Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ
newsletter
www.ion.gr
ΤΕΥΧΟΣ 170 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Η πρώτη σου αγάπη και παντοτινή

Η πρώτη σου αγάπη και παντοτινή βρίσκεται δίπλα σου σε κάθε στιγμή της ζωής σου. Το νέο τηλεοπτικό σποτ για την ΙΟΝ Αμυγδάλου.

#ΙΟΝΑμυγδάλου #iongiapanta

Μία και Μοναδική και αυστηρά απολαυστική!

Καλωσορίζουμε τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Cream, μια απολαυστική καινοτομία υψηλών προδιαγραφών γεύσης και ποιότητας.

Κρέμα κακάο με πλούσια γεύση σοκολάτας γάλακτος και βάφλας, σε ένα εύχρηστο βάζο 380γρ., ιδανική για κάθε στιγμή της ημέρας! Απολαύστε την!

#IΟΝΣοκοφρέταCream #iongiapanta

ION Fondue: Σοκολατένια Εμπειρία!

Το ION Fondue είναι σοκολάτα κουβερτούρας υγείας σε στέρεα μορφή, ειδικά επεξεργασμένη ώστε να λιώνει εύκολα και να παραμένει ρευστή για αρκετή ώρα.

Διατίθεται σε ειδική συσκευασία 200γρ, σε ειδικό δοχείο κατάλληλο για χρήση στο φούρνο μικροκυμάτων (απευθείας, χωρίς το καπάκι), για εύκολο και γρήγορο λιώσιμο.

#ΙΟΝFondue #iongiapanta

ΙΟΝ PATISSERIE, η νέα σειρά για σπιτικά γλυκίσματα!

Η συνταγή της επιτυχίας στις σπιτικές σας δημιουργίες έχει την υπογραφή της ΙΟΝ, μέσα από μια νέα σειρά προϊόντων οικιακής ζαχαροπλαστικής, την ΙΟΝ Patisserie.

Η νέα σειρά αποτελείται από: την κλασική κουβερτούρα υγείας, την κουβερτούρα γάλακτος και την λευκή κουβερτούρα (διαθέσιμες σε συσκευασίες flowpack 250γρ). Κάθε πλάκα κουβερτούρας είναι χωρισμένη σε κομμάτια των 50γρ. ώστε να είναι ευκολότερη η χρήση της.

Επιπλέον η νέα σειρά περιλαμβάνει μια νέα ΙΟΝ Cover Cream, δηλαδή μια κρέμα κακάο για επικάλυψη (χρήση σε κέικ, τούρτες και διάφορα άλλα γλυκίσματα), σε κύπελο 400γρ. αλλά και το νέο καινοτόμο προϊόν της σειράς, το ION Fondue (σοκολάτα για λιώσιμο).

Το ΙΟΝ Fondue είναι σοκολάτα κουβερτούρα υγείας σε στέρεα μορφή η οποία όμως είναι ειδικά επεξεργασμένη ώστε να λιώνει εύκολα και να παραμένει ρευστή για αρκετή ώρα. Με το τρόπο αυτό μπορείτε πολύ εύκολα να απολαύσετε μια νέα σοκολατένια εμπειρία. Φρούτα, μπισκότα, ξηροί καρποί και πολλά άλλα γλυκίσματα σε μπουκιές μπορούν να βουτηχτούν στο fondue για ατελείωτη απόλαυση στο σπίτι.

#IONPatisserie #iongiapanta

Cheesecake Σοκολάτα, με ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα Γάλακτος

Ένα σοκολατένιο cheesecake με σύμμαχο την ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα Γάλακτος, δείτε τη συνταγή εδώ!

Chef: Mίκα Παντελάκη

#IONSweets

| ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ |

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ
www.ion.gr