ION
ION
ION ION ION ION
Οκτώβριος 2015, Newsletter 124 Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ.
ION
ION
ION
ION
ION
 
Το Εργοστάσιο &
Μουσείο Σοκολάτας στην Αθήνα!

Στις 7 Νοεμβρίου το μεγαλύτερο σοκολατένιο εργοστάσιο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα φτάνει στην Αθήνα! Το Εργοστάσιο και Μουσείο σοκολάτας, αποτελεί ένα ταξίδι σε ένα μαγικό κόσμο σοκολάτας και εκπλήξεων.
Πρόκειται για ένα θεματικό πάρκο, που καλωσορίζει, ενημερώνει, εκπαιδεύει και διασκεδάζει χιλιάδες επισκέπτες μέσα από εναλασσόμενες δράσεις.

Έναρξη/λήξη: 7 Νοε 2015 – 21 Φεβ.2016
Τόπος: Helexpo Μαρούσι (Λεωφ.Κηφισίας 39)
Περισσότερα ΕΔΩ

 
 
ionsweets.gr: Ένα μπλογκ σκέτη γλύκα!

Η ΙΟΝ καλωσορίζει και συστήνει το νέο μπλογκ, ionsweets.gr.

Πρόκειται για το διαδικτυακό στέκι που μπορεί κάθε επίδοξος pastry chef να βρει εύκολες και δημιουργικές συνταγές γλυκών που έχουν σαν βάση κυρίως τη σοκολάτα, να ενημερωθεί για διάφορα διατροφικά θέματα, αλλά και να στείλει τη δική του συνταγή.

Το μπλογκ ανανεώνεται καθημερινά και υποστηρίζεται από την ΙΟΝ. Απολαύστε το!

 
 
Η ΙΟΝ Σοκοφρέτα και το SoComic.gr στο AthensCon!

Στις 14,15 Νοεμβρίου 2015 η Σοκοφρέτα και το www.socomic.gr θα βρίσκονται στο AthensCon. Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή που συνδέει τα κόμικ,τον κινηματογράφο, τα παιχνίδια και άλλα ενδιαφέροντα θέματα, δημιουργώντας ένα πολυμορφικό φεστιβάλ με ατμόσφαιρα εξωτερικού.

Το SoComic.gr και η Σοκοφρέτα θα βρίσκονται με περίπτερο στο χώρο, θα φιλοξενούν γνωστούς σκιτσογράφους και θα μοιράζουν Σοκοφρέτες και δώρα σε όλους τους επισκέπτες!

Tόπος: Tae Kwon Do στο Π.Φάληρο

 
 
Καθημερινές συνήθειες με γεύσεις ΙΟΝ!

Διαχρονικές, αγαπημένες και καθημερινές! Από το χθες μέχρι σήμερα οι γεύσεις ΙΟΝ παραμένουν δίπλα μας σε όλες τις μικρές και μεγάλες στιγμές της ζωής μας.

Κάντε follow την ION ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ανεβάστε μια καθημερινή στιγμή σας με ένα προϊόν ΙΟΝ στο instagram γράφοντας #iongiapanta και μπείτε στην κλήρωση για ένα πακέτο με προϊόντα ΙΟΝ!

 
 
Γωνιές της πόλης

Ένα παλιό cinema, ένα πάρκο, η θέα από ένα λόφο ...είναι μερικές από τις αγαπημένες μας γωνιές. Το «γωνιές της πόλης» αποτελεί τη νέα σειρά στο www.socomic.gr που εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και έχει στόχο να αναδείξει τις ομορφιές ενός καθημερινού σημείου που είναι η δική μας αγαπημένη γωνιά. Περισσότερα ΕΔΩ

 
ION
  ION  
ION   ION
 

Η ΙΟΝ είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που έχει ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής σοκολάτας και κακάο, από τον καρπό του κακάο έως το τελικό προϊόν.
Εισάγει, κατόπιν αυστηρής διαδι-κασίας επιλογής, καρπούς υψηλής ποιότητας από τις διάφορες χώρες παραγωγής κακάο (Γκάνα, Ακτή Ελεφαντοστού, Εκουαδόρ, Μαδαγα-σκάρη, Τζαμάικα κλπ.), τους αναμειγνύει, ώστε να επιτευχτεί το καλύτερο μίγμα για κάθε κατηγορία προϊόντων, τους καβουρντίζει και τους αλέθει παράγοντας τη μάζα κακάο. Στην συνέχεια ολοκληρώνει την παραγωγή σοκολάτας και κακάο σε σκόνη.
Το σύνολο των εισαγωγών καρπών κακάο στην Ελλάδα πραγματο-ποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
 

Όλα τα προϊόντα της ΙΟΝ παρά-γονται στην Ελλάδα, στις γραμμές παραγωγής της ΙΟΝ στην οδό Πειραιώς (σοκολάτες, σοκολατίνια, σοκοπάστες με φουντούκια, Nucrema), στην Άρτα (γκοφρέτες και candy bars) καθώς και στο Μαρκόπουλο Αττικής (εποχιακά προϊόντα σοκολάτας, Πασχαλινά αυγά, Χριστουγεννιάτικα).

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
 

Η ΙΟΝ, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με επιμονή στην ποιότητα και στην ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της, δεν θα μπορούσε να επιλέξει τίποτε άλλο εκτός από το πολύ γευστικό και τραγανό ελληνικό αμύγδαλο. Όλα τα αμύγδαλα της αγαπημένης σας ΙΟΝ Αμυγδάλου είναι ελληνικά, κυρίως από τον Θεσσαλικό κάμπο, και φυσικά επιλεγμένα από κτήματα με σωστή γεωργική διαχείριση. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι τα αμύγδαλα της ΙΟΝ είναι πρώτης ποιότητας, εύγεστα και τραγανά, όπως αρμόζει στην αγαπημένη σας σοκολάτα ΙΟΝ Αμυγδάλου.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  Διαγωνισμοί ΙΟΝ

Μηνιαίος διαγωνισμός

ION Newsletter
Κάθε μήνα 3 τυχεροί κερδίζουν προϊόντα ΙΟΝ.Εβδομαδιαίοι διαγωνισμοί socomic
:

True Story από τη Δήμητρα Αδαμοπούλου
Κάθε Δευ-Τρι-Τετ στο Socomic.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  ΙΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Διαγωνισμός

Διαβάστε προσεκτικά το κείμενο του
newsletter, βρείτε την κρυμμένη λέξη-link "ΙΟΝ" και μπείτε στην κλή-ρωση για το προϊόν του μήνα από την ΙΟΝ.

Δείτε τους νικητές

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  Αποστολή newsletter

Αν θέλετε να στείλετε το newsletter της ΙΟΝ σε ένα φίλο επιλέξτε το πα-ρακάτω link και συμπληρώστε στη συνέχεια τα απαραίτητα στοιχεία.

Στείλτο σε ένα φίλο

 
ION   ION
 
ION
ION
ION   ION   ION
ION
Stay Connected
ION ION Twitter ION ION ION
ION ion.gr   amigdalou.gr   sokofreta.gr
break.gr   ionderby.gr  nucrema.gr
ION
ION   ION   ION
ION
Powered by Conne3ion
ION
ION