ION
ION
ION ION ION ION
Δεκέμβριος 2016, Newsletter 138 Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ.
ION
ION
ION
ION
ION
 
Χριστούγεννα σημαίνουν ΙΟΝ!
Οι εορταστικές προετοιμασίες ξεκίνησαν και εμείς σας παρουσιάζουμε για ακόμα μία χρονιά τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, που θα βρίσκονται δίπλα σας σε όλες τις γιορτές. Δοκιμάστε:

• Τις ΙΟΝ Αμυγδάλου και ΙΟΝ Γάλακτος 270 γρ σε εορταστική συσκευασία.
• Τη Noisetta με ολόκληρα φουντούκια.
• Τα Γεμιστά σοκολατίνια 3 γεύσεις
• Τα αγαπημένα Choco Balls.
 
 
Ίδια Γεύση, Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης!
Για εσάς που θέλετε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες γεύσεις ΙΟΝ χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη και με λιγότερες θερμίδες, κυκλοφορεί η σειρά σοκολατών «Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης!» Η σειρά περιλαμβάνει τις:

• ΙΟΝ Αμυγδάλου
• ΙΟΝ Αμυγδάλου Υγείας
• ΙΟΝ Γάλακτος
• ΙΟΝ DARK Κλασική

Ίδια γεύση, χωρίς προσθήκη ζάχαρης!
 
 
Duetto: Ένα πρωτότυπο σοκολατίνι!
Το «Duetto» είναι ένα πρωτότυπο σοκολατίνι με διπλή γέμιση, με δύο γεύσεις στην ίδια συσκευασία 234 γραμμαρίων. Το Duetto, συνδυάζει δύο γεύσεις: σοκολάτα γάλακτος με γέμιση καραμέλα και nougat κακάο και σοκολάτα γάλακτος με γέμιση κεράσι και nougat κακάο.
 
 
Κέικ Κατσαρόλας
Η συνταγή της εβδομάδας είναι το απολαυστικό κέικ κατσαρόλας, με Κακάο ΙΟΝ και σταγόνες γάλακτος ΙΟΝ, από την Εύα Μονοχάρη!
Διαβάστε τη συνταγή κάνοντας κλικ εδώ.
 
 
Νέοι τίτλοι, με την υποστήριξη της ΙΟΝ Σοκοφρέτα!
Η ΙΟΝ Σοκοφρέτα, μέσα από το socomic.gr στηρίζει ενεργά τους Έλληνες δημιουργούς, τόσο μέσα από το ίδιο το μπλογκ που αποτελεί αποκλειστική χορηγία της ΙΟΝ, όσο και μέσα από την χορηγία εκδόσεων, αυτοεκδόσεων αλλά και τη χορηγία φεστιβάλ κόμικ.

Με αφορμή το Athens Con Festival η ΙΟΝ Σοκοφρέτα παρουσιάζει τις παρακάτω εκδόσεις:
- «Το Ρομπότ και το Κορίτσι » σενάριο και σχέδιο Αποστόλης Ιωάννου
- «Εικόνες στα σύννεφα» σενάριο και σχέδιο Κωσταντίνος Σκλαβενίτης
- «Dracula MGB» σενάριο και σχέδιο Δ.Αδαμοπούλου και Α.Οθωναίου
- «Προτελευταίοι Ξανά» σενάριο και σχέδιο Α.Βαβαβιάννης και Θ.Πετρόπουλος

Οι εκδόσεις κυκλοφορούν μέσα από την JEMMA PRESS. Βρείτε τις εδώ!
 
ION
  ION  
ION   ION
 

Η ΙΟΝ είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που έχει ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής σοκολάτας και κακάο, από τον καρπό του κακάο έως το τελικό προϊόν.
Εισάγει, κατόπιν αυστηρής διαδι-κασίας επιλογής, καρπούς υψηλής ποιότητας από τις διάφορες χώρες παραγωγής κακάο (Γκάνα, Ακτή Ελεφαντοστού, Εκουαδόρ, Μαδαγα-σκάρη, Τζαμάικα κλπ.), τους αναμειγνύει, ώστε να επιτευχτεί το καλύτερο μίγμα για κάθε κατηγορία προϊόντων, τους καβουρντίζει και τους αλέθει παράγοντας τη μάζα κακάο. Στην συνέχεια ολοκληρώνει την παραγωγή σοκολάτας και κακάο σε σκόνη.
Το σύνολο των εισαγωγών καρπών κακάο στην Ελλάδα πραγματο-ποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
 

Όλα τα προϊόντα της ΙΟΝ παρά-γονται στην Ελλάδα, στις γραμμές παραγωγής της ΙΟΝ στην οδό Πειραιώς (σοκολάτες, σοκολατίνια, σοκοπάστες με φουντούκια, Nucrema), στην Άρτα (γκοφρέτες και candy bars) καθώς και στο Μαρκόπουλο Αττικής (εποχιακά προϊόντα σοκολάτας, Πασχαλινά αυγά, Χριστουγεννιάτικα).

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
 

Η ΙΟΝ, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με επιμονή στην ποιότητα και στην ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της, δεν θα μπορούσε να επιλέξει τίποτε άλλο εκτός από το πολύ γευστικό και τραγανό ελληνικό αμύγδαλο. Όλα τα αμύγδαλα της αγαπημένης σας ΙΟΝ Αμυγδάλου είναι ελληνικά, κυρίως από τον Θεσσαλικό κάμπο, και φυσικά επιλεγμένα από κτήματα με σωστή γεωργική διαχείριση. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι τα αμύγδαλα της ΙΟΝ είναι πρώτης ποιότητας, εύγεστα και τραγανά, όπως αρμόζει στην αγαπημένη σας σοκολάτα ΙΟΝ Αμυγδάλου.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  Διαγωνισμοί ΙΟΝ

Μηνιαίος διαγωνισμός

ION Newsletter
Κάθε μήνα 3 τυχεροί κερδίζουν προϊόντα ΙΟΝ.Εβδομαδιαίοι διαγωνισμοί socomic
:

True Story από τη Δήμητρα Αδαμοπούλου
Κάθε Τετ-Παρ-Κυρ στο Socomic.

Ιστορίες που κρύβονταν σε προφανή μέρη
Κάθε Δευ-Τρι-Σαβ στο Socomic.

Αλεξάνδρεια
Κάθε Τετάρτη στο Socomic.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  ΙΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Διαγωνισμός

Διαβάστε προσεκτικά το κείμενο του newsletter, βρείτε την κρυμμένη λέξη-link "ΙΟΝ" και μπείτε στην κλήρωση για το προϊόν του μήνα από την ΙΟΝ.

Δείτε τους νικητές

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  Αποστολή newsletter

Αν θέλετε να στείλετε το newsletter της ΙΟΝ σε ένα φίλο επιλέξτε το παρακάτω link και συμπληρώστε στη συνέχεια τα απαραίτητα στοιχεία.

Στείλτο σε ένα φίλο

 
ION   ION
 
ION
ION
ION   ION   ION
ION
Stay Connected
ION ION Twitter ION ION   ION
ION ion.gr   amigdalou.gr   sokofreta.gr
break.gr   ionderby.gr  nucrema.gr
ION
ION   ION   ION
ION
Powered by Conne3ion
ION
ION