Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ
newsletter
www.ion.gr
ΤΕΥΧΟΣ 161 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019

Περισσότερες γλυκές στιγμές, για μια νέα καλή χρονιά!

Το 2019 έφτασε και εμείς ευχόμαστε να είναι μια καλή, δημιουργική χρονιά με ακόμα περισσότερες γλυκές στιγμές.

Μέσα από τα νέα μας προϊόντα, φροντίσαμε να καλύψουμε κάθε γευστική ανάγκη, να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και να προσφέρουμε καινοτόμους συνδυασμούς, εξαιρετικής ποιότητας.

Για το λόγο αυτό, δημιουργήσαμε τα παρακάτω νέα προϊόντα:

  • Πλούσια, βελούδινη και μοναδική! Η πρώτη σου αγάπη και παντοτινή σε ION Αμυγδάλου Praliné!
  • Σοκολάτα γάλακτος με ολόκληρα τραγανά φουντούκια, η ION Φουντουκιού μεγαλώνει την οικογένειά της, ανανεώνει τις συσκευασίες της και διατίθεται σε 100γρ και Sticks (35γρ).
  • Φρεσκοκαβουρντισμένα κελυφωτά φιστίκια σε πλούσια σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ...τα θέλεις όλα? Κομμάτι εύκολο! Δοκίμασε τη νέα Break Pistachio!
  • Ένα μοναδικό blend espresso και εξαιρετικής ποιότητας κακάο, η νέα ION Dark Espresso αποτελεί μοναδική εμπειρία στη σοκολάτα!
  • Για τους οπαδούς της υγιεινής διατροφής η μία και μοναδική ΙΟΝ Σοκοφρέτα Γάλακτος και Υγείας τώρα και με στέβια (χωρίς προσθήκη ζάχαρης).

ΙΟΝ Protein,
νέες μπάρες πρωτεϊνης!

Δύο απολαυστικές γεύσεις, καρύδα και φουντούκι, σε μορφή μπάρας με 20% πρωτεΐνη, ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας και για όσους ακολουθούν οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα!

ΙΟΝ Protein Καρύδα: με nougat καρύδας και crispies
ΙΟΝ Protein Φουντούκι: με σοκολάτα γάλακτος και nougat φουντουκιού και crispies.

Το «χρυσό» δίδυμο, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη!

Το 2019 ξεκινάει με μια μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα και μια ιδιαίτερα εξαιρετική στιγμή για εμάς! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη νίκησαν τους Φέντερερ-Μπέντσιτς και αποχαιρέτησαν το Hopman Cup με δύο νίκες. Στο στιγμιότυπο που θα δείτε (0.46 δευτερόλεπτο) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αναφέρει την ΙΟΝ Σοκοφρέτα σαν το αγαπημένο του snack!

Η ΕΚΕ δράση και φιλοσοφία της ΙΟΝ

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την προσπάθειά μας να λειτουργούμε ως ένας κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνος οργανισμός, καθώς γνωρίζουμε ότι μόνο σε αυτό το πλαίσιο είναι εφικτή η βιωσιμότητα και η ανάπτυξή μας.

Όλες οι ενέργειες σχετικά με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (εργαζόμενοι, κοινωνία, περιβάλλον), παρουσιάζονται αναλυτικά στο website μας. Διαβάστε περισσότερα εδώ!

Ρόφημα με Κακάο ΙΟΝ και Nucrema!

Ο Μιχάλης Σαράβας δημιουργεί ένα απολαυστικό ρόφημα με Κακάο ΙΟΝ και Nucrema. Δείτε τη συνταγή εδώ!

Oι συνταγές του ionsweets.gr έχουν δημιουργηθεί με το μεράκι των chef του ΙΟΝSweets και την υπογραφή της ΙΟΝ!

| ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ |

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ
www.ion.gr