ION
ION
ION ION ION ION
Δεκέμβριος 2015, Newsletter 126 Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ.
ION
ION
ION
ION
ION
 
Χωρίς προσθήκη ζάχαρης / No added Sugar
Νέα σειρά απολαυστικών συνδυασμών χωρίς ζάχαρη

Η ΙΟΝ, η μόνη Ελληνική σοκολατοβιομηχανία με ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής σοκολάτας, συμπληρώνει την πλούσια ποικιλία προϊόντων της με τη νέα σειρά σοκολατών, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς γλουτένη.

Η σειρά «Χωρίς προσθήκη ζάχαρης» αποτελείται από τις γνωστές και αγαπημένες γεύσεις, ΙΟΝ Αμυγδάλου, ΙΟΝ Γάλακτος και ΙΟΝ Dark Κλασική, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί με φυσικά γλυκαντικά και στέβια.

Η νέα και καινοτόμα αυτή σειρά αποτελεί μια νέα πρόταση από την ΙΟΝ και απευθύνεται σε όσους θέλουν να απολαμβάνουν τις γνωστές και πλούσιες γεύσεις της ΙΟΝ, χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη και με λιγότερες θερμίδες.

 
 
Πλακίτσες, Γάλακτος ΙΟΝ

Η αγαπημένη ΙΟΝ Γάλακτος διευρύνει τη γκάμα της με τη νέα παιδική σοκολάτα “Πλακίτσες”.

Πλούσια σε γάλα, η νέα γεύση απευθύνεται σε κάθε μαμά που θέλει να δίνει ποιοτικά προϊόντα με αγνά συστατικά.

 
 

Η ΙΟΝ κλείνει τα 85 χρόνια και το γιορτάζει με ένα πλούσιο διαγωνισμό! Πάρε μέρος, διάλεξε την αγαπημένη σου γεύση ΙΟΝ, βρες το Χρυσό Εισιτήριο και κέρδισε ποδήλατο, σεμινάριο ζαχαροπλαστικής από τη LeMonde, προϊόντα ΙΟΝ και εισιτήρια για το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας. Περισσότερα ΕΔΩ

 
 
Νέα έκδοση με την υποστήριξη της ΙΟΝ!

Η ραδιοφωνική εκπομπή των Προτελευταίων εκτός από την αγαπημένη σειρά του socomic.gr, που μπορείτε να διαβάσετε εδώ, έγινε και έκδοση!

Οι «Προτελευταίοι» κυκλοφόρησαν με την υποστήριξη της ΙΟΝ Σοκοφρέτας και του SoComic.gr από τη Jemma Press!

 
 
Πανετόνε από το ionsweets.gr!

Ακόμα μία πρωτότυπη, εύκολη συνταγή από τον Μιχάλη Σαράβα, που μπορείτε να απολαύσετε από το ionsweets.gr. Δείτε τη συνταγή εδώ.

Η ΙΟΝ καλωσορίζει και συστήνει το νέο μπλογκ, ionsweets.gr. Πρόκειται για το διαδικτυακό στέκι που μπορεί κάθε επίδοξος pastry chef να βρει εύκολες και δημιουργικές συνταγές γλυκών που έχουν σαν βάση κυρίως τη σοκολάτα, να ενημερωθεί για διάφορα διατροφικά θέματα, αλλά και να στείλει τη δική του συνταγή. Το μπλογκ ανανεώνεται καθημερινά και υποστηρίζεται από την ΙΟΝ. Απολαύστε το!

 
ION
  ION  
ION   ION
 

Η ΙΟΝ είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που έχει ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής σοκολάτας και κακάο, από τον καρπό του κακάο έως το τελικό προϊόν.
Εισάγει, κατόπιν αυστηρής διαδι-κασίας επιλογής, καρπούς υψηλής ποιότητας από τις διάφορες χώρες παραγωγής κακάο (Γκάνα, Ακτή Ελεφαντοστού, Εκουαδόρ, Μαδαγα-σκάρη, Τζαμάικα κλπ.), τους αναμειγνύει, ώστε να επιτευχτεί το καλύτερο μίγμα για κάθε κατηγορία προϊόντων, τους καβουρντίζει και τους αλέθει παράγοντας τη μάζα κακάο. Στην συνέχεια ολοκληρώνει την παραγωγή σοκολάτας και κακάο σε σκόνη.
Το σύνολο των εισαγωγών καρπών κακάο στην Ελλάδα πραγματο-ποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
 

Όλα τα προϊόντα της ΙΟΝ παρά-γονται στην Ελλάδα, στις γραμμές παραγωγής της ΙΟΝ στην οδό Πειραιώς (σοκολάτες, σοκολατίνια, σοκοπάστες με φουντούκια, Nucrema), στην Άρτα (γκοφρέτες και candy bars) καθώς και στο Μαρκόπουλο Αττικής (εποχιακά προϊόντα σοκολάτας, Πασχαλινά αυγά, Χριστουγεννιάτικα).

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
 

Η ΙΟΝ, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με επιμονή στην ποιότητα και στην ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της, δεν θα μπορούσε να επιλέξει τίποτε άλλο εκτός από το πολύ γευστικό και τραγανό ελληνικό αμύγδαλο. Όλα τα αμύγδαλα της αγαπημένης σας ΙΟΝ Αμυγδάλου είναι ελληνικά, κυρίως από τον Θεσσαλικό κάμπο, και φυσικά επιλεγμένα από κτήματα με σωστή γεωργική διαχείριση. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι τα αμύγδαλα της ΙΟΝ είναι πρώτης ποιότητας, εύγεστα και τραγανά, όπως αρμόζει στην αγαπημένη σας σοκολάτα ΙΟΝ Αμυγδάλου.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  Διαγωνισμοί ΙΟΝ

Μηνιαίος διαγωνισμός

ION Newsletter
Κάθε μήνα 3 τυχεροί κερδίζουν προϊόντα ΙΟΝ.Εβδομαδιαίοι διαγωνισμοί socomic
:

True Story από τη Δήμητρα Αδαμοπούλου
Κάθε Δευ-Τρι-Τετ στο Socomic.

ΗΟPE από τη natasouko
Κάθε Παρασκευή στο Socomic.

Μαρμελάδα- Kεράσι από τον Pan Pan
Καθημερινά στο Socomic.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  ΙΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Διαγωνισμός

Διαβάστε προσεκτικά το κείμενο του
newsletter, βρείτε την κρυμμένη λέξη-link "ΙΟΝ" και μπείτε στην κλή-ρωση για το προϊόν του μήνα από την ΙΟΝ.

Δείτε τους νικητές

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  Αποστολή newsletter

Αν θέλετε να στείλετε το newsletter της ΙΟΝ σε ένα φίλο επιλέξτε το πα-ρακάτω link και συμπληρώστε στη συνέχεια τα απαραίτητα στοιχεία.

Στείλτο σε ένα φίλο

 
ION   ION
 
ION
ION
ION   ION   ION
ION
Stay Connected
ION ION Twitter ION ION   ION
ION ion.gr   amigdalou.gr   sokofreta.gr
break.gr   ionderby.gr  nucrema.gr
ION
ION   ION   ION
ION
Powered by Conne3ion
ION
ION