Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ
newsletter
www.ion.gr
ΤΕΥΧΟΣ 186 ΜΑΪΟΣ 2021

Ώρα για ανανέωση!

Μετά τις γιορτές, καλούμαστε να αλλάξουμε τις διατροφικές μας συνήθειες χωρίς όμως να στερηθούμε την ποιότητα και την απόλαυση. Οι αγαπημένες μας μάρκες της ΙΟΝ Αμυγδάλου, Γάλακτος, Φουντουκιού, Σοκοφρέτα και WAFER ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής και διαθέτουν τις γεύσεις που αγαπάμε με stevia, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης!

Η γκάμα αποτελείται:

• ΙΟΝ Αμυγδάλου: Η ΙΟΝ Αμυγδάλου με stevia γίνεται η νέα σου αγάπη και παντοτινή. Διατίθεται και σε Υγείας.
• ΙΟΝ Γάλακτος: Πλούσια σε γάλα και σοκολάτα ΙΟΝ, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.
• ΙΟΝ DARK: Ένταση και απόλαυση, σε μια σοκολάτα με εξαιρετικής ποιότητας κακάο, χωρίς ζάχαρη!
• ΙΟΝ Φουντουκιού: Φρεσκοκαβουρντισμένα φουντούκια, πλούσια γεύση, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.
• ΙΟΝ Σοκοφρέτα: Τραγανή φρέσκια βάφλα βουτηγμένη σε πλούσια σοκολάτα ΙΟΝ. Είναι η ΙΟΝ Σοκοφρέτα χωρίς προσθήκη ζάχαρης με φυσικό γλυκαντικό από το φυτό stevia. Διατίθεται και σε Υγείας.
• ION Wafer: Η πλούσια γεύση της κρέμας κακάο ΙΟΝ και η φυσική γλυκαντική δράση του φυτού stevia, «δένουν» αρμονικά πάνω στην τραγανή βάφλα και δίνουν διατροφικά πλεονεκτήματα σε όσους δε θέλουν ζάχαρη στη διατροφή τους.

#ΙΟΝ_προϊόντα_με_Stevia #iongiapanta

Απόλαυση, on-the-go!

Ο ανοιξιάτικος καιρός είναι «σήμα κατατεθέν» για βόλτες και δραστηριότητες εκτός σπιτιού. Μαζί, έχεις πάντα το νέο αγαπημένο σου snack για να σου προσφέρει απόλαυση on-the-go, χωρίς χρωστικές, συντηρητικά και γενετικά τροποποιημένες πρώτες ύλες.

Διατίθεται σε 3 γεύσεις, στα παρακάτω γραμμάρια:

• ION Wafer Cocoa (κόκκινη συσκευασία)
Σε ατομική συσκευασία 50gr και μεγαλύτερη των 100gr η κλασική γκοφρέτα χωρίς επικάλυψη σοκολάτας, με γέμιση κακάο, έρχεται να δώσει γεύση σε κάθε σας βόλτα!

• ION Wafer Cocoa με βάφλα ολικής άλεσης (κίτρινη συσκευασία)
Πρόκειται για την εξαιρετική γκοφρέτα με υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες, κατάλληλη για τους λάτρεις της ισορροπημένης διατροφής. Διατίθεται σε συσκευασία 50γρ.

• ΙΟΝ WAFER Cocoa με Stevia (πράσινη συσκευασία)
Η γκοφρέτα με κακάο χωρίς ζάχαρη, με Stevia. Μια απολαυστική πρόταση που θα αγαπηθεί από τους οπαδούς της διατροφής «χωρίς ζάχαρη» και όχι μόνο! Διατίθεται σε συσκευασία 50γρ.

#IONWAFER #iongiapanta

ΙΟΝ Γάλακτος 30% λιγότερη ζάχαρη!

Η πρώτη σοκολάτα γάλακτος που σου έρχεται στο μυαλό, ακολουθεί την εποχή και παρουσιάζει τη νέα γεύση, ΙΟΝ Γάλακτος 30% λιγότερη ζάχαρη (χωρίς γλυκαντικά!).

Πρόκειται για μια καινοτομία που έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα της ΙΟΝ Γάλακτος, προκειμένου να καλύψει όσους επιθυμούν να μειώσουν τη ζάχαρη στη διατροφή τους, χωρίς όμως να συμβιβάζονται στην απόλαυση.

#ΙΟΝΓάλακτος #iongiapanta

Υγιεινές Μπάρες, σοκολάτα - φυστικοβούτυρο

Με σύμμαχο τη σειρά ION Patisserie, ο γνωστός chef Δημήτρης Μακρυνιώτης δημιουργεί ακόμα μια υγιεινή και απολαυστική συνταγή.

Οι συνταγές του ionsweets.gr έχουν δημιουργηθεί από τους chef του IONSweets χρησιμοποιώντας προϊόντα από τη σειρά ζαχαροπλαστικής της ΙΟΝ !

#ionsweets #iongiapanta

| ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ |

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ
www.ion.gr