Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ
newsletter
www.ion.gr
ΤΕΥΧΟΣ 159 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Chocopedia, μάθετε τα πάντα για τη σοκολάτα!

Για περισσότερα από 88 χρόνια, μοιραζόμαστε μέσα από τα προϊόντα μας την αγάπη για την αυθεντική γεύση στη σοκολάτα και το κακάο.

Σήμερα, μέσα από το διαδικτυακό τόπο ΙΟΝ Chocopedia, που βρίσκεται στο website ion.gr συγκεντρώνουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας και προσφέρουμε ένα πλήρη οδηγό ενημέρωσης για το κακάο και τη σοκολάτα.

Επισκεφθείτε τα διάφορα πεδία του ION Chocopedia και γνωρίστε κάθε στάδιο παραγωγής, από τον καρπό του κακάο μέχρι το τελικό προϊόν, αλλά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία για την πιο αγαπημένη γεύση όλου του κόσμου!

Break Pistachio
Τα θέλεις όλα; Κομμάτι εύκολο!

Όταν η πλούσια σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ συνάντησε τα φρεσκοκαβουρδισμένα κελυφωτά φιστίκια (pistachios), τότε η απόλαυση πολλαπλασιάστηκε!

Βελούδινη υφή και πλούσια γεύση σε μια γευστική έκπληξη που ονομάζεται Break Pistachio. Ιδανική για τους λάτρεις των ξηρών καρπών και της αυθεντικής σοκολάτας. Απολαύστε την!

ΙΟΝ Protein,
οι νέες μπάρες πρωτεϊνης!

Η καινοτομία και η εξέλιξη της ΙΟΝ στα προϊόντα κακάο και σοκολάτας συνεχίζεται με μια νέα σειρά σοκολατών σε μορφή μπάρας με 20% πρωτεΐνη. Οι νέες μπάρες έρχονται σε δύο απολαυστικές γεύσεις, καρύδα και φουντούκι και αποτελούν πηγή πρωτεΐνης για τον καταναλωτή.

Πλούσια σοκολάτα γάλακτος με nougat καρύδας και crisp rice για την «ΙΟΝ PROTEIN Καρύδα» και σοκολάτα γάλακτος με nougat φουντουκιού και crisp rice για την «ION PROTEIN Φουντούκι», πάντα με υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης 20%.

Οι πρωτεΐνες, όπως είναι γνωστό, συμβάλλουν στην διατήρηση και την αύξηση της μυϊκής μάζας του σώματος και στην φυσιολογική κατάσταση των οστών. Πέραν όμως των λειτουργικών τους χαρακτηριστικών, οι νέες ΙΟΝ PΡΟΤΕΙΝ, έχουν πλούσια σοκολάτα και αξεπέραστη γεύση, που τις καθιστά ένα απολαυστικό γλυκό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας - ιδιαίτερα δε, για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Μους με ΙΟΝ Κουβερτούρα και ΙΟΝ Dark!

Για τους λάτρεις των αυθεντικών γεύσεων ο Μιχάλης Σαράβας από το IONSweets.gr δημιούργησε μια πρωτότυπη συνταγή! Δοκιμάστε «Μους με ΙΟΝ Κουβερτούρα και ΙΟΝ Dark» και απογειώστε τις γευστικές σας απαιτήσεις!

Oι συνταγές του ionsweets.gr έχουν δημιουργηθεί με το μεράκι των chef του ΙΟΝSweets και την υπογραφή της ΙΟΝ!

| ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ |

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ
www.ion.gr