Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ
newsletter
www.ion.gr
ΤΕΥΧΟΣ 176 ΜΑΙΟΣ 2020

Μένουμε Ασφαλείς και Δημιουργικοί!

Μένουμε Ασφαλείς και Δημιουργικοί αξιοποιώντας το χρόνο μας φτιάχνοντας υπέροχα σπιτικά γλυκά. Σύμμαχοί μας, η νέα σειρά ΙΟΝ Patisserie και οδηγός μας, οι συνταγές του ΙΟΝSweets και του pastry chef Δ.Μακρυνιώτη.

#Μένουμε Ασφαλείς #iongiapantaΓνωρίστε την σειρά ΙΟΝ PATISSERIE:

ΙΟΝ PATISSERIE Κουβερτούρα Υγείας, Γάλακτος, Λευκή: Κάθε πλάκα κουβερτούρας είναι χωρισμένη σε κομμάτια των 50γρ. ώστε να είναι ευκολότερη η χρήση της. Η νέα σειρά αποτελείται από: την κλασική κουβερτούρα υγείας, την κουβερτούρα γάλακτος και την λευκή κουβερτούρα (διαθέσιμες σε συσκευασίες flowpack 250γρ).

ΙΟΝ PATISSERIE Cover Cream: Πρόκειται για την απολαυστική κρέμα κακάο, ιδανική για επικάλυψη (χρήση σε κέικ, τούρτες και διάφορα άλλα γλυκίσματα). Διατίθεται σε κύπελο 400γρ.

ΙΟΝ PATISSERIE Fondue: Είναι σοκολάτα κουβερτούρα υγείας σε στερεά μορφή, η οποία όμως είναι ειδικά επεξεργασμένη ώστε να λιώνει εύκολα και να παραμένει ρευστή για αρκετή ώρα. Κατάλληλη για να απολαύσετε μια νέα σοκολατένια εμπειρία. Φρούτα, μπισκότα, ξηροί καρποί και άλλα γλυκίσματα σε μπουκιές, μπορούν να αναμειχθούν στο fondue για ατελείωτη απόλαυση στο σπίτι. Διατίθεται σε συσκευασία 200γρ., σε ειδικό δοχείο για χρήση σε μπεν μαρί ή και σε φούρνο μικροκυμάτων (προσοχή 1-2 λεπτά σε λίγα Watt) για εύκολο και γρήγορο λιώσιμο.

Mένουμε Ασφαλείς και σε άσκηση!

Σε αυτή την περίοδο που διανύουμε η άσκηση αποτελεί μια μορφή θεραπείας και ψυχαγωγίας. Οι νέες μπάρες ION Protein είναι το ιδανικό, απολαυστικό κίνητρο για όσους ασκούνται ή έχουν έντονη αθλητική δραστηριότητα. Σε 3 υπέροχες γεύσεις: Κακάο, Φουντούκι και Καρύδα!

#ΜένουμεΑσφαλείς #IONProtein #iongiapanta

| ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ |

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ
www.ion.gr