Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ
newsletter
www.ion.gr
ΤΕΥΧΟΣ 166 ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

H γεύση των παιδικών μας χρόνων στο σήμερα!

Η γεύση των παιδικών μας χρόνων, ταξιδεύει στο σήμερα και έρχεται μέσα από την κατηγορία «Χωρίς Ζάχαρη» ικανοποιώντας τις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες της εποχής.

O-Mamy, Baloo και Υγείας, διαθέσιμες και στην κατηγορία «Χωρίς Ζάχαρη». Αναλυτικά:

O-Mamy, σε κουτάκι 38γρ., σε δύο γεύσεις:

Φράουλα:
Διαφανείς και βελούδινες, με άρωμα φράουλας και επίγευση κερασιού, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Πορτοκάλι: Διαφανείς και βελούδινες, με αρωματική και τρυφερή επίγευση πορτοκαλιού και λεμονιού, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Baloo, σε κουτάκι 38γρ.: Η λατρεμένη BALOO χωρίς προσθήκη ζάχαρης αλλά με όλη την γεύση που έχουμε αγαπήσει.

Υγείας σε κουτάκι 38γρ.: Εκεί που το παλιό συναντάει το σύγχρονο βρίσκονται οι κλασικές Καραμέλες ΙΟΝ Υγείας, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Λεμόνι ή Πορτοκάλι?

Κλασικές και διαχρονικές και πάντα μαζί μας! Χαρίζουν μια γλυκιά αίσθηση που μας συντροφεύει σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς μας.

σε συσκευασία 35γρ.
Λεμόνι:
Με μια λεμονάτη ανάσα φρεσκάδας!
Πορτοκάλι: Με γεύση ευωδιαστού πορτοκαλιού!

Με γεύση βουτύρου!

Πλούσια γεύση και άρωμα βουτύρου, μια γλυκιά, κλασική απόλαυση που διατίθεται σε ατομική συσκευασία 48γρ αλλά και σε σακουλάκι των 100γρ.

Ασόρτι, Φράουλα ή Βουτύρου;

Γλυκές, βελούδινες, διαφανείς και συνδεδεμένες με τις πιο όμορφες αναμνήσεις μας. Ανοίγοντας ένα σακουλάκι O-Mamy 100γρ. μπορεί κανείς να απολαύσει και να μοιραστεί όλες τις αγαπημένες του διαχρονικές γεύσεις: Ασόρτι, Φράουλα ή βούτυρο.

Ασόρτι: Στο σακουλάκι Ασόρτι μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία γεύσεων από φρούτα (φράουλα, λεμόνι, πορτοκάλι, βατόμουρο) και βούτυρο!

Φράουλα: Βελούδινη γεύση και τρυφερή επίγευση φράουλας.

Βούτυρο: Γεμάτη γεύση και βουτυρένια, τρυφερή επίγευση.

H ION χορηγός στο Waffle Batter, δίνει το «παρών» στο Ice Cream Market Athens!

Στις 7,8,9 Ιουνίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι δίνουμε ραντεβού στο Ice Cream Market Athens για να απολαύσουμε μια σοκολατένια, πλούσια εμπειρία από το Waffle Batter, που περιλαμβάνει νόστιμες βάφλες με παγωτό και φυσικά, Nucrema!

Περισσότερα εδώ.

| ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ |

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ
www.ion.gr