ION
ION
ION ION ION ION
Απρίλιος 2018, Newsletter 153 Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ.
ION
ION
ION
ION
ION
 
Πάσχα, με την υπογραφή της ΙΟΝ!

Πάσχα σημαίνει Ελλάδα και… να απολαμβάνεις τις σοκολατένιες γεύσεις ΙΟΝ. Φέτος, η πασχαλινή μας σειρά, περιλαμβάνει:

ΙΟΝ Αμυγδάλου: Σε αυγό των 150γρ. με δώρο ακουστικά zipper.

 
 

ΙΟΝ Γάλακτος: Σε αυγό των 150γρ. με δώρο finger spinner με led φωτάκια αλλά και σε συσκευασία 80γρ με δώρο αξεσουάρ μολυβιού.

 
 

ΙΟΝ Σοκοφρέτα: Σε αυγό των 150γρ. με δώρο κορδόνια με led.

 
 

Επιπλέον στην πασχαλινή μας σειρά θα βρείτε:

Σοκολατένιοι Λαγοί: Mε σοκολάτα γάλακτος, κυκλοφορούν σε δύο συσκευασίες / χρώματα.

 
 

Αυγoσοκολατίνια: Με γέμιση κακάο και γέμιση φράουλα.


Η ΙΟΝ είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που ξεκινά την παραγωγή της από τον καρπό του κακάο και μέχρι το τελικό προϊόν έχει τη δυνατότητα να ελέγχει κάθε στάδιο παραγωγής διασφαλίζοντας έτσι ένα εξαιρετικά ποιοτικό αποτέλεσμα.

 
 
SoComic.gr, μια κίνηση έκφρασης και πολιτισμού!

Το 2011, στο ξεκίνημα σχεδόν της κρίσης για την Ελλάδα, η ΙΟΝ, πέρα από οικονομικές και τεχνικές προτεραιότητες αποφάσισε να επενδύσει σε ένα κλάδο πολιτισμού, τα κόμιξ.

Σε μια εποχή που ο χώρος της ένατης τέχνης, όπως και κάθε τέχνης, δεν είχε μέσο έκφρασης, η εταιρεία μέσα από την ΙΟΝ Σοκοφρέτα δημιούργησε το www.socomic.gr.

Το blog μέχρι σήμερα, στηρίζεται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Σοκοφρέτα και αποτελεί το σημείο σταθμό για τον ευρύτερο χώρο των κόμιξ. Με χορηγίες σε φεστιβάλ, εκδόσεις, αυτοεκδόσεις και εκθέσεις δημιουργών, η ΙΟΝ πλαισιώνει ένα κόσμο γεμάτο χρώμα, έκφραση και πολιτισμό.

 
 
Η ΙΟΝ Σοκοφρέτα στη γιορτή των comics!

Στις 20, 21, 22 Απριλίου η ION Σοκοφρέτα θα βρίσκεται με περίπτερο στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, παρέα με τους δημιουργούς του socomic.gr για να υποδεχτεί τους φίλους των κόμιξ.

Δώρα, εκπλήξεις, διαγωνισμοί και νέες εκδόσεις σε ένα τριήμερο γιορτής και πολιτισμού!

 
 
Νηστίσιμoι Λουκουμάδες με Κακάο ΙΟΝ!

Ο Μιχάλης Σαράβας, μας παρουσιάζει μία νηστίσιμη συνταγή, που θα μας χαρίσει σπιτικές στιγμές απόλαυση. Νηστίσιμοι λουκουμάδες με Κακάο ΙΟΝ, δείτε τη συνταγή εδώ.

 
ION
  ION  
ION   ION
 

Η ΙΟΝ είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που έχει ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής σοκολάτας και κακάο, από τον καρπό του κακάο έως το τελικό προϊόν.
Εισάγει, κατόπιν αυστηρής διαδι-κασίας επιλογής, καρπούς υψηλής ποιότητας από τις διάφορες χώρες παραγωγής κακάο (Γκάνα, Ακτή Ελεφαντοστού, Εκουαδόρ, Μαδαγα-σκάρη, Τζαμάικα κλπ.), τους αναμειγνύει, ώστε να επιτευχτεί το καλύτερο μίγμα για κάθε κατηγορία προϊόντων, τους καβουρντίζει και τους αλέθει παράγοντας τη μάζα κακάο. Στην συνέχεια ολοκληρώνει την παραγωγή σοκολάτας και κακάο σε σκόνη.
Το σύνολο των εισαγωγών καρπών κακάο στην Ελλάδα πραγματο-ποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
 

Όλα τα προϊόντα της ΙΟΝ παρά-γονται στην Ελλάδα, στις γραμμές παραγωγής της ΙΟΝ στην οδό Πειραιώς (σοκολάτες, σοκολατίνια, σοκοπάστες με φουντούκια, Nucrema), στην Άρτα (γκοφρέτες και candy bars) καθώς και στο Μαρκόπουλο Αττικής (εποχιακά προϊόντα σοκολάτας, Πασχαλινά αυγά, Χριστουγεννιάτικα).

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
 

Η ΙΟΝ, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με επιμονή στην ποιότητα και στην ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της, δεν θα μπορούσε να επιλέξει τίποτε άλλο εκτός από το πολύ γευστικό και τραγανό ελληνικό αμύγδαλο. Όλα τα αμύγδαλα της αγαπημένης σας ΙΟΝ Αμυγδάλου είναι ελληνικά, κυρίως από τον Θεσσαλικό κάμπο, και φυσικά επιλεγμένα από κτήματα με σωστή γεωργική διαχείριση. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι τα αμύγδαλα της ΙΟΝ είναι πρώτης ποιότητας, εύγεστα και τραγανά, όπως αρμόζει στην αγαπημένη σας σοκολάτα ΙΟΝ Αμυγδάλου.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  Διαγωνισμοί ΙΟΝ

Μηνιαίος διαγωνισμός

ION Newsletter
Κάθε μήνα 3 τυχεροί κερδίζουν προϊόντα ΙΟΝ.Εβδομαδιαίοι διαγωνισμοί socomic
:

True Story από τη Δήμητρα Αδαμοπούλου
Κάθε Τετάρτη στο Socomic.

Ιστορίες που κρύβονταν σε προφανή μέρη
Κάθε Δευτέρα στο Socomic.

Αλεξάνδρεια
Κάθε Τετάρτη στο Socomic.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  ΙΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Διαγωνισμός

Διαβάστε προσεκτικά το κείμενο του newsletter, βρείτε την κρυμμένη λέξη-link "ΙΟΝ" και μπείτε στην κλήρωση για το προϊόν του μήνα από την ΙΟΝ.

Δείτε τους νικητές

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  Αποστολή newsletter

Αν θέλετε να στείλετε το newsletter της ΙΟΝ σε ένα φίλο επιλέξτε το παρακάτω link και συμπληρώστε στη συνέχεια τα απαραίτητα στοιχεία.

Στείλτο σε ένα φίλο

 
ION   ION
 
ION
ION
ION   ION   ION
ION
Stay Connected
ION ION Twitter ION ION   ION
ION ion.gr   amigdalou.gr   sokofreta.gr
break.gr   ionderby.gr  nucrema.gr
ION
ION   ION   ION
ION
Powered by Conne3ion
ION
ION