ION
ION
ION ION ION ION
Μάιος 2015, Newsletter 119 Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ.
ION
ION
ION
ION
ION
 
Μία και Μοναδική και Λευκή!

Έχετε δοκιμάσει τη νέα Λευκή Σοκοφρέτα της ΙΟΝ? Πρόκειται για τη μία και μοναδική γκοφρέτα που συνδυάζει την πλούσια γεύση της λευκής σοκολάτας ΙΟΝ με τρεις σειρές βάφλας και γέμιση κρέμας κακάο. Διαθέσιμη στα 38γρ. Περισσότερα ΕΔΩ

 
 
Νέος διαγωνισμός στη Σοκοφρέτα!

Είσαι επίμονος ή υπομονετικός? Είσαι ο καλύτερος φίλος ή όλοι σε φοβούνται? Πάρε μέρος στο διαγωνισμό του SoComic, κάνοντας κλικ ΕΔΩ. Bρες ποιος χαρακτήρας του SoComic είσαι και κέρδισε ένα ποδήλατο, ένα κουτί Σοκοφρέτες (από κάθε γεύση) και κόμικ!

 
 
Διαγωνισμός instagram!

Ποιο είναι το αγαπημένο σου προϊόν ΙΟΝ?
Κάνε follow την ION, ανέβασε τη φωτογραφία σου με την αγαπημένη σου ΙΟΝ, γράψε #iongiapanta και μπες στην κλήρωση για ένα κουτί με προϊόντα ΙΟΝ! Όροι συμμετοχής ΕΔΩ.

 
 
Ατομική Έκθεση Αντώνη Βαβαγιάννη

Στις 13 – 22 Μαΐου ο Αντώνης Βαβαγιάννης παρουσιάζει την πρώτη του ατομική έκθεση στην Athens Comics Library στο πλαίσιο του Comicdom Spring 2015. Στα εγκαίνια της έκθεσης 13/05 σας περιμένουμε με πολλές Σοκοφρέτες και κόμικ!
Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ΙΟΝ Σοκοφρέτα και του Socomic.gr.

Δ/νση: Athens Comics Library Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή, Αθήνα Καθημερινά 12:00 – 20:00 (Σάββατο και Κυριακή κλειστά).

Ο Αντώνης Βαβαγιάννης κυκλοφόρησε τη νέα του έκδοση «Κουραφέλκυθρα Light” από τη Jemma Press, με την υποστήριξη της ΙΟΝ Σοκοφρέτα και του Socomic.gr.
Η βιβλιοθήκη Athens Comics Library ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2014 με την υποστήριξη της ΙΟΝ.

 
ION
  ION  
ION   ION
 

Η ΙΟΝ είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που έχει ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής σοκολάτας και κακάο, από τον καρπό του κακάο έως το τελικό προϊόν.
Εισάγει, κατόπιν αυστηρής διαδι-κασίας επιλογής, καρπούς υψηλής ποιότητας από τις διάφορες χώρες παραγωγής κακάο (Γκάνα, Ακτή Ελεφαντοστού, Εκουαδόρ, Μαδαγα-σκάρη, Τζαμάικα κλπ.), τους αναμειγνύει, ώστε να επιτευχτεί το καλύτερο μίγμα για κάθε κατηγορία προϊόντων, τους καβουρντίζει και τους αλέθει παράγοντας τη μάζα κακάο. Στην συνέχεια ολοκληρώνει την παραγωγή σοκολάτας και κακάο σε σκόνη.
Το σύνολο των εισαγωγών καρπών κακάο στην Ελλάδα πραγματο-ποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
 

Όλα τα προϊόντα της ΙΟΝ παρά-γονται στην Ελλάδα, στις γραμμές παραγωγής της ΙΟΝ στην οδό Πειραιώς (σοκολάτες, σοκολατίνια, σοκοπάστες με φουντούκια, Nucrema), στην Άρτα (γκοφρέτες και candy bars) καθώς και στο Μαρκόπουλο Αττικής (εποχιακά προϊόντα σοκολάτας, Πασχαλινά αυγά, Χριστουγεννιάτικα).

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
 

Η ΙΟΝ, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με επιμονή στην ποιότητα και στην ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της, δεν θα μπορούσε να επιλέξει τίποτε άλλο εκτός από το πολύ γευστικό και τραγανό ελληνικό αμύγδαλο. Όλα τα αμύγδαλα της αγαπημένης σας ΙΟΝ Αμυγδάλου είναι ελληνικά, κυρίως από τον Θεσσαλικό κάμπο, και φυσικά επιλεγμένα από κτήματα με σωστή γεωργική διαχείριση. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι τα αμύγδαλα της ΙΟΝ είναι πρώτης ποιότητας, εύγεστα και τραγανά, όπως αρμόζει στην αγαπημένη σας σοκολάτα ΙΟΝ Αμυγδάλου.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  Διαγωνισμοί ΙΟΝ

Μηνιαίος διαγωνισμός

ION Newsletter
Κάθε μήνα 3 τυχεροί κερδίζουν προϊόντα ΙΟΝ.Εβδομαδιαίοι διαγωνισμοί socomic
:

Dragula MGH από τις Αλέξια Οθωναίου & Δήμητρα Αδαμοπούλου
Κάθε Δευτέρα στο Socomic.

Κουραφέλκυθρα V.2.0 από τον Αντώνη Βαβαγιάννη
Κάθε Δευτέρα στο Socomic.

Πρoτελευταίοι από τους Θ.Πετρόπουλου και Α.Βαβαγιάννη
Κάθε Τετάρτη στο Socomic.

Memory Lane από τον Stef
Κάθε Τετάρτη στο Socomic.

Ανελκυστήρας από τον Έκτορα
Κάθε Τρίτη και Πέμπτη στο Socomic.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  ΙΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Διαγωνισμός

Διαβάστε προσεκτικά το κείμενο του
newsletter, βρείτε την κρυμμένη λέξη-link "ΙΟΝ" και μπείτε στην κλή-ρωση για το προϊόν του μήνα από την ΙΟΝ.

Δείτε τους νικητές

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  Αποστολή newsletter

Αν θέλετε να στείλετε το newsletter της ΙΟΝ σε ένα φίλο επιλέξτε το πα-ρακάτω link και συμπληρώστε στη συνέχεια τα απαραίτητα στοιχεία.

Στείλτο σε ένα φίλο

 
ION   ION
 
ION
ION
ION   ION   ION
ION
Stay Connected
ION ION Twitter ION ION ION
ION ion.gr   amigdalou.gr   sokofreta.gr
break.gr   ionderby.gr  nucrema.gr
ION
ION   ION   ION
ION
Powered by Conne3ion
ION
ION