Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ
newsletter
www.ion.gr
ΤΕΥΧΟΣ 189 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2021

Μετράμε αντίστροφα και ξεκινάμε απολαυστικά!

Οι διακοπές τελείωσαν και η νέα σεζόν ξεκινάει γεμάτη υποχρεώσεις αλλά και πλούσια σε ευκαιρίες για απόλαυση! Σχολείο, γραφείο και νέα ενδιαφέροντα, αυτή τη σεζόν «υποσχόμαστε» να αφιερώνουμε μερικά λεπτά της ημέρα για να απολαύσουμε ότι αγαπάμε από παλιά.

Ξεκινάμε λοιπόν κάθε δραστηριότητα, με το δικό μας τρόπο, κρατώντας αυτή τη «γλυκιά αίσθηση» καλοκαιριού και έχουμε πάντα και παντού τις αγαπημένες μας γεύσεις σε ION Sticks: Αμυγδάλου, Υγείας Αμυγδάλου, Γάλακτος, Φουντούκι και ΙΟΝ Σοκοφρέτα.

Οι γεύσεις που αγαπάμε σε ΙΟΝ Sticks.

#IONSticks #iongiapanta

Οι στιγμές που μοιράζεσαι είναι οι πιο δυνατές!

Με ένα ION Wafer, οι εικόνες που μοιράστηκες αυτό το καλοκαίρι με τη δική σου παρέα είναι οι πιο γλυκές αναμνήσεις που κρατάς και το Φθινόπωρο.

Απόλαυσε τις 3 αγαπημένες σου γεύσεις: Κακάο, Στέβια και 100% αλεύρι ολικής άλεσης

#IONWAFER #iongiapanta

ΜΑΖΙ, στηρίζουμε και προσφέρουμε!

Στο πλαίσιο Εθελοντικής Δράσης και Προσφοράς, η ΙΟΝ Α.Ε στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές.

Με πρωτοβουλία της Κοινωνικής Υπηρεσίας της εταιρείας, ενεργοποιώντας όλο το ανθρώπινο δυναμικό της ΙΟΝ Α.Ε, συγκεντρώθηκαν 2.5 τόνοι τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία παραδόθηκαν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στις 13.08.2021.

#IONCSR #iongiapanta

Τραγανά Μπισκότα με σοκολάτα ΙΟΝ

ION PATISSERIE Fondue και Κακάο ΙΟΝ, οι δύο πρωταγωνιστές στην κουζίνα του γνωστού chef Δημήτρη Μακρυνιώτη, για τη σημερινή, απολαυστική συνταγή.

Oι συνταγές του ionsweets.gr έχουν δημιουργηθεί από τους chef του IONSweets χρησιμοποιώντας προϊόντα από τη σειρά ζαχαροπλαστικής της ΙΟΝ !

#ionsweets #iongiapanta

| ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ |

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ
www.ion.gr