Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ
newsletter
www.ion.gr
ΤΕΥΧΟΣ 163 ΜΑΡΤΙΟΣ 2019

ΙΟΝ Φουντουκιού: Η διαχρονική σου απόλαυση!

Ολόκληρα τραγανά φουντούκια βυθίζονται σε λαχταριστή σοκολάτα γάλακτος και εσείς ξαναθυμάστε γιατί αγαπήσατε την ΙΟΝ Φουντουκιού τόσο πολύ! Σήμερα, σας δίνουμε ένα ακόμα λόγο, μια και η οικογένεια ΙΟΝ Φουντουκιού μεγάλωσε και διατίθεται στις παρακάτω συσκευασίες:

270 γραμμάρια: Πλούσια και χορταστική σε συσκευασία flowpack, το ιδανικό χορταστικό δώρο για τους λάτρεις της σοκολάτας!

200 γραμμάρια: Ιδανική για τους λάτρεις της πλούσιας σοκολάτας και εύχρηστη λόγω της συσκευασίας flowpack!

100 γραμμάρια: Ιδανικό μέγεθος σε εύχρηστη flowpack συσκευασία για όσους δεν θέλουν να μοιράζονται την αγαπημένη τους σοκολάτα!

Sticks (35 γραμμάρια): Ιδανική για όσους θέλουν να έχουν πάντα και παντού μαζί τους την αγαπημένη τους γεύση!

Νέες Break: Pistachio και 40gr!

Από το 1985 μέχρι σήμερα η BREAK καινοτομεί μέσα από τους πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς, το χαρακτηριστικό σχήμα και τη γεμάτη, πλούσια γεύση της.
Σήμερα, η Break επεκτείνεται και στους λάτρεις των ξηρών καρπών μέσα από τη νέα BREAK Pistachio!
Φρεσκοκαβουρντισμένα κελυφωτά φιστίκια συναντούν την πλούσια σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ και το αποτέλεσμα είναι ακαταμάχητο!

Σας παρουσιάζουμε ακόμα μία καινοτομία, τις νέες Break 40 γραμμαρίων, κατάλληλες για όλες τις ώρες της ημέρας! Βρείτε τη νέα Break 40 γραμμαρίων στις γεύσεις:

  • Γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια,
  • Γάλακτος με ολόκληρα αμύγδαλα
  • Λευκή σοκολάτα με σταφίδες, αμύγδαλα και φουντούκια.

Πιστοποιητικό Αειφορίας για την ΙΟΝ Α.Ε.

Η ION A.Ε.προχωράει ένα βήμα παραπέρα, επεκτείνοντας δυναμικά την έμπρακτη αφοσίωσή της στα θέματα Αειφόρου Ανάπτυξης και προστασίας του περιβάλλοντος.

Η ΙΟΝ Α.Ε., μέσω της συνεργασίας της με την εταιρεία CHEP, συνεισέφερε κατά τη διετία 2017-2018 στην προστασία του περιβάλλοντος και στην προαγωγή μίας αειφόρου εφοδιαστικής αλυσίδας.

Χρησιμοποιώντας τις ξύλινες παλέτες CHEP, η ΙΟΝ Α.Ε. συνέβαλλε στη σημαντική μείωση της κατανάλωσης ξυλείας που μεταφράζεται σε εξοικονόμηση 72 m3 δασικού πλούτου, σε μείωση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 82.824 kg και σε μείωση των αστικών της αποβλήτων κατά 6.766 kg.

Η υιοθέτηση του μοντέλου ενοικίασης εξοπλισμού (παλετών) CHEP βελτιστοποίησε περαιτέρω τις διαδικασίες εφοδιαστικής αλυσίδας της εταιρείας, αφού κατά τη διετία 2017 - 2018, συνέβαλλε στη μείωση των μεταφορικών δρομολογίων της κατά 70.000 χλμ., εξοικονομώντας σημαντικούς ενεργειακούς πόρους. Αντίστοιχα, στον τομέα της αστικής ρύπανσης, είναι γνωστό ότι οι παλέτες λευκής ξυλείας φθείρονται ή καταστρέφονται, παράγοντας πολλά απόβλητα. Η CHEP διαθέτει ιδιόκτητα Service Centers, όπου επισκευάζει και συντηρεί τις παλέτες της, επιτυγχάνοντας τόσο τη δραστική μείωση του όγκου ξυλείας που απαιτείται για τη κατασκευή νέων παλετών, όσο και τη μείωση των αποβλήτων από την απόρριψη των κατεστραμμένων παλετών.

Η απονομή Πιστοποιητικών Αειφορίας από την CHEP Ελλάδος αποτελεί μία ακόμα επιβεβαίωση της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλλει η ΙΟΝ Α.Ε. για να βελτιώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στη συνολική στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας, η οποία εκφράζει έμπρακτα την περιβαλλοντική ευαισθησία και τη διαρκή δέσμευσή της για προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων.

Σοκολατένιο κέικ πορτοκάλι με βουτυρόκρεμα πραλίνας, με την υπογραφή της ΙΟΝ!

Η Mίκα Παντελάκη ετοιμάζει σοκολατένιο κέικ πορτοκάλι με βασικό συστατικό Κουβερτούρα ΙΟΝ! Δείτε τη συνταγή εδώ! Oι συνταγές του ionsweets.gr έχουν δημιουργηθεί με το μεράκι των chef του ΙΟΝSweets και την υπογραφή της ΙΟΝ!

| ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ |

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ
www.ion.gr