Εάν δεν εμφανίζεται σωστά το παρακάτω newsletter πατήστε εδώ
newsletter
www.ion.gr
ΤΕΥΧΟΣ 155 ΙΟΥΝΙΟΣ 2018

Μία και Μοναδική απόλαυση καθημερινά!

Η καθημερινότητά μας περιλαμβάνει έντονες δραστηριότητες γι’αυτό και πολύ συχνά νιώθουμε την ανάγκη για ένα boost απόλαυσης! Η ΙΟΝ Σοκοφρέτα κυκλοφορεί σε δύο καινοτόμες συσκευασίες, ΙΟΝ Sticks και ΙΟΝ Bites.

ION Sticks: Ιδανική συντροφιά, για κάθε στιγμή της ημέρας! Μια εύχρηστη συσκευασία 125 γρ. που περιλαμβάνει 10 τεμάχια (10X12,5gr).

ΙΟΝ BITES: Μικρές μπουκίτσες απόλαυσης που κάνουν την ημέρα σου πιο γλυκιά! Σε πρακτική, «easy to share» συσκευασία των 132γρ.

ION Pocket Pie μια τραγανή απόλαυση!

Μια λαχταριστή απόλαυση που θέλεις να έχεις πάντα...στο τσεπάκι σου! Τραγανή γκοφρέτα με γέμιση κρέμας κακάο και με γέμιση πραλίνας φουντουκιού, τα λαχταριστά Pocket Pie είναι οι γεύσεις που θέλεις να έχεις πάντα μαζί σου!

Η Αλεξάνδρεια στη σχολή Βακαλό!

Από το 2011, μέχρι σήμερα το socomic.gr, το blog που δημιουργήθηκε και στηρίζεται εξ ολοκλήρου από την ΙΟΝ Σοκοφρέτα, έχει προσφέρει σπουδαίες εκδόσεις, αυτοεκδόσεις και δημιουργίες όχι μόνο στους λάτρεις της 9ης τέχνης, αλλά και σε όσους θεωρούν ότι η τέχνη είναι αναγκαία στην καθημερινότητά μας σαν μέσο πολύπλευρης ανάπτυξης.

Η «Αλεξάνδρεια» το graphic novel του Νικόλα Στεφαδούρου, που πρωτοδημοσιεύτηκε στο blog www.socomic.gr και εκδόθηκε με την υποστήριξη της ΙΟΝ Σοκοφρέτα, είχε τη χαρά να φιλοξενηθεί στη σχολή «ΒΑΚΑΛΟ» στο πλαίσιο μιας ευρείας παρουσίασης.

Στιγμές από την παλιά Αλεξάνδρεια, αναμνήσεις και φωτογραφίες μιας άλλης εποχής είχαν την τιμητική τους σε μια παρουσίαση με θέμα τη δύναμη της γραφής!

Αφράτο κέικ με την υπογραφή της ΙΟΝ!

Ο Βαλάντης Γραβάνης μας παρουσιάζει μια υπέροχη συνταγή για αφράτο κέικ, που θα μας χαρίσει σπιτικές στιγμές απόλαυσης. Κλικ εδώ για τη συνταγή!

Oι συνταγές του ionsweets.gr έχουν δημιουργηθεί με το μεράκι των chef του ΙΟΝSweet και την υπογραφή της ΙΟΝ!

| ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ |

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ
www.ion.gr