ION
ION
ION ION ION ION
Οκτώβριος 2012, Newsletter 89 Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ.
ION
ION
ION
ION
ION
ION
Νέες Υγείας Αμυγδάλου και Υγείας Αμυγδάλου 72% κακάο, σε συσκευασία
70 γρ.
ion

Οι φίλοι της Υγείας Αμυγδάλου και της Υγείας Αμυγδάλου με 72% κακάο μπορούν πλέον να τις βρουν και στη συσκευασία των 70gr. Οι δύο Σοκολάτες Υγείας, συνδυάζουν αρμονικά την πλούσια γεύση σοκολάτας ΙΟΝ, υψηλής περιεκτικότητας σε κακάο, με τα ολόκληρα φρέσκο-καβουρδισμένα αμύγδαλα.

ION
 
Οι καραμέλες της ΙΟΝ στο Facebook

ion

Η πρώτη ημέρα στο σχολείο...τα πρώτα ραντεβού...οι βόλτες με φίλους...η γλυκιά συντροφιά στο διάβασμα...οι καλοκαιρινές διακοπές...τα δροσερά χειμωνιάτικα πρωινά...αναμνήσεις που έχουν το άρωμα και τη γεύση μιας Καραμέλας ΙΟΝ. Από το 1930 μέχρι και σήμερα οι Καραμέλες ΙΟΝ συντροφεύουν κάθε μας στιγμή. Ο-ΜΑΜΥ, Γεμιστές, BALOO, Πέρλες, Υγείας, Πορτοκάλι, Λεμόνι...γνώριμες, αγαπημένες γεύσεις από παλιά... Η νέα fan page, ΙΟΝ Καραμέλες, έχει κάθε εβδομάδα ένα νέο χρώμα και πλούσιους εβδομαδιαίους διαγωνισμούς με δώρα τις αγαπημένες μας Καραμέλες!
Κάνε Like Εδώ!

 
 
Διεθνές Φεστιβάλ Κόμικς Αθήνας

ion

Η ΙΟΝ μέσα από το blog, www.socomic.gr, εδώ και ένα χρόνο στηρίζει ενεργά το χώρο του κόμικ και τους Έλληνες Σκιτσογράφους. Σε μία εποχή δύσκολη θεωρούμε ότι πρέπει να διατηρούμε την αισιοδοξία μας και να προωθούμε το ταλέντο των νέων ανθρώπων που θέλουν να μείνουν και να διακριθούν στη χώρα τους. Στις 2-11 Νοεμβρίου το socomic θα βρίσκεται στο Διεθνές Φεστιβάλ Κόμικς Αθήνας με σκοπό να στηρίξει ακόμα μία φορά τις δουλειές όλων αυτών των ανθρώπων που ομορφαίνουν την καθημερινότητά μας.

 
ION
  ION  
ION   ION
 

Η ΙΟΝ είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που έχει ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής σοκολάτας και κακάο, από τον καρπό του κακάο έως το τελικό προϊόν.
Εισάγει, κατόπιν αυστηρής διαδι-κασίας επιλογής, καρπούς υψηλής ποιότητας από τις διάφορες χώρες παραγωγής κακάο (Γκάνα, Ακτή Ελεφαντοστού, Εκουαδόρ, Μαδαγα-σκάρη, Τζαμάικα κλπ.), τους αναμειγνύει, ώστε να επιτευχτεί το καλύτερο μίγμα για κάθε κατηγορία προϊόντων, τους καβουρντίζει και τους αλέθει παράγοντας τη μάζα κακάο. Στην συνέχεια ολοκληρώνει την παραγωγή σοκολάτας και κακάο σε σκόνη.
Το σύνολο των εισαγωγών καρπών κακάο στην Ελλάδα πραγματοποι-είται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
 

Oλα τα προϊόντα της ΙΟΝ παρά-γονται στην Ελλάδα, στις γραμμές παραγωγής της ΙΟΝ στην οδό Πειραιώς (σοκολάτες, σοκολατίνια), στην Άρτα (γκοφρέτες και candy bars) καθώς και στο Μαρκόπουλο Αττικής (εποχιακά προϊόντα σοκολάτας, Πασχαλινά αυγά, Χριστουγεννιάτικα). Επίσης, στην γραμμή παραγωγής στην Παλλήνη, Αττικής, παράγονται και οι σοκοπάστες με φουντούκια της ΙΟΝ (Nucrema).

