ION
ION
ION ION ION ION
Νοέμβριος 2015, Newsletter 125 Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ.
ION
ION
ION
ION
ION
 
ΙΟΝ Dark, η νέα σειρά σοκολατών Υγείας!

Η ΙΟΝ λανσάρει τη νέα σειρά σοκολατών Υγείας, « ION Dark». Η σειρά, αποτελείται από την κλασική σοκολάτας Υγείας (Dark) και δύο εντελώς νέες γεύσεις, την DARK με Αμύγδαλα και Αλατισμένη Καραμέλα και την DARK με ‘Super fruits’ (ρόδι, μύρτιλο και μαύρη σταφίδα).

Η «ION Dark» παράγεται από ειδικά επιλεγμένες ποικιλίες κακαοβαλάνων (σπόρων κακάο) υψηλής ποιότητας, που προσδίδουν στη σοκολάτα εξαιρετικά αρώματα κακάο και δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

 
 
Καλωσορίζουμε τις δύο νέες σοκολάτες Αμυγδάλου!

Η αγαπημένη ΙΟΝ Αμυγδάλου διευρύνει τη γκάμα της με δύο νέες πολύ ξεχωριστές σοκολάτες!

Την «Λευκή Αμυγδάλου» που συνδυάζει τη λευκή σοκολάτα και τα καλοκαβουρντισμένα Ελληνικά αμύγδαλα και την «Αμυγδάλου με Καραμελωμένα Αμύγδαλα» που περιέχει κομματάκια αμυγδάλου καραμελωμένα, στοιχείο που χαρίζει μια ξεχωριστή απολαυστική εμπειρία.

 
 
Το Εργοστάσιο & Μουσείο Σοκολάτας στην Αθήνα!

Μετράμε αντίστροφα για να ταξιδέψουμε στο μαγικό κόσμο της σοκολάτας. Το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας έρχεται στις 7 Νοεμβρίου στην Αθήνα!

Έναρξη/λήξη: 7 Νοε 2015 – 21 Φεβ.2016
Τόπος: Helexpo Μαρούσι (Λεωφ.Κηφισίας 39)
Περισσότερα εδώ

 
 
Η ΙΟΝ Σοκοφρέτα και το SoComic.gr στο AthensCon!

Στις 14,15 Νοεμβρίου 2015 η Σοκοφρέτα και το socomic.gr θα βρίσκονται στο AthensCon με περίπτερο που θα φιλοξενεί δημιουργούς, νέες εκδόσεις και γλυκά δώρα.

Το AthensCon αποτελεί τη μεγάλη γιορτή που συνδέει τα κόμικ,τον κινηματογράφο, τα παιχνίδια και άλλα ενδιαφέροντα θέματα, δημιουργώντας ένα πολυμορφικό φεστιβάλ με ατμόσφαιρα εξωτερικού.

Η ΙΟΝ Σοκοφρέτα στηρίζει και ενισχύει το χώρο του κόμικ και τους Έλληνες δημιουργούς, μέσα από το blog www.socomic.gr, από νέες εκδόσεις, συμμετοχές σε φεστιβάλ, δημοσιεύσεις και άλλες ενέργειες.

 
 
Tαρτάκια με μους σοκολάτας και καραμελωμένο ανανά, από το www.ionsweets.gr!

Κάτι μικρό, δροσερό και σοκολατένιο, ιδανικό για μετά το φαγητό! Μια πρωτότυπη συνταγή που θα βρείτε στο www.ionsweets.gr από τον pastry chef Αντώνη Γιαννακάρη. Δείτε τη συνταγή.

Η ΙΟΝ καλωσορίζει και συστήνει το νέο μπλογκ, ionsweets.gr. Πρόκειται για το διαδικτυακό στέκι που μπορεί κάθε επίδοξος pastry chef να βρει εύκολες και δημιουργικές συνταγές γλυκών που έχουν σαν βάση κυρίως τη σοκολάτα, να ενημερωθεί για διάφορα διατροφικά θέματα, αλλά και να στείλει τη δική του συνταγή. Το μπλογκ ανανεώνεται καθημερινά και υποστηρίζεται από την ΙΟΝ. Απολαύστε το!

