ION
ION
ION ION ION ION
Μάρτιος 2015, Newsletter 117 Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ.
ION
ION
ION
ION
ION
 
Γλυκιά Νηστεία!

Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν τη Σαρακοστιανή νηστεία, προτείνουμε τρεις υπέροχες σοκολάτες ΙΟΝ, που θα σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε ένα ισορροπημένο τρόπο διατροφής.

Υγείας (μπλε συσκευασία): Ένα μικρό κομμάτι σοκολάτας υγείας πλούσιο σε στερεά κακάο, συγκεντρώνει όλα τα ωφέλιμα συστατικά του κακάο και αποτελεί την ιδανικότερη λύση για ισορροπημένη διατροφή και πνευματική απόδοση Περισσότερα ΕΔΩ

Αμυγδάλου: Η γεύση που συνδυάζει αρμονικά την πλούσια γεύση σοκολάτας ΙΟΝ, υψηλής περιεκτικότητας σε κακάο, με τα ολόκληρα φρέσκο-καβουρδισμένα αμύγδαλα. Περισσότερα ΕΔΩ

Υγείας Αμυγδάλου με 72% κακάο: Η υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο (72% συνολικά στερεά κακάο) σε συνδυασμό με τα ολόκληρα φρεσκοκαβουρντισμένα αμύγδαλα, συνθέτουν μία σοκολάτα με απαράμιλλη χαρακτηριστική γεύση. Περισσότερα ΕΔΩ

 
 
Έφτασε η Άνοιξη!

Το θέμα του φωτογραφικού διαγωνισμού μας γι’αυτό το μήνα είναι η άνοιξη. Ανεβάστε μία φωτογραφία που σας θυμίζει άνοιξη συνδυάζοντάς την με ένα αγαπημένο προϊόν ΙΟΝ και μπείτε στην κλήρωση!

Η διαδικασία είναι απλή:
- Κάντε Follow στο instagram την iongiapanta
- Ανεβάστε μία φωτογραφία με το παραπάνω θέμα
- Γράψτε #iongiapanta και μπήκατε στο διαγωνισμό!

Εναλλακτικά αν δεν διαθέτετε instagram, ανεβάστε τη φωτογραφία στο Facebook στη σελίδα της ΙΟΝ Αμυγδάλου γράφοντας #iongiapanta ή κάντε μας follow στο twitter.com/Amigdalou και στείλτε τη φωτογραφία σας γράφοντας #iongiapanta.

Κάθε μήνα 5 τυχεροί κερδίζουν από ένα κουτί με προϊόντα ΙΟΝ! Καλή επιτυχία!

 
 
Δανειστική βιβλιοθήκη με την υποστήριξη της ΙΟΝ

Το Φεβρουάριο καλωσορίσαμε τη νέα βιβλιοθήκη με κόμικ, Athens Comics Library, που διακοσμεί το κέντρο της Αθήνας.

Η βιβλιοθήκη δημιουργήθηκε και λειτουργεί με την υποστήριξη της ΙΟΝ και έχει σαν στόχο να αποτελέσει σημείο συνάντησης και επιμόρφωσης.

Η Athens Comics Library θα προσφέρει στους συνδρομητές της πρόσβαση σε περισσότερους από 2.000 τίτλους comics και graphic novels. Eπιπλέον στους χώρους θα διενεργούνται εκθέσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις και σεμινάρια (απευθυνόμενα σε εκπαιδευτικούς και κοινό), με στόχο την ενημέρωση, τη δημιουργική αλληλεπίδραση και την εξοικείωση των ενδιαφερομένων, αποτελώντας παράλληλα χώρο συνάντησης για την εγχώρια κοινότητα δημιουργών comics.

Athens Comics Library
Διεύθυνση: Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 12:00 – 20:00
website: www.athenscomicslibrary.gr
e-mail: contact@athenscomicslibrary.gr
Tηλ.: 210-3210146

 
 
Το βραβευμένο graphic novel, Dryland στο SoComic

Dryland/Ξηρόμερο βιβλίο α'.
Ξεκινώντας αυτή την εβδομάδα στο SoComic.gr και κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, ο δημιουργός των Tales of The Smiths, Con Chrisoulis/Κων Χρυσούλης, θα δημοσιεύει σε επεισόδια την σειρά βιογραφικών graphic novels του, Dryland, που αφηγούνται τους βίαιους θανάτους των προγόνων του κατά τον Μεσοπόλεμο.

