Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ
newsletter
www.ion.gr
ΤΕΥΧΟΣ 162 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019

Νέες Break 40g!

Την πρωτογνωρίσαμε το 1985 και μέχρι σήμερα έχει ξεχωρίσει για τους πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς, το χαρακτηριστικό σχήμα και τη γεμάτη, πλούσια γεύση της. Σήμερα, η Break καινοτομεί ακόμα μία φορά, μέσα από το νέο μέγεθος 40 γραμμαρίων, ιδανικό για να μας συντροφεύει όλες τις ώρες της ημέρας.

Βρείτε τη νέα Break 40 γραμμαρίων στις γεύσεις:

  • Γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια,
  • Γάλακτος με ολόκληρα αμύγδαλα
  • Λευκή σοκολάτα με σταφίδες, αμύγδαλα και φουντούκια.

Serano, η προσιτή πολυτέλεια!

Έντονη γέμιση κρέμας κακάο που πλημμυρίζει τον ουρανίσκο, χαρακτηριστικό άρωμα που την κάνει να ξεχωρίζει και «σήμα κατατεθέν» το αλουμινόχαρτο στη συσκευασία που αποτελεί κομμάτι μιας απολαυστικής τελετουργίας.

Η SERANO ή αλλιώς η «Σοκολάτα Πολυτελείας» της ΙΟΝ, από το 1950 μέχρι σήμερα, είναι η προσιτή πολυτέλεια για κάθε έναν από εμάς.

ION Chocopedia, η εκπαιδευτική πύλη για τους λάτρεις της σοκολάτας!

Το ξέρετε ότι η σοκολάτα αποτελεί βασικό συμπλήρωμα διατροφής, των αθλητών, των ορειβατών και των σκληρά εργαζόμενων, ακόμα και των αστροναυτών;

Στο ionchocopedia.gr μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τις αγαπημένες σοκολάτες ΙΟΝ, τα οφέλη που έχουν στη διατροφή και καθημερινότητά μας!

Το ION Chocopedia είναι η εκπαιδευτική, ψηφιακή πύλη για το κακάο και την σοκολάτα που απευθύνεται σε όλους όσους μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη σοκολάτα με εμάς.

Η ION μετράει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου στις εγκαταστάσεις της!

Ως έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής της για αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής, η ΙΟΝ Α.Ε. πραγματοποίησε πρόσφατα, μέσω ανεξάρτητου διαπιστευμένου φορέα, μέτρηση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου (GHG) για τις εγκαταστάσεις της.

Η μέτρηση πραγματοποιήθηκε από το τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου της ΙΟΝ με την καθοδήγηση του Κέντρου Αειφορίας (CSE), για τις εγκαταστάσεις της ΙΟΝ στις περιοχές του Νέου Φαλήρου και των παραρτημάτων Μεσογαίας- Μαρκοπούλου, Παλλήνης και Άρτας για το έτος 2017, σύμφωνα με έγκυρα διεθνή πρότυπα, όπως το Greenhouse Gas Protocol Standard και το ISO 14064.

Η μέτρηση που πραγματοποιήθηκε εντάσσεται στη συνολική στρατηγική της ΙΟΝ για την Εταιρική Υπευθυνότητα με άξονα το περιβάλλον και εκφράζει έμπρακτα την περιβαλλοντική ευαισθησία και δέσμευσή της για προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων και για ελαχιστοποίηση της επίπτωσης στο περιβάλλον από την εταιρική της δραστηριότητα.

Vegan Σοκολατένια Μους, με την υπογραφή της ΙΟΝ!

Η Αριάδνη Πούλιου ετοιμάζει μία σοκολατένια συνταγή, με βασικό συστατικό Κουβερτούρα ΙΟΝ! Vegan σοκολατένια μους, δείτε τη συνταγή εδώ!

Oι συνταγές του ionsweets.gr έχουν δημιουργηθεί με το μεράκι των chef του ΙΟΝSweets και την υπογραφή της ΙΟΝ!

| ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ |

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ
www.ion.gr