Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ
newsletter
www.ion.gr
ΤΕΥΧΟΣ 188 ΙΟΥΛΙΟΣ 2021

Καλοκαίρι, με Nucrema!

Οι πιο γλυκές αναμνήσεις μας από τα παιδικά καλοκαίρια ήταν εκείνες που η μέρα ξεκινούσε ανέμελα, με ζεστό ψωμί και ION Nucremα και συνεχιζόταν με μια σοκολατένια, σπιτική συνταγή που συντρόφευε τα απογεύματά μας.

Σήμερα, η Nucrema παραμένει η γεύση που μας θυμίζει καλοκαίρι και σε κάθε κουταλιά μας ταξιδεύει σε όλες εκείνες τις εικόνες που μας κάνουν να χαμογελάμε γλυκά.

Σε δύο υπέροχες γεύσεις: Φουντουκιού και Δίχρωμη (Σοκολάτα – Κρέμα)

#Nucrema #iongiapanta

Διαγωνισμός #iongiapanta

Εδώ και περισσότερα από 85 χρόνια, σοκολάτα σημαίνει ΙΟΝ. Μια διαχρονική σχέση που μετράει αναρίθμητες στιγμές απόλαυσης και μας συνδέει με τις πιο γλυκές μας εικόνες.

Τι σημαίνει για εσάς η ΙΟΝ; Γράψτε αυτή τη μοναδική, μια λέξη, που χαρακτηρίζει τη σταθερή και δυνατή σχέση αγάπης και κερδίστε προϊόντα ΙΟΝ!

Για να λάβετε μέρος, κάνετε κλικ εδώ!

#iongiapanta

ION WAFER Ολικής: Μια νέα συνήθεια γεννιέται!

Για κάθε καλοκαιρινή στιγμή που σε βρίσκει εκτός σπιτιού να απολαμβάνεις και να δημιουργείς νέες συνήθειες. Η ΙΟΝ Wafer με βάφλα ολικής άλεσης είναι η νέα, αγαπημένη μας γεύση που συνδυάζει την ποιότητα ΙΟΝ με την ανάγκη της εποχής για ισορροπημένη διατροφή.

Χωρίς χρωστικές, συντηρητικά και γενετικά τροποποιημένες πρώτες, ύλες, από 100% αλεύρι ολικής άλεσης.

Ιδανική γεύση για το απογευματινό σας επιδόρπιο!

#IONWAFER #iongiapanta

Γεμιστά Κεκάκια (Lamingtons)

Nucrema και Κακάο ΙΟΝ, οι δύο σύμμαχοι στην κουζίνα του γνωστού chef Δημήτρη Μακρυνιώτη,που δημιουργεί ακόμα μια απολαυστική συνταγή.

Οι συνταγές του ionsweets.gr έχουν δημιουργηθεί από τους chef του IONSweets χρησιμοποιώντας προϊόντα από τη σειρά ζαχαροπλαστικής της ΙΟΝ !

#ionsweets #iongiapanta

| ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ |

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ
www.ion.gr