Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ
newsletter
www.ion.gr
ΤΕΥΧΟΣ 164 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019

Γεύση, απόλαυση και παιχνίδι από την ΙΟΝ!

Σε ένα κόσμο γεμάτο σοκολάτα, οι εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους δε σταματούν ποτέ! Η πασχαλινή σοκολατένια σειρά της ΙΟΝ έρχεται και φέτος και μετατρέπει κάθε στιγμή απόλαυσης σε παιχνίδι!

Η πασχαλινή σειρά αποτελείται από τα:

  • Σοκολατένια Αυγά: ΙΟΝ Αμυγδάλου 150 γρ., Γάλακτος 150γρ & 80γρ. και ΙΟΝ Σοκοφρέτα 150γρ.
  • Αυγοσοκολατίνια: με γέμιση κακάο ή φράουλα
  • Σοκολατένια Λαγουδάκια: 2 διαφορετικές συσκευασίες (ίδια γεύση)

…όλα με την υπογραφή της ΙΟΝ!

Νηστίσιμες απολαύσεις από την ΙΟΝ!

Στην περίοδο της νηστείας, οι παρακάτω σοκολάτες ΙΟΝ προσφέρουν στην κάθε σας μέρα απόλαυση! Η νηστίσιμη σειρά περιλαμβάνει:

Υγείας ION: Μια πραγματική σοκολάτα Υγείας, στιλπνή και βελούδινη, πλούσια σε κακάο, που κυκλοφορεί σε 100γρ. και σε συσκευασία mini.

Υγείας Αμυγδάλου: Η σοκολάτα Υγείας, που χαρακτηρίζεται από την υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο και τα ολόκληρα καβουρδισμένα αμύγδαλα. Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 100γρ., σε mini και πρόσφατα σε Sticks!

Υγείας Αμυγδάλου με 72% κακάο: Η σοκολάτα Υγείας, που χαρακτηρίζεται για την έντονη και πλούσια γεύση της, καθώς η υψηλή περιεκτικότητά της σε στερεά κακάο, 72%, αλλά και η πρωτότυπη συνταγή της, συνθέτουν μια μοναδική σε γεύση σοκολάτα.Κυκλοφορεί σε συσκευασία 100γρ.

Υγείας Αμυγδάλου με Stevia: Αρωματική, δυνατή γεύση κακάο, χωρίς τη προσθήκη ζάχαρης! Κυκλοφορεί σε συσκευασία 60γρ.

Dark Κλασική: Η σοκολάτα Υγείας, που χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική γεύση αλλά και την υψηλής ποιότητα κακάο, που αποτελεί το «σήμα κατατεθέν» όλη της σειράς Dark. Διαθέσιμη σε συσκευασία 90γρ.

Dark Κλασική με Stevia: Η ίδια γεύση Dark, προσφέρεται με λιγότερες θερμίδες, χωρίς γλουτένη και χωρίς προσθήκη ζάχαρης, φτιαγμένη με φυσικά γλυκαντικά και στέβια. Kυκλοφορεί σε συσκευασία 90γρ και σε mini.

Σοκοφρέτα Υγείας: Εκεί που η γκοφρέτα, συναντάει την καθαρή γεύση σοκολάτας! Τέσσερις τραγανές βάφλες, γέμιση κακάο και αρωματική σοκολάτα Υγείας ΙΟΝ! Κυκλοφορεί σε συσκευασία 38γρ. και σε mini (210γρ.)!

Assorties, για το γιορτινό τραπέζι!

Ένα σακουλάκι γεμάτο πρωτότυπους συνδυασμούς, Nougatina, Serano, Gianduja, Espresso που είναι σίγουρο ότι ανταποκρίνεται σε όλες τις γευστικές απαιτήσεις.

Αυτές τις γιορτές, τα Assorties έχουν την τιμητική τους προσφέροντας σοκολατένια απόλαυση από την ΙΟΝ, στο γιορτινό τραπέζι.

Νηστίσιμες σοκολατένιες μπάρες, με την υπογραφή της ΙΟΝ

Ο Μιχάλης Σαράβας, ετοιμάζει νηστίσιμες μπάρες με Κουβερτούρα, Σταγόνες και Κακάο ΙΟΝ! Δείτε τη συνταγή εδώ!

Oι συνταγές του ionsweets.gr έχουν δημιουργηθεί με το μεράκι των chef του ΙΟΝSweets και την υπογραφή της ΙΟΝ!

| ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ |

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ
www.ion.gr