Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ
newsletter
www.ion.gr
ΤΕΥΧΟΣ 184 ΜΑΡΤΙΟΣ 2021

Ήρθε η Άνοιξις!

Καλωσορίζουμε το μήνα της ανθοφορίας και ευχόμαστε ο πρώτος μήνας της Άνοιξης να είναι γεμάτος από ποιοτικές, γλυκές στιγμές. Ας τον απολαύσουμε!

Ήρθε η Άνοιξις!

#iongiapanta

Espresso ή Cocoa 70%;

Φτιαγμένη από εξαιρετικής ποιότητας κακάο, η πλούσια σειρά σοκολατών ION Dark, συνώνυμο της ξεχωριστής απολαυστικής εμπειρίας, εμπλουτίζεται με δύο ακόμα γεύσεις: την Dark Espresso και Dark Cocoa 70%.

Dark Espresso: Όταν το χαρακτηριστικά ξεχωριστό άρωμα του espresso σε συνδυασμό με τη φυσική βανίλια bourbon, συναντά την εκλεκτή σοκολάτα, τότε δημιουργείτε μια υπέροχη γεύση: η Dark Espresso. Ιδανική, για τους λάτρεις του καλού καφέ και της μαύρης σοκολάτας.

Dark Cocoa 70%: Δυνατή, έντονη γεύση σοκολάτας υγείας, με πλούσια αρώματα ποιοτικού κακάο και μια υπέροχη υφή που λιώνει στο στόμα, απελευθερώνοντας τα αρώματα του επεξεργασμένου καρπού κακάο.

Για περισσότερο από 85 χρόνια, το όνομα ΙΟΝ συνδέεται με τις πιο απολαυστικές στιγμές κάθε γενιάς. Η αφοσίωση και αγάπη μας για τη σοκολάτα, αποτελεί «κινητήριο δύναμη» για να δημιουργούμε διαρκώς ποιοτικές γεύσεις, με στόχο να καλύπτουμε κάθε γευστική ανάγκη.

Η ΙΟΝ είναι η μόνη εταιρεία που ελέγχει όλη τη διαδικασία παραγωγής: από την εισαγωγή και επιλογή του κόκκου κακάο έως και το τελικό προϊόν που φτάνει στα χέρια των καταναλωτών.

#IONDark #iongiapanta

ΙΟΝ Γάλακτος με ολόκληρα αμύγδαλα: κλασική αξία!

Όταν η σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ συναντάει τα φρεσκοκαβουρδισμένα, ολόκληρα αμύγδαλα τότε μια πλούσια γεύση, γεννιέται: η ΙΟΝ Γάλακτος με ολόκληρα αμύγδαλα.
Σε συσκευασία 100γρ, μια σοκολάτα που χαρίζει ενέργεια και αποτελεί «κλασική αξία» για τους λάτρεις της σοκολάτας.

#IONΓάλακτοςμεΟλόκληραΑμύγδαλα #iongiapanta

ION Protein Bars, το δικό σας Group

Γνωρίζουμε ότι η πρωτεΐνη συμβάλλει στη διατήρηση της μυϊκής μάζας, τώρα, συνδυάζεται και με την αγαπημένη σοκολάτα ΙΟΝ και 3 υπέροχες μπάρες: ΙΟΝ Protein: Φουντούκι, Καρύδα και Κακάο.

Οι αγαπημένες ΙΟΝ Protein Bars, έχουν το δικό τους FB Group, όπου θα βρείτε νέα, διαγωνισμούς και κληρώσεις καθώς και αθλητικές προτάσεις και δραστηριότητες! Join Us!

#IONProteinBars #iongiapanta

Fudge με ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα

Ο γνωστός chef Δημήτρης Μακρυνιώτης, δημιουργεί μια απολαυστικά σοκολατένια συνταγή: Fudge με ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα, μόνο για το ionsweets.gr

Για περισσότερες συνταγές, κλικ στο ionsweets.gr.

Aνακαλύψτε τις συνταγές του Δ.Μακρυνιώτη και κάντε εγγραφή στο κανάλι του στο YouTube, εδώ.

#IONSweets #iongiapanta

| ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ |

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ
www.ion.gr