Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ
newsletter
www.ion.gr
ΤΕΥΧΟΣ 168 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Back to school, με την υπογραφή της ΙΟΝ!

Ο Σεπτέμβρης έφτασε και εμείς ξεκινάμε με περισσότερες στιγμές απόλαυσης για κάθε στιγμή της ημέρας.

ΙΟΝ Πλακίτσες, η γλυκιά επιβράβευση, πλούσια σε ασβέστιο, αποτελεί το ιδανικό κίνητρο για τους μικρούς μας φίλους! Θα τη βρείτε σε δύο γεύσεις: Γάλακτος και Φράουλα.

#IONΠλακίτσες #iongiapanta

Back to office, με την υπογραφή της ΙΟΝ!

Επιστροφή στην καθημερινότητα και το γραφείο… με περισσότερα BITES απόλαυσης!

Σοκοφρέτα Bites, σε μπουκιές απόλαυσης που δίνουν στην ημέρα σου τη γεύση που θέλεις!

Derby Bites, πλούσια σοκολάτα γάλακτος, τραγανοί κόκκοι ρυζιού και εκπληκτική γέμιση καρύδας. Μπουκιές απόλαυσης που θα σκοράρουν στη γεύση!

#IONBites #iongiapanta

Back to the gym, με την υπογραφή της ΙΟΝ!

Επιστροφή στο γυμναστήριο και την αθλητική δραστηριότητα, αλλά με μία γλυκιά επιβράβευση!

ΙΟΝ Protein, όταν η αγαπημένη σου σοκολάτα ΙΟΝ σου δίνει 20% πρωτεΐνη, τότε γίνεται το αγαπημένο σου snack! Σε δύο γεύσεις: Φουντούκι και Καρύδα!

#IONProteinBars #iongiapanta

Τάρτα με μους, με την υπογραφή της ΙΟΝ!

Ο Σεπτέμβρης απογειώνει τη διάθεσή μας για δημιουργίες, γεγονός που μεταφράζεται μέσα από πρωτότυπες συνταγές, όλες με την υπογραφή της ΙΟΝ!

Βασικό συστατικό μας: Σταγόνες Κουβερτούρας ΙΟΝ!

Chef: Αριάδνη Πούλιου #IONSweets

Εθελοντική Αιμοδοσία και Δωρεά Μυελού των Οστών.

Γνωρίζοντας ότι τα αποθέματα αίματος μειώνονται κατά τους θερινούς μήνες και ειδικότερα τον Αύγουστο, την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019 πραγματοποιήθηκε στην ΙΟΝ Α.Ε. – ΑΡΤΑ, Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα» Ιωαννίνων.

Οι εργαζόμενοι της ΙΟΝ, με διάθεση προσφοράς, απέδειξαν έμπρακτα τη στήριξή στους πολυμεταγγιζόμενους ασθενείς (σοβαρά αιματολογικά νοσήματα, μεσογειακή αναιμία) που πρώτοι δοκιμάζονται σε περιόδους ελλείψεων αίματος.

Επιπλέον, έχοντας ενημερωθεί και ευαισθητοποιηθεί στην πρόσφατη εκδήλωση που έγινε τον Ιούνιο σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών, έγιναν κι άλλες εγγραφές εργαζομένων και μελών του οικογενειακού τους περιβάλλοντος αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των εθελοντών δοτών μυελού των οστών/αιμοποιητικών κυττάρων.

Η ΙΟΝ στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας!

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εθελοντικής Δράσης και Προσφοράς, η ΙΟΝ Α.Ε σε συνεργασία με το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, πραγματοποιεί ακόμη μία δράση εθελοντισμού.

Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος, οι εργαζόμενοι της ΙΟΝ δίνουν ραντεβού στις 28/09/2019 για να προσφέρουν εθελοντική εργασία στο κομμάτι του καθαρισμού του κήπου και του περιβάλλοντος χώρου του Ιδρύματος.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο ενεργοποίησης της εταιρείας στην Εταιρική Υπευθυνότητα με άξονα τον Εθελοντισμό και υπογραμμίζει την κοινωνική της ευαισθησία και σταθερή δέσμευσή της στη στήριξη και ευημερία ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Με το πρόγραμμα αυτό συνεχίζεται ο θεσμός του εθελοντισμού, που για την εταιρεία αποτελεί δέσμευση για προσφορά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

#IONCSR #iongiapanta

| ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ |

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ
www.ion.gr