ION
ION
ION ION ION ION
Σεπτέμβριος 2016, Newsletter 135 Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ.
ION
ION
ION
ION
ION
 
Καλό Φθινόπωρο!

Υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με την καλύτερη διάθεση και ενέργεια για ένα νέο ξεκίνημα. Σύμμαχός μας στη διαδρομή, η σειρά σοκολατών της ΙΟΝ, ΙON Dark.

Η σειρά ΙΟΝ Dark, διαθέτει τρεις ξεχωριστές γεύσεις, Αμύγδαλα και Αλατισμένη Καραμέλα, Κλασική, Super Fruits, σε συνδυασμό με την υψηλής ποιότητας ποικιλίας κακαοβάλανων, χαρίζει στον οργανισμό μας την ενέργεια που χρειάζεται.

 
 
Η Σοκοφρέτα στηρίζει την 9η τέχνη!

Από το 2011 μέχρι σήμερα η ΙΟΝ Σοκοφρέτα στηρίζει το χώρο της 9ης τέχνης και των κόμικ μέσα από το μπλογκ www.socomic.gr. Με καθημερινές ανανεώσεις, εκθέσεις δημιουργών, εκδόσεις, φεστιβάλ, η ΙΟΝ Σοκοφρέτα ενισχύει ένα κομμάτι πολιτισμού που παραμένει ζωντανό και ζωτικό στη χώρα μας.

Νουάρ, κοινωνικά, βιογραφικά, χιουμοριστικά ...ο Σεπτέμβριος βρίσκει το www.socomic.gr ανανεωμένο!

 
 
ΙΟΝ σημαίνει απόλαυση!!

Για κάθε δημιουργικό επίδοξο chef, αρχάριο ή «επαγγελματία» η ΙΟΝ παρουσιάζει το www.ionsweets.gr. Το μπλογκ που μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα, πρωτότυπες, καθημερινές συνταγές με την υπογραφή της ΙΟΝ!

Ο Σεπτέμβριος φέρνει στο τραπέζι νέες εντυπωσιακές συνταγές που θα τις βρείτε στο www.ionsweets.gr.

 
 

Βrownies με Nucrema & τυρί κρέμα!
Η συνταγή της εβδομάδας είναι τα απολαυστικά Brownies με Nucrema από την Εύα Μονοχάρη! Δείτε τα στο www.ionsweets.gr.

Διαβάστε τη συνταγή κάνοντας κλικ ΕΔΩ
 
 

Τα τελευταία παγωτά του μήνα!
Καλοκαίρι σημαίνει σπιτικό παγωτό! Απολαύστε συνταγές παγωτών φτιαγμένες από τους chef του www.ionsweets.gr σε σκίτσο από τους δημιουργούς του www.socomic.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
 
ION
  ION  
ION   ION
 

Η ΙΟΝ είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που έχει ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής σοκολάτας και κακάο, από τον καρπό του κακάο έως το τελικό προϊόν.
Εισάγει, κατόπιν αυστηρής διαδι-κασίας επιλογής, καρπούς υψηλής ποιότητας από τις διάφορες χώρες παραγωγής κακάο (Γκάνα, Ακτή Ελεφαντοστού, Εκουαδόρ, Μαδαγα-σκάρη, Τζαμάικα κλπ.), τους αναμειγνύει, ώστε να επιτευχτεί το καλύτερο μίγμα για κάθε κατηγορία προϊόντων, τους καβουρντίζει και τους αλέθει παράγοντας τη μάζα κακάο. Στην συνέχεια ολοκληρώνει την παραγωγή σοκολάτας και κακάο σε σκόνη.
Το σύνολο των εισαγωγών καρπών κακάο στην Ελλάδα πραγματο-ποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
 

Όλα τα προϊόντα της ΙΟΝ παρά-γονται στην Ελλάδα, στις γραμμές παραγωγής της ΙΟΝ στην οδό Πειραιώς (σοκολάτες, σοκολατίνια, σοκοπάστες με φουντούκια, Nucrema), στην Άρτα (γκοφρέτες και candy bars) καθώς και στο Μαρκόπουλο Αττικής (εποχιακά προϊόντα σοκολάτας, Πασχαλινά αυγά, Χριστουγεννιάτικα).

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
 

Η ΙΟΝ, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με επιμονή στην ποιότητα και στην ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της, δεν θα μπορούσε να επιλέξει τίποτε άλλο εκτός από το πολύ γευστικό και τραγανό ελληνικό αμύγδαλο. Όλα τα αμύγδαλα της αγαπημένης σας ΙΟΝ Αμυγδάλου είναι ελληνικά, κυρίως από τον Θεσσαλικό κάμπο, και φυσικά επιλεγμένα από κτήματα με σωστή γεωργική διαχείριση. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι τα αμύγδαλα της ΙΟΝ είναι πρώτης ποιότητας, εύγεστα και τραγανά, όπως αρμόζει στην αγαπημένη σας σοκολάτα ΙΟΝ Αμυγδάλου.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  Διαγωνισμοί ΙΟΝ

Μηνιαίος διαγωνισμός

ION Newsletter
Κάθε μήνα 3 τυχεροί κερδίζουν προϊόντα ΙΟΝ.Εβδομαδιαίοι διαγωνισμοί socomic
:

True Story από τη Δήμητρα Αδαμοπούλου
Κάθε Δευ-Τρι-Τετ στο Socomic.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  ΙΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Διαγωνισμός

Διαβάστε προσεκτικά το κείμενο του newsletter, βρείτε την κρυμμένη λέξη-link "ΙΟΝ" και μπείτε στην κλήρωση για το προϊόν του μήνα από την ΙΟΝ.

Δείτε τους νικητές

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  Αποστολή newsletter

Αν θέλετε να στείλετε το newsletter της ΙΟΝ σε ένα φίλο επιλέξτε το παρακάτω link και συμπληρώστε στη συνέχεια τα απαραίτητα στοιχεία.

Στείλτο σε ένα φίλο

 
ION   ION
 
ION
ION
ION   ION   ION
ION
Stay Connected
ION ION Twitter ION ION   ION
ION ion.gr   amigdalou.gr   sokofreta.gr
break.gr   ionderby.gr  nucrema.gr
ION
ION   ION   ION
ION
Powered by Conne3ion
ION
ION