Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ
newsletter
www.ion.gr
ΤΕΥΧΟΣ 156 ΙΟΥΛΙΟΣ 2018

Μοναδική απόλαυση καθημερινά!

Ανακαλύψτε την άλλη πλευρά της Nucrema, που συνδυάζει σε μία συσκευασία 400γρ. δύο γεύσεις: Λευκή κρέμα γάλακτος και φουντούκια μαζί με την κλασική Nucrema ΙΟΝ, κρέμα κακάο με φουντούκια.

Η κλασική Nucrema της ΙΟΝ κυκλοφορεί σε συσκευασίες 1κιλού, 400γρ. και 200γρ. Ιδανική για ένα απολαυστικό πρωινό ή κολατσιό!

Κακάο ΙΟΝ, ιδανικό για κάθε εποχή!

Εδώ και χρόνια το Κακάο ΙΟΝ, αφήνει σε κάθε εποχή το αποτύπωμά του. Ιδανικό για ζεστό ρόφημα το χειμώνα και παγωμένο ρόφημα κακάο το καλοκαίρι, σύμμαχος σε κάθε σπιτική συνταγή, το Κακάο ΙΟΝ είναι η γνήσια, φυσική απόλαυση! Από 100% κακάο, χωρίς προσθήκη άλλων συστατικών και χωρίς γλουτένη.

Γνωρίστε τις καραμέλες ΙΟΝ χωρίς ζάχαρη!

O-Mamy Φράουλα – Κεράσι & Πορτοκάλι-Λεμόνι: Οι αγαπημένες O-Mamy, διαφανείς και βελούδινες με αρωματική τρυφερή επίγευση φράουλα-κεράσι και πορτοκάλι- λεμόνι αντίστοιχα, τώρα κυκλοφορούν επίσης και χωρίς ζάχαρη και χωρίς γλουτένη!

Baloo χωρίς ζάχαρη: Η λατρεμένη Baloo χωρίς προσθήκη ζάχαρης, αλλά με όλη τη γεύση που έχουμε αγαπήσει! Δεν περιέχει γλουτένη και τεχνητά χρώματα!

Υγείας ΙΟΝ: Η χαρακτηριστική γεύση που μας ταξιδεύει σε μία άλλη εποχή, συναντάει το σήμερα! Οι Καραμέλες Υγείας ΙΟΝ τώρα κυκλοφορούν επίσης και χωρίς ζάχαρη και χωρίς γλουτένη!

Ψηφιδωτό, η νέα σειρά στο SoComic

Από το 2011, μέχρι σήμερα το socomic.gr, το blog που δημιουργήθηκε και στηρίζεται εξ ολοκλήρου από την ΙΟΝ Σοκοφρέτα, έχει προσφέρει σπουδαίες εκδόσεις, αυτοεκδόσεις και δημιουργίες όχι μόνο στους λάτρεις της 9ης τέχνης, αλλά και σε όσους θεωρούν ότι η τέχνη είναι αναγκαία στην καθημερινότητά μας σαν μέσο πολύπλευρης ανάπτυξης.

H σειρά «Ψηφιδωτό» των Τ.Ζαφειριάδη και Π.Χριστούλια αποτελεί ένα ταξίδι στο παρελθόν εκεί που μια μεγάλη αυτοκρατορία καταρρέει και οι κάτοικοι των ακριτικών χωριών δοκιμάζονται. Μπροστά στους εισβολείς θα ξεχωρίσουν οι ήρωες από τους δειλούς. Σε αυτό το ταξίδι θα δούμε το ψηφιδωτό του χρόνου να κατακερματίζεται.

Κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 11:00 δείτε το πρώτο επεισόδιο εδώ.

Γεμιστό μπισκότο βρώμης, με την υπογραφή της ΙΟΝ!

Με σύμμαχο την Κουβερτούρα ΙΟΝ, ο Βαλάντης Γραβάνης, μας παρουσιάζει μια υπέροχη συνταγή! Γεμιστό μπισκότο βρώμης, δείτε την εδώ.

Oι συνταγές του ionsweets.gr έχουν δημιουργηθεί με το μεράκι των chef του ΙΟΝSweet και την υπογραφή της ΙΟΝ!

| ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ |

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ
www.ion.gr