Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ
newsletter
www.ion.gr
ΤΕΥΧΟΣ 177 ΙΟΥΝΙΟΣ 2020

Απόλαυση με το κουτάλι!

Η ΙΟΝ Σοκοφρέτα Cream είναι η απολαυστική κρέμα κακάο με πλούσια γεύση σοκολάτας γάλακτος και βάφλας, που διατίθεται σε ένα εύχρηστο βάζο 380γρ. Μία και μοναδική εμπειρία απόλαυσης, Ιδανική για κάθε στιγμή της ημέρας, συνδυάζεται με κάθε σπιτική δημιουργία ή και καταναλώνεται απευθείας με το κουτάλι.

#ΙΟΝΣοκοφρέταCream #iongiapanta

Απόλαυση στο τσεπάκι σου!

Όταν οι λαχταριστές μπουκιές από τραγανή γκοφρέτα συνάντησαν την πλούσια γέμιση κρέμας κακάο, δημιουργήθηκε το ΙΟΝ Pocket Pie. Τραγανή γεύση, που βρίσκεται πάντα στο τσεπάκι σου, σου χαρίζει απόλαυση όπου και αν βρίσκεσαι στη διάρκεια της ημέρας.

#IONPocketPie #iongiapanta

Μπουκιές Απόλαυσης καθημερινά!

Δύο διαχρονικές, αγαπημένες γεύσεις ΙΟΝ, σε μπουκίτσες απόλαυσης για κάθε στιγμή.
ΙΟΝ Σοκοφρέτα Bites, η αγαπημένη διαχρονική γεύση, γίνεται μικρές δόσεις απόλαυσης για το γραφείο, το σχολείο και για κάθε καθημερινή δραστηριότητα.
ΙΟΝ Derby Bites, πλούσια σοκολάτα γάλακτος, τραγανοί κόκκοι ρυζιού και εκπληκτική γέμιση καρύδας. Πάντα μαζί σου για να απολαμβάνεις την κορυφαία γεύση.

#IONBites #iongiapanta

Mπισκότα Βουτύρου με ΙΟΝ Patisserie Cream

Mια υπέροχη σπιτική συνταγή με σύμμαχο στην κουζίνα σας τη νέα ΙΟΝ Patisserie Cover Cream. Με την υπογραφή της ΙΟΝ, από την Αριάδνη Πούλιου, δείτε την εδώ.
Περισσότερες συνταγές στο ionsweets.gr.

#IONSweets

| ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ |

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ
www.ion.gr