Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ
newsletter
www.ion.gr
ΤΕΥΧΟΣ 178 ΙΟΥΛΙΟΣ 2020

ION WAFER: Το νέο snack on-the-go με την υπογραφή της ΙΟΝ! #iononthego

Η καινοτομία και η εξέλιξη της ΙΟΝ στα προϊόντα κακάο και σοκολάτας συνεχίζεται με τη νέα σειρά γκοφρέτας, ΙΟΝ WAFER. Η νέα σειρά είναι ειδικά φτιαγμένη για τους οπαδούς της αυθεντικής ανάλαφρης γκοφρέτας, χωρίς γενετικά τροποποιημένες πρώτες ύλες (non GMOs), χρωστικές, συντηρητικά, όπως και όλα τα προϊόντα μας. Η γκάμα αποτελείται από τις:

ION WAFER Cocoa: Είναι η πλούσια γκοφρέτα χωρίς επικάλυψη σοκολάτας με γέμιση κακάο, που διατίθεται σε ατομική συσκευασία 50γρ. και συσκευασία 100γρ. για μεγαλύτερη απόλαυση.

ΙΟΝ WAFER Cocoa με βάφλα ολικής άλεσης: Πρόκειται για γκοφρέτα με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, κατάλληλη για τους λάτρεις της ισορροπημένης διατροφής. Διατίθεται σε συσκευασία 50γρ.

ΙΟΝ WAFER Cocoa με Stevia: Πρόκειται για τη γκοφρέτα με κακάο χωρίς ζάχαρη, με Stevia, μια απολαυστική πρόταση που θα αγαπηθεί από τους οπαδούς της διατροφής χωρίς ζάχαρη και όχι μόνο! Διατίθεται σε συσκευασία 50γρ.

Η νέα σειρά, φέρει την ποιότητα και την εγγύηση της ΙΟΝ και έρχεται να καλύψει την ανάγκη για ένα ελαφρύ και ποιοτικό snack on-the-go, με υψηλές διατροφικές αξίες, για κάθε στιγμή της ημέρας.

#iononthego #ΙΟΝWAFER #iongiapanta

ION Sticks, η απόλαυση… στο τσεπάκι σου! #iononthego

Θέλεις να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου γεύση ΙΟΝ, κάθε ώρα. Η καθημερινή σου συνήθεια έχει το όνομα ION Sticks και περιλαμβάνει αγαπημένες γεύσεις ΙΟΝ που σου χαρίζουν ένα boost ενέργειας και απόλαυσης!

H γκάμα ION Sticks 35γρ περιλαμβάνει τις: ΙΟΝ Αμυγδάλου, ΙΟΝ Αμυγδάλου Υγείας, ΙΟΝ Φουντουκιού και την ΙΟΝ Σοκοφρέτα Sticks που διατίθεται σε συσκευασία 10τμχ.

#ionthego #IONSticks #iongiapanta

Μπουκιές Απόλαυσης καθημερινά! #iononthego

Δύο αγαπημένες γεύσεις ΙΟΝ που μπορείτε να τις απολαύσετε οn-the-go, να τις μοιραστείτε και να δώσετε μία έξτρα γεύση στην καθημερινότητά σας.

ΙΟΝ Σοκοφρέτα Bites, η αγαπημένη διαχρονική γεύση, γίνεται μικρές δόσεις απόλαυσης για το γραφείο, το σχολείο και για κάθε καθημερινή δραστηριότητα. ΙΟΝ Derby Bites, πλούσια σοκολάτα γάλακτος, τραγανοί κόκκοι ρυζιού και εκπληκτική γέμιση καρύδας. Πάντα μαζί σου για να απολαμβάνεις την κορυφαία γεύση.

#ionthego #IONBites #iongiapanta

Σοκολατένιο Γάλα Αμυγδάλου με Κακάο ΙΟΝ!

Mια υπέροχη σπιτική καλοκαιρινή συνταγή, για τους λάτρεις του Κακάο ΙΟΝ. Με την υπογραφή της ΙΟΝ, από την Μάγδα Γοδόση, δείτε την εδώ.
Περισσότερες συνταγές στο ionsweets.gr.

#IONSweets

| ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ |

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ
www.ion.gr