 
ION
  ION  
ION   ION
 

Η ΙΟΝ είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που έχει ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής σοκολάτας και κακάο, από τον καρπό του κακάο έως το τελικό προϊόν.
Εισάγει, κατόπιν αυστηρής διαδι-κασίας επιλογής, καρπούς υψηλής ποιότητας από τις διάφορες χώρες παραγωγής κακάο (Γκάνα, Ακτή Ελεφαντοστού, Εκουαδόρ, Μαδαγα-σκάρη, Τζαμάικα κλπ.), τους αναμειγνύει, ώστε να επιτευχτεί το καλύτερο μίγμα για κάθε κατηγορία προϊόντων, τους καβουρντίζει και τους αλέθει παράγοντας τη μάζα κακάο. Στην συνέχεια ολοκληρώνει την παραγωγή σοκολάτας και κακάο σε σκόνη.
Το σύνολο των εισαγωγών καρπών κακάο στην Ελλάδα πραγματο-ποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
 

Όλα τα προϊόντα της ΙΟΝ παρά-γονται στην Ελλάδα, στις γραμμές παραγωγής της ΙΟΝ στην οδό Πειραιώς (σοκολάτες, σοκολατίνια, σοκοπάστες με φουντούκια, Nucrema), στην Άρτα (γκοφρέτες και candy bars) καθώς και στο Μαρκόπουλο Αττικής (εποχιακά προϊόντα σοκολάτας, Πασχαλινά αυγά, Χριστουγεννιάτικα).

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
 

Η ΙΟΝ, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με επιμονή στην ποιότητα και στην ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της, δεν θα μπορούσε να επιλέξει τίποτε άλλο εκτός από το πολύ γευστικό και τραγανό ελληνικό αμύγδαλο. Όλα τα αμύγδαλα της αγαπημένης σας ΙΟΝ Αμυγδάλου είναι ελληνικά, κυρίως από τον Θεσσαλικό κάμπο, και φυσικά επιλεγμένα από κτήματα με σωστή γεωργική διαχείριση. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι τα αμύγδαλα της ΙΟΝ είναι πρώτης ποιότητας, εύγεστα και τραγανά, όπως αρμόζει στην αγαπημένη σας σοκολάτα ΙΟΝ Αμυγδάλου.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  Διαγωνισμοί ΙΟΝ

Μηνιαίος διαγωνισμός

ION Newsletter
Κάθε μήνα 3 τυχεροί κερδίζουν προϊόντα ΙΟΝ.Εβδομαδιαίοι διαγωνισμοί socomic
:

ΗΟPE από τη natasouko
Κάθε Παρασκευή στο Socomic.

Μαρμελάδα- Kεράσι από τον Pan Pan
Καθημερινά στο Socomic.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  ΙΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Διαγωνισμός

Διαβάστε προσεκτικά το κείμενο του
newsletter, βρείτε την κρυμμένη λέξη-link "ΙΟΝ" και μπείτε στην κλή-ρωση για το προϊόν του μήνα από την ΙΟΝ.

Δείτε τους νικητές

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  Αποστολή newsletter

Αν θέλετε να στείλετε το newsletter της ΙΟΝ σε ένα φίλο επιλέξτε το πα-ρακάτω link και συμπληρώστε στη συνέχεια τα απαραίτητα στοιχεία.

Στείλτο σε ένα φίλο

 
ION   ION
 
ION
ION
ION   ION   ION
ION
Stay Connected
ION ION Twitter ION ION   ION
ION ion.gr   amigdalou.gr   sokofreta.gr
break.gr   ionderby.gr  nucrema.gr
ION
ION   ION   ION
ION
Powered by Conne3ion
ION
ION