Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ
newsletter
www.ion.gr
ΤΕΥΧΟΣ 158 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018

Η πρώτη σου αγάπη
και παντοτινή:
ΙΟΝ Αμυγδάλου Praliné!

Bρισκόμαστε στα τέλη της δεκαετίας του ’40 όπου μια γευστική καινοτομία γεννιέται, η ΙΟΝ Αμυγδάλου. Από τότε, η γεμάτη γεύση της, μας θυμίζει κάθε φορά ότι είναι η πρώτη μας αγάπη και παντοτινή!

Σήμερα, η νέα ΙΟΝ Αμυγδάλου Praliné, με πλούσια πραλίνα και κομματάκια αμύγδαλου, μπαίνει στην παρέα της ΙΟΝ Αμυγδάλου και μας υπόσχεται μοναδική γεύση. Η κλασική απολαυστική σοκολάτα των παιδικών μας αναμνήσεων με τα τραγανά φρεσκοκαβουρδισμένα αμύγδαλα εμπλουτίζεται με πραλίνα αμυγδάλου, δίνοντας στο νέο προϊόν διαφορετική υφή και βελούδινη γεύση.

Για τους λάτρεις της σοκολάτας και πραλίνας αμυγδάλου, που όμως επιθυμούν να δοκιμάσουν κάτι ξεχωριστό, η νέα ΙΟΝ Αμυγδάλου Praliné θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη τους συνήθεια. Σε νέα φόρμα 100g για ατελείωτη απόλαυση.

ION Dark Espresso, μοναδική εμπειρία απόλαυσης!

Όταν η αγαπημένη γεύση του espresso, συνδυάζεται με εξαιρετικής ποιότητας κακάο, τότε το αποτέλεσμα είναι μία ξεχωριστή, πλούσια ION Dark σοκολάτα! Σας παρουσιάζουμε τη νέα ION Dark Espresso.

Μια πολύ ιδιαίτερη γεύση από επιλεγμένες ποικιλίες υψηλής ποιότητας κακάο, φυσική βανίλια bourbon και εκλεκτό καφέ espresso. Έντονα αρώματα και γεύση καφέ, που αναδεικνύονται περισσότερο με την προσθήκη κόκκων πραγματικού καφέ.

Η νέα ION Dark espresso, έρχεται να συμπληρώσει την ήδη πολύ πετυχημένη παλέτα ION Dark, με γεύσεις: κλασική Dark με σκέτη σοκολάτα υγείας, την Dark super fruits με ρόδι, μύρτιλο και μαύρη σταφίδα, την Dark salty caramel, με αλάτι και καραμέλα, την Dark bio orange, με βιολογικό πορτοκάλι και την Dark Green Tea & Lime, με πράσινο τσάι και lime.

ΙΟΝ Dark espresso. Απολαύστε την!

Τάρτα με πανακότα λευκής Κουβερτούρας ΙΟΝ!

Ο Μιχάλης Σαράβας, μας παρουσιάζει μια υπέροχη συνταγή για τάρτα πανακότα με λευκή Κουβερτούρα ΙΟΝ, που θα μας χαρίσει σπιτικές στιγμές απόλαυσης!

Oι συνταγές του ionsweets.gr έχουν δημιουργηθεί με το μεράκι των chef του ΙΟΝSweets και την υπογραφή της ΙΟΝ!

Ημέρα Εθελοντισμού:
Μαζί μπορούμε
να κάνουμε τα πάντα!

«Η σημερινή μέρα μας γέμισε όλους χαρά και ικανοποίηση και μας θύμισε πόσο σημαντικό είναι να δίνουμε λίγο από το χρόνο μας για να προσφέρουμε κάτι ουσιαστικό, κάτι που θα μείνει. Η καλύτερη ανταμοιβή για εμάς είναι τα χαμόγελα των παιδιών!»

κα Κωτσιοπούλου – Πρόεδρος της ΙΟΝ

Σημειώνοντας μεγάλη προσέλευση και σε ιδιαίτερα χαρούμενο κλίμα, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το Πρόγραμμα Εθελοντικής Δράσης και Προσφοράς για τους εργαζομένους της ΙΟΝ σε συνεργασία με το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο ενεργοποίησης της εταιρείας στην Εταιρική Υπευθυνότητα με άξονα τον Εθελοντισμό και υπογραμμίζει την κοινωνική της ευαισθησία και σταθερή δέσμευσή της στη στήριξη και ευημερία ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Με το πρόγραμμα αυτό καθιερώνεται ο θεσμός του εθελοντισμού, που για την εταιρεία αποτελεί δέσμευση για προσφορά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος για συντήρηση και αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου στις εγκαταστάσεις του στον Πειραιά, 94 εργαζόμενοι της εταιρείας βοήθησαν στη διεκπεραίωση των εργασιών και στην αισθητική μετατροπή του χώρου, υπό την καθοδήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΙΟΝ. Τη γενική διοργάνωση είχε αναλάβει η Κοινωνική Υπηρεσία της ΙΟΝ. Η χαρά και η συγκίνηση των εργαζομένων ήταν έκδηλη για την ευκαιρία που τους δόθηκε να προσφέρουν εποικοδομητικά το χρόνο τους για να ομορφύνουν την καθημερινότητα των παιδιών. Μετά τις εργασίες ακολούθησε κοινό γεύμα των εθελοντών με τα παιδιά σε ειδικό χώρο. Έτσι έγινε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα για τις εθελοντικές δράσεις που η εταιρεία θέλει να διοργανώσει στο μέλλον.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τα πάντα και θα συνεχίσουμε!

| ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ |

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ
www.ion.gr