ποιότητας κακάο και ένα συνδυασμό super fruits (ρόδι, μύρτιλο και φραγκοστάφυλο) η «gourmet» σειρά της ΙΟΝ, Dark, αφουγκράζεται τις ανάγκες της εποχής και προσθέτει στη γκάμα της τη νέα Dark Super Fruits με στέβια

Απόλαυση και ενέργεια μέσα από μία σειρά σοκολατών, υψηλής ποιότητας.

#ΙΟΝDarkSuperfruits #iongiapanta

Νέα, Υγείας Φουντουκιού !

Η σειρά σοκολατών που έγινε γνωστή για την γεμάτη γεύση της και το ολόκληρο φουντούκι, η ΙΟΝ Φουντουκιού, προσθέτει στην οικογένειά της και μια νέα γεύση, την Υγείας Φουντουκιού!

Η Υγείας Φουντουκιού απευθύνεται στους λάτρεις των κλασικών, διαχρονικών γεύσεων, σε αυτούς που θέλουν να απολαμβάνουν μια σοκολάτα υγείας, πλούσια σε γεύση με ολόκληρα φουντούκια.

#ΙΟΝΦουντουκιού #iongiapanta

20% Πρωτεϊνη, 100% Σοκολάτα ΙΟΝ

Για κάθε αθλητική δραστηριότητα χρειάζεσαι ένα κίνητρο. Οι μπάρες πρωτεΐνης της ΙΟΝ αποτελούν γλυκά κίνητρα για τους οπαδούς της ισορροπημένης διατροφής.

Η σειρά ΙΟΝ Protein αποτελείται από τις τρεις παρακάτω γεύσεις: Καρύδα, Φουντούκι και Κακάο.

#ΙΟΝDbares #iongiapanta

Παντεσπάνι Σοκολάτας με Κακάο ΙΟΝ

Με πρωταγωνιστή το Κακάο ΙΟΝ, ο chef Δημήτρης Μακρυνιώτης, δημιουργεί μια απολαυστική συνταγή.

Oι συνταγές του ionsweets.gr έχουν δημιουργηθεί από τους chef του IONSweets χρησιμοποιώντας προϊόντα από τη σειρά ζαχαροπλαστικής της ΙΟΝ !

#IONSweets #iongiapanta

ΜΑΖΙ, με ευθύνη!

Στο πλαίσιο Εθελοντικής Δράσης και Προσφοράς, η ΙΟΝ Α.Ε στάθηκε δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές.

Με πρωτοβουλία της Κοινωνικής Υπηρεσίας της εταιρείας, ενεργοποιώντας όλο το ανθρώπινο δυναμικό της ΙΟΝ Α.Ε, συγκεντρώθηκαν 2.5 τόνοι τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία παραδόθηκαν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στις 13.08.2021.

Ανταποκρινόμενη στην παραπάνω κίνηση, η Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες της για την ευγενική χειρονομία, μέσα από μια εγκάρδια επιστολή.

#IONCSR #iongiapanta

| ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ |

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ
www.ion.gr