ION
ION
ION ION ION ION
Ιανουάριος 2017, Newsletter 139 Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ.
ION
ION
ION
ION
ION
 
Καλή Χρονιά!
Ακόμα μία χρονιά, νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση και την αγάπη που δείχνετε στα προϊόντα μας. Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε με το ίδιο μεράκι ποιοτικά προϊόντα που θα ομορφαίνουν την καθημερινότητά μας.

Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο το νέο έτος!
 
 
BREAK: γεύση ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ!
Σας παρουσιάζουμε δύο νέες καινοτομίες, που θα απογειώσουν τη γεύση σας: Break με λεμόνι, πορτοκάλι και αμύγδαλα και Break Gold!

Η Break με "λεμόνι, πορτοκάλι και αμύγδαλα" συνδυάζει την φρεσκάδα και την ξεχωριστή γεύση των εσπεριδοειδών με την σοκολάτα γάλακτος, ενώ, η Break Gold είναι η λευκή σοκολάτα με καραμέλα που περιέχει μύρτιλα και αμύγδαλα.

Δοκιμάστε τις!
 
 
Ένας γλυκός διαγωνισμός!
Οι chef του ionsweets.gr δημιουργούν ένα μεγάλο σοκολατένιο cake και μαζί το προσφέρουμε με ένα μόνο κλικ στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS.

Oδηγίες: Κάντε κλικ εδώ και συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και 10 τυχεροί θα μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν προϊόντα ΙΟΝ.

Με κάθε συμμετοχή, η ΙΟΝ προσφέρει σοκολατένια γλυκίσματα και στηρίζει οικονομικά τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS.

 
 
Χριστουγεννιάτικα εξώφυλλα για το socomic.gr
Από τον David Bowie που τραγουδάει εορταστικά τραγούδια μέχρι τον Άγιο Βασίλη που παραδίδει τα δώρα του, οι σκιτσογράφοι του socomic.gr αποτύπωσαν τις δικές τους εορταστικές στιγμές μέσα από τη σειρά “SoComic Covers”.

Η ΙΟΝ Σοκοφρέτα, μέσα από το socomic.gr στηρίζει ενεργά τους Έλληνες δημιουργούς, τόσο μέσα από το ίδιο το μπλογκ που αποτελεί αποκλειστική χορηγία της ΙΟΝ, όσο και μέσα από την χορηγία εκδόσεων, αυτοεκδόσεων αλλά και τη χορηγία φεστιβάλ κόμικ.
 
ION
  ION  
ION   ION
 

Η ΙΟΝ είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που έχει ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής σοκολάτας και κακάο, από τον καρπό του κακάο έως το τελικό προϊόν.
Εισάγει, κατόπιν αυστηρής διαδι-κασίας επιλογής, καρπούς υψηλής ποιότητας από τις διάφορες χώρες παραγωγής κακάο (Γκάνα, Ακτή Ελεφαντοστού, Εκουαδόρ, Μαδαγα-σκάρη, Τζαμάικα κλπ.), τους αναμειγνύει, ώστε να επιτευχτεί το καλύτερο μίγμα για κάθε κατηγορία προϊόντων, τους καβουρντίζει και τους αλέθει παράγοντας τη μάζα κακάο. Στην συνέχεια ολοκληρώνει την παραγωγή σοκολάτας και κακάο σε σκόνη.
Το σύνολο των εισαγωγών καρπών κακάο στην Ελλάδα πραγματο-ποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
 

Όλα τα προϊόντα της ΙΟΝ παρά-γονται στην Ελλάδα, στις γραμμές παραγωγής της ΙΟΝ στην οδό Πειραιώς (σοκολάτες, σοκολατίνια, σοκοπάστες με φουντούκια, Nucrema), στην Άρτα (γκοφρέτες και candy bars) καθώς και στο Μαρκόπουλο Αττικής (εποχιακά προϊόντα σοκολάτας, Πασχαλινά αυγά, Χριστουγεννιάτικα).

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
 

Η ΙΟΝ, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με επιμονή στην ποιότητα και στην ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της, δεν θα μπορούσε να επιλέξει τίποτε άλλο εκτός από το πολύ γευστικό και τραγανό ελληνικό αμύγδαλο. Όλα τα αμύγδαλα της αγαπημένης σας ΙΟΝ Αμυγδάλου είναι ελληνικά, κυρίως από τον Θεσσαλικό κάμπο, και φυσικά επιλεγμένα από κτήματα με σωστή γεωργική διαχείριση. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι τα αμύγδαλα της ΙΟΝ είναι πρώτης ποιότητας, εύγεστα και τραγανά, όπως αρμόζει στην αγαπημένη σας σοκολάτα ΙΟΝ Αμυγδάλου.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  Διαγωνισμοί ΙΟΝ

Μηνιαίος διαγωνισμός

ION Newsletter
Κάθε μήνα 3 τυχεροί κερδίζουν προϊόντα ΙΟΝ.Εβδομαδιαίοι διαγωνισμοί socomic
:

True Story από τη Δήμητρα Αδαμοπούλου
Κάθε Τετ-Παρ-Κυρ στο Socomic.

Ιστορίες που κρύβονταν σε προφανή μέρη
Κάθε Δευ-Τρι-Σαβ στο Socomic.

Αλεξάνδρεια
Κάθε Τετάρτη στο Socomic.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  ΙΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Διαγωνισμός

Διαβάστε προσεκτικά το κείμενο του newsletter, βρείτε την κρυμμένη λέξη-link "ΙΟΝ" και μπείτε στην κλήρωση για το προϊόν του μήνα από την ΙΟΝ.

Δείτε τους νικητές

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  Αποστολή newsletter

Αν θέλετε να στείλετε το newsletter της ΙΟΝ σε ένα φίλο επιλέξτε το παρακάτω link και συμπληρώστε στη συνέχεια τα απαραίτητα στοιχεία.

Στείλτο σε ένα φίλο

 
ION   ION
 
ION
ION
ION   ION   ION
ION
Stay Connected
ION ION Twitter ION ION   ION
ION ion.gr   amigdalou.gr   sokofreta.gr
break.gr   ionderby.gr  nucrema.gr
ION
ION   ION   ION
ION
Powered by Conne3ion
ION
ION