Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ
newsletter
www.ion.gr
ΤΕΥΧΟΣ 172 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Καλή Χρονιά!

Ευχόμαστε 2020 στιγμές αληθινού γέλιου, αισιοδοξίας και διαχρονικής απόλαυσης! Καλή Χρονιά σε κάθε σπίτι!

#HappyNewYear #iongiapanta

Νέα Χρονιά - Νέα ION Protein!

Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με τη νέα ION Protein Κακάο! Πλούσια γεύση, υψηλής περιεκτικότητας πρωτεϊνη 20% και nougat κακάο με σοκολάτα γάλακτος και crispies. Η νέα μπάρα προστίθεται στη σειρά ION Protein, που αποτελείται από τις: ION Protein Φουντούκι και Καρύδα.

#IONProteinCocoa #iongiapanta

801 στιγμές, αληθινής προσφοράς και αγάπης!

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εθελοντικής Δράσης και Προσφοράς, η ΙΟΝ Α.Ε σε συνεργασία με το WinCancer, στήριξε τη δράση ΔιαβάΖΩ.

Οι εργαζόμενοι του ομίλου ΙΟΝ Α.Ε. και ΑΦΟΙ Ι.ΚΩΤΣ/ΛΟΙ Α.Ε. δρώντας αλληλέγγυα, ευαισθητοποιημένα και με περισσή διάθεση προσφοράς, πρόσφεραν 801 βιβλία που έγιναν οι αγγελιοφόροι των πιο «γλυκών» ευχών και μηνυμάτων και διανεμήθηκαν στους ασθενείς που νοσηλεύονταν κατά τη διάρκεια των γιορτών στα αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας.

Η δράση έχει σαν σημείο αναφοράς την ανάγκη να γνωστοποιηθεί η φιλοσοφία ότι η μάχη για τον καρκίνο είναι κοινή και μας αφορά όλους.

#IONCSR #iongiapanta

Pandoro mini με ION PATISSERIE Cover Cream!

Απολαυστική, σοκολατένια και ιδανική για τους λάτρεις των σπιτικών γλυκών! Ο Μιχάλης Σαράβας, ετοιμάζει Pandoro mini με ΙΟΝ PATISSERIE Cover Cream!
Δείτε τη συνταγή εδώ.

#IONSweets

| ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ |

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ
www.ion.gr