Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ
newsletter
www.ion.gr
ΤΕΥΧΟΣ 169 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019

ION Dark 70%, η νέα δυνατή γεύση!

Μια νέα, πραγματικά δυνατή γεύση σοκολάτας υγείας, με πλούσια αρώματα ποιοτικού κακάο, έρχεται να προστεθεί στην σειρά σοκολατών ΙΟΝ DARK. Με υψηλό ποσοστό επιλεγμένων ποικιλιών κακάο και ειδική επεξεργασία από την ΙΟΝ, η νέα σοκολάτα DARK 70% Cocoa προσφέρει έντονα το στοιχείο του κακάο αλλά ταυτόχρονα με ήπιες πικρές αιχμές στην γεύση.

Επιπλέον, αυτό που χαρακτηρίζει την νέα πρόταση της ΙΟΝ DARK είναι μια υπέροχη υφή που λιώνει απολαυστικά στο στόμα απελευθερώνοντας όλα τα αρώματα του καλό-καβουρντισμένου καρπού κακάο.

ΙΟΝ Dark 70% Cocoa. Απολαύστε την!

#IONDARK #iongiapanta

ION Dark: Κακάο Εξαιρετικής Ποιότητας!

Η νέα ION Dark 70% Cocoa, έρχεται να συμπληρώσει την ήδη πολύ πετυχημένη σειρά ION Dark, με γεύσεις: κλασική Dark σοκολάτα υγείας, Dark super fruits με ρόδι, μύρτιλο και φραγκοστάφυλο, Dark με αμύγδαλα και αλατισμένη καραμέλα, Dark πορτοκάλι και Dark espresso.

Η σειρά σοκολατών ΙΟΝ DARK έχει διακριθεί για την εξαιρετικής ποιότητας κακάο και για τη λεπτή, απαλή γεύση της.

#ΙΟΝDARK #iongiapanta

ΙΟΝ PATISSERIE, η νέα σειρά για σπιτικά γλυκίσματα!

Η συνταγή της επιτυχίας στις σπιτικές σας δημιουργίες έχει την υπογραφή της ΙΟΝ, μέσα από μια νέα σειρά προϊόντων οικιακής ζαχαροπλαστικής, την ΙΟΝ Patisserie.

Η νέα σειρά αποτελείται από: την κλασική κουβερτούρα υγείας, την κουβερτούρα γάλακτος και την λευκή κουβερτούρα (διαθέσιμες σε συσκευασίες flowpack 250γρ). Κάθε πλάκα κουβερτούρας είναι χωρισμένη σε κομμάτια των 50γρ. ώστε να είναι ευκολότερη η χρήση της.

Επιπλέον η νέα σειρά περιλαμβάνει μια νέα ΙΟΝ Cover Cream, δηλαδή μια κρέμα κακάο για επικάλυψη (χρήση σε κέικ, τούρτες και διάφορα άλλα γλυκίσματα), σε κύπελο 400γρ. αλλά και το νέο καινοτόμο προϊόν της σειράς, το ION Fondue (σοκολάτα για λιώσιμο).

Το ΙΟΝ Fondue είναι σοκολάτα κουβερτούρα υγείας σε στέρεα μορφή η οποία όμως είναι ειδικά επεξεργασμένη ώστε να λιώνει εύκολα και να παραμένει ρευστή για αρκετή ώρα. Με το τρόπο αυτό μπορείτε πολύ εύκολα να απολαύσετε μια νέα σοκολατένια εμπειρία. Φρούτα, μπισκότα, ξηροί καρποί άλλα και άλλα γλυκίσματα σε μπουκιές μπορούν να βουτηχτούν στο fondue για ατελείωτη απόλαυση στο σπίτι.

Το ΙΟΝ Fondue διατίθεται σε συσκευασία 200γρ., σε ειδικό δοχείο για χρήση στον φούρνο μικροκυμάτων, για εύκολο και γρήγορο λιώσιμο.

#IONPatisserie #iongiapanta

Σοκολατάκια με γλυκό του κουταλιού μανταρίνι και ION FONDUE!

Μια σοκολατένια συνταγή που θα βρείτε στο IONSweets, για τους λάτρεις του ΙΟΝ FONDUE!

Chef: Μιχάλης Σαράβας

#IONSweets

Διήμερο Εθελοντισμού για τους εργαζόμενους της ΙΟΝ «Μαζί μπορούμε να κάνουμε τα πάντα»

Για για 2η συνεχόμενη χρονιά το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, η ΙΟΝ Α.Ε πραγματοποίησε το «Πρόγραμμα Εθελοντικής Δράσης και Προσφοράς».

Το διήμερο εθελοντισμού εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο ενεργοποίησης της εταιρείας στην Εταιρική Υπευθυνότητα με άξονα τον Εθελοντισμό, που για την εταιρεία αποτελεί δέσμευση για προσφορά σε ανθρώπους και ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες που έχουν ανάγκη στήριξης.

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου η εθελοντική δράση έγινε σε συνεργασία με το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας. Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη του Χατζηκυριακείου, φροντίσαμε τους κήπους καθαρίζοντάς τους και φυτεύοντας λουλούδια και αναλάβαμε τον καθαρισμό των αποθηκευτικών χώρων και των προαυλίων του ιδρύματος. Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν 114 εθελοντές εργαζόμενοι της εταιρείας ΙΟΝ.

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ομάδα 161 εργαζομένων της ΙΟΝ Α.Ε, συμμετείχε για πρώτη φορά στο 11ο Greece Race for the Cure που διοργανώνει ο σύλλογος γυναικών με καρκίνο μαστού Άλμα Ζωής. Η ομάδα της ΙΟΝ Α.Ε ένωσε την φωνή της με τις φωνές δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων συμμετέχοντας στα 2 χλμ. περπάτημα της μεγαλύτερης διοργάνωσης που αφορά τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, μεταφέροντας το μήνυμα της αξίας της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Στόχος ήταν να διαδοθεί ένα μήνυμα ελπίδας, δύναμης και αισιοδοξίας σε κάθε γυναίκα αλλά και σε κάθε άνθρωπο που δοκιμάζεται.

#IONCSR #iongiapanta

| ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ |

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ
www.ion.gr