Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ
newsletter
www.ion.gr
ΤΕΥΧΟΣ 190 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2021

Νέα Nucrema Φουντουκιού με 30% λιγότερη ζάχαρη!

Η γεύση που σηματοδοτεί το ξεκίνημα της ημέρας μέσα από ένα πλούσιο πρωινό, αλλά και αποτελεί την αγαπημένη μας συνήθεια στο απογευματινό μας κολατσιό, η Nucrema, προσθέτει στη γκάμα της μία ακόμα γεύση.

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εποχής, η Nucrema φουντουκιού με 30% λιγότερη ζάχαρη, έρχεται να καλύψει όλους εκείνους που επιθυμούν να προσέξουν τη διατροφή τους χωρίς όμως να στερηθούν τις αγαπημένες τους συνήθειες.

Με την προσθήκη αυτή η σειρά Nucrema συμπληρώνεται με τις παρακάτω γεύσεις:
• Φουντουκιού
• Φουντουκιού με 30% λιγότερη ζάχαρη
• Δίχρωμη (κρέμα κακάο και λευκή κρέμα)

#Nucrema, για πάντα! #iongiapanta

ΙΟΝ Γάλακτος με 30% λιγότερη ζάχαρη!

Η ΙΟΝ Γάλακτος είναι η διαχρονική γεύση που συνδέει τα παιδικά μας χρόνια με το σήμερα. Ακολουθώντας την εποχή, προσθέτει στη σειρά της την ΙΟΝ Γάλακτος με 30% λιγότερη ζάχαρη, για να καλύψει όσους επιθυμούν να μειώσουν τη ζάχαρη στη διατροφή τους, χωρίς όμως να συμβιβάζονται σε θέματα απόλαυσης.

#ΙΟΝΓάλακτος #iongiapanta

Εταιρική Υπευθυνότητα

ΜΑΖΙ, στηρίζουμε!

Στο πλαίσιο Εθελοντικής Δράσης και Προσφοράς, η ΙΟΝ Α.Ε στέκεται δίπλα στο περιβάλλον, δεντροφυτεύει και αναμορφώνει την περιοχή Άνω Λιοσίων στον δήμο Φυλής (λόφος στο Ποικίλο Όρος).

Με πρωτοβουλία του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας και ενεργοποιώντας τον εθελοντισμό, 188 υπάλληλοι της εταιρείας με την ενεργή παρουσία και στήριξη της οργάνωσης We4All καθάρισαν και φύτευσαν 1000 δέντρα στην περιοχή. Ακακίες, κυπαρίσσια, κουτσουπιές, χαρουπιές, γαζίες και μουριές ήταν τα κύρια δενδρύλλια που επιλέχθηκαν με κριτήρια να είναι βραδύκαυστα, να αντέχουν περισσότερο στην ξηρασία και να είναι ανθεκτικά.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η συμμετοχή και η διεκδίκηση ενός καλύτερου περιβάλλοντος. Για να διατηρηθεί η ενέργεια, η οργάνωση We4All αναλαμβάνει την επίβλεψη του χώρου για τα επόμενα 3 χρόνια.

ΜΑΖΙ, επιβραβεύουμε!

Μέσα από την Κοινωνική Υπηρεσία της ΙΟΝ, επιβραβεύουμε και συγχαίρουμε τα παιδιά των εργαζομένων μας που πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και εισήχθησαν στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Συνολικά 12 παιδιά εργαζομένων από την ΙΟΝ Α.Ε και 4 από την ΑΦΟΙ Ι. ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΙ Α.Ε. έλαβαν το ποσό των 700,00 ευρώ ως επιβράβευση για την επιτυχία τους.

Ευχόμαστε Καλή Σταδιοδρομία στις σπουδές τους!

ΜΑΖΙ, προσφέρουμε!

Η εταιρεία μας, στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής και του εθελοντισμού των εργαζομένων, πραγματοποιεί ετησίως αιμοδοσίες από το 1974. Οι αιμοδοσίες οργανώνονται από την Κοινωνική Υπηρεσία σε συνεργασία, τα τελευταία 4 χρόνια, με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Ελπίς» (για τις μονάδες παραγωγής στο Νέο Φάληρο και στο Μαρκόπουλο).

Σε αυτή την περίοδο της υγειονομικής κρίσης που οι απαιτήσεις για συγκέντρωση αίματος είναι πιο αναγκαίες από ποτέ, καταφέραμε να συλλέξουμε 185 μονάδες αίματος από την πρόσφατη εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο εργοστάσιο της οδού Πειραιώς (Ν. Φάληρο), αλλά και από τις αιμοδοσίες που έγιναν πρόσφατα στο Μαρκόπουλο, στην Άρτα και στο κέντρο διανομής της εταιρείας μας στην Θεσσαλονίκη.

#IONCSR #iongiapanta

Παντεσπάνι Σοκολάτας με Κακάο ΙΟΝ

Με πρωταγωνιστή το Κακάο ΙΟΝ, ο chef Δημήτρης Μακρυνιώτης, δημιουργεί μια απολαυστική συνταγή.

Oι συνταγές του ionsweets.gr έχουν δημιουργηθεί από τους chef του IONSweets χρησιμοποιώντας προϊόντα από τη σειρά ζαχαροπλαστικής της ΙΟΝ!

#IONSweets #iongiapanta

| ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ |

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ
www.ion.gr