Tο Dryland ήταν φιναλίστ στον Βρετανικό διαγωνισμό, First Fictions, με επιτροπή τον Ian Rankin και τον Bryan Talbot. Διακρίθηκε ως ένα από τα 7 καλύτερα comics της χρονιάς από το σύνολο των 75 συμμετοχών.

 
ION
  ION  
ION   ION
 

Η ΙΟΝ είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που έχει ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής σοκολάτας και κακάο, από τον καρπό του κακάο έως το τελικό προϊόν.
Εισάγει, κατόπιν αυστηρής διαδι-κασίας επιλογής, καρπούς υψηλής ποιότητας από τις διάφορες χώρες παραγωγής κακάο (Γκάνα, Ακτή Ελεφαντοστού, Εκουαδόρ, Μαδαγα-σκάρη, Τζαμάικα κλπ.), τους αναμειγνύει, ώστε να επιτευχτεί το καλύτερο μίγμα για κάθε κατηγορία προϊόντων, τους καβουρντίζει και τους αλέθει παράγοντας τη μάζα κακάο. Στην συνέχεια ολοκληρώνει την παραγωγή σοκολάτας και κακάο σε σκόνη.
Το σύνολο των εισαγωγών καρπών κακάο στην Ελλάδα πραγματο-ποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
 

Όλα τα προϊόντα της ΙΟΝ παρά-γονται στην Ελλάδα, στις γραμμές παραγωγής της ΙΟΝ στην οδό Πειραιώς (σοκολάτες, σοκολατίνια, σοκοπάστες με φουντούκια, Nucrema), στην Άρτα (γκοφρέτες και candy bars) καθώς και στο Μαρκόπουλο Αττικής (εποχιακά προϊόντα σοκολάτας, Πασχαλινά αυγά, Χριστουγεννιάτικα).

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
 

Η ΙΟΝ, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με επιμονή στην ποιότητα και στην ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της, δεν θα μπορούσε να επιλέξει τίποτε άλλο εκτός από το πολύ γευστικό και τραγανό ελληνικό αμύγδαλο. Όλα τα αμύγδαλα της αγαπημένης σας ΙΟΝ Αμυγδάλου είναι ελληνικά, κυρίως από τον Θεσσαλικό κάμπο, και φυσικά επιλεγμένα από κτήματα με σωστή γεωργική διαχείριση. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι τα αμύγδαλα της ΙΟΝ είναι πρώτης ποιότητας, εύγεστα και τραγανά, όπως αρμόζει στην αγαπημένη σας σοκολάτα ΙΟΝ Αμυγδάλου.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  Διαγωνισμοί ΙΟΝ

Μηνιαίος διαγωνισμός

ION Newsletter
Κάθε μήνα 3 τυχεροί κερδίζουν προϊόντα ΙΟΝ.Εβδομαδιαίοι διαγωνισμοί socomic
:

Dragula MGH από τις Αλέξια Οθωναίου & Δήμητρα Αδαμοπούλου
Κάθε Δευτέρα στο Socomic.

Κουραφέλκυθρα V.2.0 από τον Αντώνη Βαβαγιάννη
Κάθε Δευτέρα στο Socomic.

Καμμένα Βούρλα από τον Θανάση Πετρόπουλο
Κάθε Τρίτη στο Socomic.

Memory Lane από τον Stef
Κάθε Τετάρτη στο Socomic.

Ανελκυστήρας από τον Έκτορα
Κάθε Τρίτη και Πέμπτη στο Socomic.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  ΙΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Διαγωνισμός

Διαβάστε προσεκτικά το κείμενο του
newsletter, βρείτε την κρυμμένη λέξη-link "ΙΟΝ" και μπείτε στην κλή-ρωση για το προϊόν του μήνα από την ΙΟΝ.

Δείτε τους νικητές

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  Αποστολή newsletter

Αν θέλετε να στείλετε το newsletter της ΙΟΝ σε ένα φίλο επιλέξτε το πα-ρακάτω link και συμπληρώστε στη συνέχεια τα απαραίτητα στοιχεία.

Στείλτο σε ένα φίλο

 
ION   ION
 
ION
ION
ION   ION   ION
ION
Stay Connected
ION ION Twitter ION ION ION
ION ion.gr   amigdalou.gr   sokofreta.gr
break.gr   ionderby.gr  nucrema.gr
ION
ION   ION   ION
ION
Powered by Conne3ion
ION
ION