ION
ION
ION ION ION ION
Φεβρουάριος 2015, Newsletter 116 Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες. Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας κάντε κλικ εδώ.
ION
ION
ION
ION
ION
 
Νοικοκυρεμένα πράγματα!

Υποδεχόμαστε τη νέα σειρά Kουβερτουρών της ΙΟΝ, που αποτελεί το “δεξί σας χέρι” για τις σπιτικές σας δημιουργίες!

Η σειρά διαθέτει μια πολύ εύχρηστη φόρμα που χωρίζεται σε τεμάχια των 5 γρ. για εύκολο υπολογισμό του βάρους που ορίζει η κάθε συνταγή.

H σειρά, περιλαμβάνει όλους τους τύπους σοκολάτας στα 125γρ: Γάλακτος, Υγείας, Υγείας με 72% κακάο και για πρώτη φορά από Ελληνική εταιρεία και Λευκή Κουβερτούρα.

 
 
Κουβερτούρα που μετράει!

Θέλετε να πρωτοτυπήσετε στις σπιτικές σας δημιουργίες και να σερβίρετε ένα διαφορετικό σε γεύση και εμφάνιση γλυκό?

Δοκιμάστε τη Λευκή Κουβερτούρα της ΙΟΝ, το “μικρό” μυστικό των 125γρ που αποτελεί εγγύηση επιτυχίας για κάθε σας συνταγή.

Η πλούσια γεύση της, η ποιοτική σύσταση της αλλά και η εύχρηστη φόρμα της που χωρίζεται σε τεμάχια 5γρ., την καθιστούν στα αγαπημένα συστατικά κάθε επίδοξης σεφ!

 
 
Νέο “κόλλημα”!

Η αγαπημένη νεανική σειρά σοκολατών JOIN, καλωσορίζει τη νέα JOIN Two! Πρόκειται για τη σοκολάτα που συνδυάζει αρμονικά τη σοκολάτα γάλακτος, τη λευκή σοκολάτα και τα κομματάκια cookies που βρίσκονται μέσα στη λευκή σοκολάτα.

Για να δείτε το νέο τηλεοπτικό σποτ της JOIN Τwo κλικ ΕΔΩ!
Για να δείτε όλη τη γκάμα JOIN EΔΩ!

 
 
Διαγωνισμός instagram ION!

Θέλετε να πάρετε μέρος στην κλήρωση για ένα κουτί με προϊόντα ΙΟΝ? Κάντε follow την instagram.com/iongiapanta ανεβάστε τη δική σας φωτογραφία με την ΙΟΝ γράφοντας το #iongiapanta και μπείτε στην κλήρωση!

Κάθε μήνα 5 νικητές κερδίζουν!

Για τους φίλους που θέλουν να συμμετάσχουν αλλά δε διαθέτουν instagram, μπορούν να στείλουν τις φωτογραφίες τους στο: socomic@connexion3.gr ώστε να τις ανεβάσουν οι διαχειριστές του διαγωνισμού.

 
ION
  ION  
ION   ION
 

Η ΙΟΝ είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που έχει ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής σοκολάτας και κακάο, από τον καρπό του κακάο έως το τελικό προϊόν.
Εισάγει, κατόπιν αυστηρής διαδι-κασίας επιλογής, καρπούς υψηλής ποιότητας από τις διάφορες χώρες παραγωγής κακάο (Γκάνα, Ακτή Ελεφαντοστού, Εκουαδόρ, Μαδαγα-σκάρη, Τζαμάικα κλπ.), τους αναμειγνύει, ώστε να επιτευχτεί το καλύτερο μίγμα για κάθε κατηγορία προϊόντων, τους καβουρντίζει και τους αλέθει παράγοντας τη μάζα κακάο. Στην συνέχεια ολοκληρώνει την παραγωγή σοκολάτας και κακάο σε σκόνη.
Το σύνολο των εισαγωγών καρπών κακάο στην Ελλάδα πραγματο-ποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
 

Όλα τα προϊόντα της ΙΟΝ παρά-γονται στην Ελλάδα, στις γραμμές παραγωγής της ΙΟΝ στην οδό Πειραιώς (σοκολάτες, σοκολατίνια, σοκοπάστες με φουντούκια, Nucrema), στην Άρτα (γκοφρέτες και candy bars) καθώς και στο Μαρκόπουλο Αττικής (εποχιακά προϊόντα σοκολάτας, Πασχαλινά αυγά, Χριστουγεννιάτικα).

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
 

Η ΙΟΝ, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με επιμονή στην ποιότητα και στην ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της, δεν θα μπορούσε να επιλέξει τίποτε άλλο εκτός από το πολύ γευστικό και τραγανό ελληνικό αμύγδαλο. Όλα τα αμύγδαλα της αγαπημένης σας ΙΟΝ Αμυγδάλου είναι ελληνικά, κυρίως από τον Θεσσαλικό κάμπο, και φυσικά επιλεγμένα από κτήματα με σωστή γεωργική διαχείριση. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι τα αμύγδαλα της ΙΟΝ είναι πρώτης ποιότητας, εύγεστα και τραγανά, όπως αρμόζει στην αγαπημένη σας σοκολάτα ΙΟΝ Αμυγδάλου.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  Διαγωνισμοί ΙΟΝ

Μηνιαίος διαγωνισμός

ION Newsletter
Κάθε μήνα 3 τυχεροί κερδίζουν προϊόντα ΙΟΝ.Εβδομαδιαίοι διαγωνισμοί socomic
:

Dragula MGH από τις Αλέξια Οθωναίου & Δήμητρα Αδαμοπούλου
Κάθε Δευτέρα στο Socomic.

Κουραφέλκυθρα V.2.0 από τον Αντώνη Βαβαγιάννη
Κάθε Δευτέρα στο Socomic.

Καμμένα Βούρλα από τον Θανάση Πετρόπουλο
Κάθε Τρίτη στο Socomic.

Memory Lane από τον Stef
Κάθε Τετάρτη στο Socomic.

Ανελκυστήρας από τον Έκτορα
Κάθε Τρίτη και Πέμπτη στο Socomic.

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  ΙΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Διαγωνισμός

Διαβάστε προσεκτικά το κείμενο του
newsletter, βρείτε την κρυμμένη λέξη-link "ΙΟΝ" και μπείτε στην κλή-ρωση για το προϊόν του μήνα από την ΙΟΝ.

Δείτε τους νικητές

 
ION   ION
  ION  
ION   ION
  Αποστολή newsletter

Αν θέλετε να στείλετε το newsletter της ΙΟΝ σε ένα φίλο επιλέξτε το πα-ρακάτω link και συμπληρώστε στη συνέχεια τα απαραίτητα στοιχεία.

Στείλτο σε ένα φίλο

 
ION   ION
 
ION
ION
ION   ION   ION
ION
Stay Connected
ION ION Twitter ION ION ION
ION ion.gr   amigdalou.gr   sokofreta.gr
break.gr   ionderby.gr  nucrema.gr
ION
ION   ION   ION
ION
Powered by Conne3ion
ION
ION