ION
ION
ION ION ION ION
Ιούλιος 2017, Newsletter 145 Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ.
ION
ION
ION
ION
ION
Προϊόντα για σπιτικά γλυκά ΙΟΝ:
Ο σύμμαχός σας για τις καλύτερες συνταγές!
Η δημιουργικότητα και η φαντασία στην κουζίνα βρίσκουν σύμμαχο σε μια σειρά προϊόντων ζαχαροπλαστικής στο σπίτι, από την ΙΟΝ.

Κουβερτούρα: Γάλακτος, Υγείας, Λευκή και Υγείας 72% κακάο, Σοκολάτα Τρούφα
Nucrema
Κακάο ΙΟΝ
Σταγόνες Κουβερτούρας:
Υγείας και Γάλακτος είναι μια σειρά σοκολατών, φτιαγμένες κατάλληλα, για να δημιουργήσετε τις πιο ευφάνταστες συνταγές!
 
 
Πάβλοβα κακάο με παγωτό παρφέ
Καλοκαίρι σημαίνει να απολαμβάνεις σπιτικό παγωτό! Δοκιμάστε τη συνταγή του Μιχάλη Σαράβα, “Πάβλοβα κακάο με παγωτό παρφέ σοκολάτας υγείας” με βασικό συστατικό την Κουβερτούρα Υγείας με 72% κακάο. Δείτε την εδώ
 
 
Σαντουιτσάκια με μπισκότα σοκολάτας, Νucrema, παγωτό βανίλια και σταγόνες κουβερτούρας ΙΟΝ!
Mια γλυκιά, δροσιστική συνταγή, από την Αριάδνη Πούλιου, ιδανική για το καλοκαίρι! Φτιαγμένη με σταγόνες κουβερτούρας ΙΟΝ και Nucrema ! Μόνο στο ionsweets.gr με την υπογραφή της ΙΟΝ!
 
 
Τα θερινά, με την υποστήριξη της
ΙΟΝ Σοκοφρέτα!
Καλοκαιρινές διαδρομές, μέσα από κόμικ και κινηματογράφους που μας θυμίζουν τα πιο όμορφα χρόνια! Η σειρά «Τα θερινά» παρουσιάζει στιγμιότυπα από κινηματογράφους που μας χάρισαν μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές. Από τον Έκτορα, κάθε Κυριακή στις 10:00 με την υποστήριξη της ΙΟΝ Σοκοφρέτα!
 
ION
  ION  
ION   ION
 

Η ΙΟΝ είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που έχει ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής σοκολάτας και κακάο, από τον καρπό του κακάο έως το τελικό προϊόν.
Εισάγει, κατόπιν αυστηρής διαδι-κασίας επιλογής, καρπούς υψηλής ποιότητας από τις διάφορες χώρες παραγωγής κακάο (Γκάνα, Ακτή Ελεφαντοστού, Εκουαδόρ, Μαδαγα-σκάρη, Τζαμάικα κλπ.), τους αναμειγνύει, ώστε να επιτευχτεί το καλύτερο μίγμα για κάθε κατηγορία προϊόντων, τους καβουρντίζει και τους αλέθει παράγοντας τη μάζα κακάο. Στην συνέχεια ολοκληρώνει την παραγωγή σοκολάτας και κακάο σε σκόνη.
Το σύνολο των εισαγωγών καρπών κακάο στην Ελλάδα πραγματο-ποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
 

Όλα τα προϊόντα της ΙΟΝ παρά-γονται στην Ελλάδα, στις γραμμές παραγωγής της ΙΟΝ στην οδό Πειραιώς (σοκολάτες, σοκολατίνια, σοκοπάστες με φουντούκια, Nucrema), στην Άρτα (γκοφρέτες και candy bars) καθώς και στο Μαρκόπουλο Αττικής (εποχιακά προϊόντα σοκολάτας, Πασχαλινά αυγά, Χριστουγεννιάτικα).

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
 

Η ΙΟΝ, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με επιμονή στην ποιότητα και στην ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της, δεν θα μπορούσε να επιλέξει τίποτε άλλο εκτός από το πολύ γευστικό και τραγανό ελληνικό αμύγδαλο. Όλα τα αμύγδαλα της αγαπημένης σας ΙΟΝ Αμυγδάλου είναι ελληνικά, κυρίως από τον Θεσσαλικό κάμπο, και φυσικά επιλεγμένα από κτήματα με σωστή γεωργική διαχείριση. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι τα αμύγδαλα της ΙΟΝ είναι πρώτης ποιότητας, εύγεστα και τραγανά, όπως αρμόζει στην αγαπημένη σας σοκολάτα ΙΟΝ Αμυγδάλου.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  Διαγωνισμοί ΙΟΝ

Μηνιαίος διαγωνισμός

ION Newsletter
Κάθε μήνα 3 τυχεροί κερδίζουν προϊόντα ΙΟΝ.Εβδομαδιαίοι διαγωνισμοί socomic
:

True Story από τη Δήμητρα Αδαμοπούλου
Κάθε Τετάρτη στο Socomic.

Ιστορίες που κρύβονταν σε προφανή μέρη
Κάθε Δευτέρα στο Socomic.

Αλεξάνδρεια
Κάθε Τετάρτη στο Socomic.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  ΙΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Διαγωνισμός

Διαβάστε προσεκτικά το κείμενο του newsletter, βρείτε την κρυμμένη λέξη-link "ΙΟΝ" και μπείτε στην κλήρωση για το προϊόν του μήνα από την ΙΟΝ.

Δείτε τους νικητές

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  Αποστολή newsletter

Αν θέλετε να στείλετε το newsletter της ΙΟΝ σε ένα φίλο επιλέξτε το παρακάτω link και συμπληρώστε στη συνέχεια τα απαραίτητα στοιχεία.

Στείλτο σε ένα φίλο

 
ION   ION
 
ION
ION
ION   ION   ION
ION
Stay Connected
ION ION Twitter ION ION   ION
ION ion.gr   amigdalou.gr   sokofreta.gr
break.gr   ionderby.gr  nucrema.gr
ION
ION   ION   ION
ION
Powered by Conne3ion
ION
ION