Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ
newsletter
www.ion.gr
ΤΕΥΧΟΣ 179 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020


ION WAFER,
απόλαυση on-the-go!

Η νέα ανάλαφρη γκοφρέτα, ΙΟΝ WAFER, απευθύνεται σε όσους αναζητούν υψηλές διατροφικές αξίες, ακόμα και όταν βρίσκονται on-the-go. Χωρίς χρωστικές ουσίες, συντηρητικά και γενετικά τροποποιημένες πρώτες ύλες (GMOs), η ΙΟΝ WAFER είναι η καινοτομία της ΙΟΝ που βρίσκεται στις παρακάτω γεύσεις:

ION WAFER Cocoa: Είναι η κλασική γκοφρέτα χωρίς επικάλυψη σοκολάτας με γέμιση κακάο, που διατίθεται σε ατομική συσκευασία 50γρ. και συσκευασία 100γρ για μεγαλύτερη απόλαυση.ΙΟΝ WAFER Cocoa με βάφλα ολικής άλεσης:
Πρόκειται για την εξαιρετική γκοφρέτα με υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες, κατάλληλη για τους λάτρεις της ισορροπημένης διατροφής. Διατίθεται σε συσκευασία 50γρ.ΙΟΝ WAFER Cocoa με Stevia:
Πρόκειται για τη γκοφρέτα με κακάο χωρίς ζάχαρη, με Stevia, μια απολαυστική πρόταση που θα αγαπηθεί από τους οπαδούς της διατροφής χωρίς ζάχαρη και όχι μόνο! Διατίθεται σε συσκευασία 50γρ.


#ΙΟΝWAFER #iongiapanta

ΙΟΝ Σοκοφρέτα: Από τα παιδικά μας χρόνια μέχρι σήμερα!

Από το 1975, που ξεκίνησε σαν μια λαχταριστή ιδέα, μέχρι σήμερα η ΙΟΝ Σοκοφρέτα είναι η αγαπημένη γκοφρέτα με αμέτρητους οπαδούς. Η γκάμα αποτελείται:

Σοκοφρέτα Κλασική: Tραγανή γκοφρέτα γάλακτος ΙΟΝ, η «παραδοσιακή» γεύση που αποτελεί την αφετηρία για όλη την γκάμα! Διατίθεται και σε συσκευασίες MINI, Maxi και Sticks.

Σοκοφρέτα Φουντουκιού: Η προσθήκη φουντουκιών στην αγαπημένη γεύση της Σοκοφρέτα, δημιούργησε μια γεύση που μέχρι σήμερα παραμένει ξεχωριστή! ! Διατίθεται και σε συσκευασίες MINI και Maxi.

Σοκοφρέτα Υγείας: Για τους λάτρεις της σοκολάτας υγείας, ένας συνδυασμός που αποτελείται από 4 σειρές βάφλας, επικάλυψη σοκολάτα υγείας ΙΟΝ και γέμιση κρέμα κακάο! Διατίθεται και σε συσκευασία MINI.

Σοκοφρέτα Φράουλα: Mε γέμιση φυσικής φράουλας που απλώνεται στα τρία στρώματα τραγανής βάφλας και καλύπτεται από την πλούσια σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ, η Σοκοφρέτα Φράουλα, απογειώνει κάθε γευστική σας ανάγκη.

Σοκοφρέτα Λευκή: Η λευκή Σοκοφρέτα συνδυάζει απολαυστικά την πλούσια γεύση της λευκής σοκολάτας ΙΟΝ, με τρεις σειρές βάφλας και γέμιση κρέμας κακάο. Διατίθεται και σε συσκευασία MINI.

Σοκοφρέτα χωρίς Γλουτένη: Χωρίς γλουτένη, προσφέρει την ίδια πλούσια γεύση, υφή και τραγανή βάφλα και φυσικά την ίδια, πάντα, σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ!

Σοκοφρέτα Γάλακτος με Στέβια: Ίδια κλασική γεύση αλλά με στέβια, κατάλληλη για τους οπαδούς της υγιεινής ζωής.

Σοκοφρέτα Υγείας με Στέβια: Ίδια γεύση… αλλά με Στέβια! Η αγαπημένη σου Σοκοφρέτα Υγείας με Στέβια, για όσους ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής.

Επιπρόσθετα, η γκάμα συνεχίζεται με:

Σοκοφρέτα Bites: Μπουκιές γκοφρέτας με σοκολάτα γάλακτος … μπουκιές απόλαυσης σε μία συσκευασία 127 γρ., ιδανική για όλες εκείνες τις στιγμές που ευχήθηκες να είχες «λίγο ακόμα Σοκοφρέτα»

Σοκοφρέτα Sticks: 10 τεμάχια sticks σε μία συσκευασία, μοναδική και εύχρηστη που θέλεις να έχεις πάντα μαζί σου!

#IONΣοκοφρέτα #iongiapanta

ΙΟΝ Σοκοφρετίνια, Σοκοφρέτα Bites, Sticks και Mini!

Σοκοφρέτα Mini: Οι αγαπημένες μας Σοκοφρέτα Κλασσική, Φουντουκιού, Υγείας και Λευκή σε μίνι απόλαυση.

Σοκοφρετίνια: Τα Σοκοφρετίνια της ΙΟΝ έχουν το ιδανικό σχήμα, ώστε να διευκολύνεται η κατανάλωσή τους και από μικρά παιδιά! Απολαυστικά και διαχρονικά, έξι μπατόν Σοκοφρέτα ΙΟΝ σε συσκευασία των 50 γραμμαρίων!

Σοκοφρέτα Bites: Μπουκιές γκοφρέτας με σοκολάτα γάλακτος … μπουκιές απόλαυσης σε μία συσκευασία 127 γρ., ιδανική για όλες εκείνες τις στιγμές που ευχήθηκες να είχες «λίγο ακόμα Σοκοφρέτα»

Σοκοφρέτα Sticks: 10 τεμάχια sticks σε μία συσκευασία, μοναδική και εύχρηστη που θέλεις να έχεις πάντα μαζί σου!

#IONΣοκοφρέτα #iongiapanta

ΙΟΝ Σοκοφρέτα χωρίς Γλουτένη με γεμάτη γεύση!

Για εσάς που αποφεύγετε τη γλουτένη και ακολουθείτε μια ειδική διατροφή, δεν υπάρχει κανένας λόγος να στερηθείτε τη μία και μοναδική σας ΙΟΝ Σοκοφρέτα. Η βάφλα της δε φτιάχνεται από αλεύρι σίτου, γι’αυτό και μπορείτε να την απολαμβάνετε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Πολύ σύντομα και σε γεύση Υγείας!

#IONΣοκοφρέταΧωρίςΓλουτένη #iongiapanta

Σοκολάτα Macaron με κρέμα φράουλα

Με σύμμαχο την ION Patisserie Λευκή Κουβερτούρα, η Αριάδνη Πούλιου, δημιουργεί μία εντυπωσιακή συνταγή. Oι συνταγές του ionsweets.gr έχουν δημιουργηθεί με το μεράκι των chef του ΙΟΝSweets και την υπογραφή της ΙΟΝ!
Περισσότερες συνταγές στο ionsweets.gr.

#IONSweets

| ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ |

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ
www.ion.gr