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
 

Η ΙΟΝ, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με επιμονή στην ποιότητα και στην ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της, δεν θα μπορούσε να επιλέξει τίποτε άλλο εκτός από το πολύ γευστικό και τραγανό ελληνικό αμύγδαλο. Όλα τα αμύγδαλα της αγαπημένης σας ΙΟΝ Αμυγδάλου είναι ελληνικά, κυρίως από τον Θεσσαλικό κάμπο, και φυσικά επιλεγμένα από κτήματα με σωστή γεωργική διαχείριση. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι τα αμύγδαλα της ΙΟΝ είναι πρώτης ποιότητας, εύγεστα και τραγανά, όπως αρμόζει στην αγαπημένη σας σοκολάτα ΙΟΝ Αμυγδάλου.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  Διαγωνισμοί ΙΟΝ

Μηνιαίος διαγωνισμός
ION Newsletter
Κάθε μήνα 3 τυχεροί κερδίζουν προϊόντα ΙΟΝ.

Εβδομαδιαίοι διαγωνισμοί socomic:
Tales of The Smiths από τον Con Chrisoulis (Κων)
Κάθε Δευτέρα κλήρωση για ΙΟΝ Pocket Pie.

Tomek
Κάθε Παρασκευή κλήρωση για προϊόντα ΙΟΝ.

Εβδομαδιαίοι διαγωνισμοί facebook:
ΙΟΝ Break

Διάσημες ατάκες που άφησαν εποχή! Ακονίστε την μνήμη σας... γιατί κάθε Τετάρτη η Break σας καλεί να βρείτε διάσημες ατάκες από ελληνικές και ξένες ταινίες και να μπείτε στην κλήρωση για ένα πακέτο με προϊόντα ΙΟΝ! Ο διαγωνισμός επαναλαμβάνεται κάθε εβδομάδα!

ION Σοκοφρέτα
Κάθε εβδομάδα και ένας τυχερός κερδίζει ένα πακέτο ΙΟΝ Σοκοφρέτα. Γράψτε την απάντησή σας στην ερώτηση που βρίσκεται στο wall της σελίδας και μπείτε στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός ξεκινάει 8/10 και ανανεώνεται κάθε Δευτέρα

ION Αμυγδάλου
Στείλτε μας μια φωτογραφία με την αγαπημένη σας ΙΟΝ Αμυγδάλου και μπείτε στην κλήρωση για ένα πακέτο ΙΟΝ Αμυγδάλου. Κάθε εβδομάδα και ένας τυχερός κερδίζει και κάθε Δευτέρα η φωτογραφία του τυχερού διακοσμεί το wall της σελίδας!

ION Kαραμέλες
Κάθε εβδομάδα έχει και ένα χρώμα αλλά και ένα νικητή που κερδίζει ένα πακέτο ΙΟΝ Καραμέλες. Ανεβάστε την αγαπημένη σας φωτογραφία στο wall της σελίδας με βάση το χρώμα της εβδομάδας και μπείτε στην κλήρωση για ένα πακέτο. Κάθε Κυριακή ανακοινώνεται ο νικητής της εβδομάδας!

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  ΙΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Διαγωνισμός

Διαβάστε προσεκτικά το κείμενο του
newsletter, βρείτε την κρυμμένη λέξη-link "ΙΟΝ" και μπείτε στην κλή-ρωση για το προϊόν του μήνα από την ΙΟΝ.

Δείτε τους νικητές

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  Αποστολή newsletter

Αν θέλετε να στείλετε το newsletter της ΙΟΝ σε ένα φίλο επιλέξτε το πα-ρακάτω link και συμπληρώστε στη συνέχεια τα απαραίτητα στοιχεία.

Στείλτο σε ένα φίλο

 
ION   ION
ION
ION
ION   ION   ION
ION
Stay Connected
ION ION Twitter ION ION ION
ION ion.gr   amigdalou.gr   sokofreta.gr
break.gr   ionderby.gr  nucrema.gr
ION
ION   ION   ION
ION
Powered by Conne3ion
ION
ION