Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ
newsletter
www.ion.gr
ΤΕΥΧΟΣ 187 ΙΟΥΝΙΟΣ 2021

ΙΟΝ Σοκοφρέτα, σε κάθε στιγμή δική σου!

Η γεύση είναι η αίσθηση που μας ταξιδεύει στις πιο γλυκές μας αναμνήσεις και εικόνες. Αυτή την αίσθηση την έχουμε συνδέσει με την πλούσια γεύση της ΙΟΝ Σοκοφρέτα, αφετηρία για τις πιο όμορφές μας στιγμές.

Από την «κλασική» γεύση γάλακτος μέχρι και την υγείας και φουντουκιού, αλλά και από την «παιχνιδιάρικη» φράουλα ως την πρωτότυπη λευκή γκοφρέτα, η ΙΟΝ Σοκοφρέτα «φέρνει» το χθες στο σήμερα, καλύπτοντας κάθε γευστική διάθεση.

Ακόμα και όταν η εποχή και οι ανάγκες μας προσανατολίζονται σε μια πιο ισορροπημένη διατροφή, η ΙΟΝ Σοκοφρέτα μέσα από τα προϊόντα «Με Στέβια» και «Χωρίς Γλουτένη» δίνει και πάλι το παρών.

Δοκιμάστε τις αγαπημένες γεύσεις και ελάτε να δημιουργήσουμε νέες, μοναδικές στιγμές.

Αυτή Θες Μαζί Σου #ΙΟΝΣοκοφρέτα

Οι βόλτες μας αποκτούν αληθινή γεύση!

Το καλοκαίρι η διάθεσή μας αλλάζει και η επιθυμία να βρισκόμαστε περισσότερο «εκτός σπιτιού» γίνεται όλο και πιο έντονη. Το νέο snack, ΙΟΝ Wafer έρχεται να καλύψει την ανάγκη μας για απόλαυση on-the-go, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Με 3 διαφορετικές προτάσεις, Cocoa (κόκκινη συσκευασία, 50γρ & 100γρ), Cocoa με βάφλα ολικής άλεσης (κίτρινη συσκευασία) και Cocoa με Stevia (πράσινη συσκευασία), οι βόλτες μας αποκτούν άλλη γεύση!

#IONWAFER #iongiapanta

ΙΟΝ Pocket Pie: Γεύση στο τσεπάκι σου!

Για όλες εκείνες τις φορές που ευχήθηκες να είχες μαζί σου «κάτι σοκολατένιο» και ταυτόχρονα, γνώριμα απολαυστικό! Το ION Pocket Pie είναι το σοκολατένιο snack για μικρούς και μεγάλους που συντροφεύει την κάθε σου βόλτα.

#IONPocketPie

Κέικ Πραλίνα με Nucrema

Με σύμμαχο τη σειρά ION Patisserie, ο γνωστός chef Δημήτρης Μακρυνιώτης δημιουργεί ακόμα μια καθημερινή, απολαυστική συνταγή.

Οι συνταγές του ionsweets.gr έχουν δημιουργηθεί από τους chef του IONSweets χρησιμοποιώντας προϊόντα από τη σειρά ζαχαροπλαστικής της ΙΟΝ !

#ionsweets #iongiapanta

| ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ |

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ
www.ion.gr